Mysia_ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Bjuta napisał(a):Z Piwnicznej idzie się do Kosarzysk, a potem niebieskim albo zielonym szlakiem na Eliaszówkę i jak już się prawie jest na szczycie, to tam! :evil_lol: cudnie :loveu::evil_lol: Quote
jotpeg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 znajome pejzaze, widze :crazyeye::loveu: przez lata jezdzilam na Niemcowa... 3 miesiace w raju :p:p:p Quote
halbina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 kilka osób jest w szoku z powodu Twojego bana... :shake: Quote
rotek_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 a czy ten ban jest w ogóle uzasadniony? oprzejżałam ostatnie posty bjuty..nie ma nic co stanowiłoby jakąś podstawe do zbanowania!:angryy: Quote
Bjuta Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dostałam bana za "uporczywe wstawianie nieregulaminowego podpisu" :oops: Ale tak do końca, to temu nie wierzę - przecież niektórzy mają dwie linijki podpisu... Ban miał umiarkowane skutki wychowawcze :eviltong: bo i tak byłam poza zasięgiem dogo :evil_lol:. No, nie już nie będę grzebać w podpisie, skoro taki mi zostawili, to znaczy, że taki może być. Ale mi miło, że o mnie myślałyście :loveu: Dziękuję!!!!:loveu::loveu: Quote
halbina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ban jakis szybki, ale i krótki, więc i tak Ci sie upiekło... :evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 No ja nie mogę! ZNOWU MAM USUNIĘTY PODPIS!!! :angryy: A nic w nim nie zmieniałam - był dokładnie taki jaki mi modzi zostawili! :mad: Nie rozumiem! Quote
halbina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bjuto, podpis nei moze być też animowany... usuń szybko tę :shake:... bo Cie znowu ktoś zbanuje... Quote
rotek_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 no to modzi stali się służbistami:roll: bjuta witaj wśród nas Quote
Bjuta Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jotpeg napisał(a):znajome pejzaze, widze :crazyeye::loveu: przez lata jezdzilam na Niemcowa... 3 miesiace w raju :p:p:p Niemcowa majaczy na horyzoncie i czeka na Ciebie! A znasz bosonogą Babcię Nowakową z Niemcowej? Quote
Bjuta Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Heksa ma pytanie: Czy kąpanie psa jest legalne? I czy jest jakiś rzecznik praw psa, który by zabraniał kąpania psa, który się tak starannie wytarza w kupie, żeby pachniało na całą kamienicę? I kto odpowie za to, że taki pies potem śmierdzi szamponem, aż się inne psy oglądają! (Hańba i wstyd!) Quote
halbina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Hekso... kąpanie psa nie jest zabronione... pociesz sie, że wszyscy ludzie wolą zapach szamponu niż kupy... i wszyscy kąpią pieski, które próbują takich perfumów... :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Heksior poki co nie ma w Polsce takiego prawa :evil_lol: ale wiesz próbuj - petycja i te sprawy :eviltong::diabloti: napewno wszystkie pieski by Cię poparły :cool3: Quote
_ogonek_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mysia_ napisał(a):Heksior poki co nie ma w Polsce takiego prawa :evil_lol: ale wiesz próbuj - petycja i te sprawy :eviltong::diabloti: napewno wszystkie pieski by Cię poparły :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rotek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 to ja się zgłaszam na rzecznika psich spraw:multi: Quote
_ogonek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 rotek_ napisał(a):to ja się zgłaszam na rzecznika psich spraw:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja się stawię jako zastępca tego rzecznika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mysia_ napisał(a):kiepski pomysł z tym rzecznikiem :eviltong: a niby czemu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no fakt papierów nie mamy :diabloti::diabloti: Quote
Asia_Klero Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 a Asia znowu....chce FOTECZKI:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 AdaK napisał(a):a niby czemu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no fakt papierów nie mamy :diabloti::diabloti: dlatego, że moje psy napewno wykorzystały by to przeciwko mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Heksa bardzo się cieszy! I w pełni akceptuje kandydatury na rzecznika i zastępcę! :loveu: No to PETYCJA PIERWSZA Uprasza się stanowczo, żeby jedzonko było wydawane 12 razy dziennie w odstępach godzinnych! PETYCJA DRUGA Wszyscy właściciele psów powinni być na emeryturze. Połowa z nich powinna być młoda i pełna energii - by nie opóźniać spacerów (nie oznacz to dyskryminacji właścicieli starszych - oni mają za zadanie miziać podczas drzemek). PETYCJA TRZECIA Podczas snu zakazane jest wydawanie głośnych dźwięków i przebieganie w pobliżu legowiska psa. PETYCJA CZWARTA Legowisko psa powinno być luksusowe, najchętniej w łóżku ulubionego pana/pani. Pościel w takim łóżku powinna być zmieniana jak najrzadziej! PETYCJA PIĄTA Każdemu psu przysługują 3 spacerki dwugodzinne i krótsze spacerki w miarę potrzeb. Uprasza się o pozytywne rozpatrzenie powyższych petycji w terminie ekspresowym! Quote
halbina Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 o mój Boże!... :crazyeye: dobrze, że moje stadko teraz śpi i nie może tego przeczytać... :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts