Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
Z Piwnicznej idzie się do Kosarzysk, a potem niebieskim albo zielonym szlakiem na Eliaszówkę i jak już się prawie jest na szczycie, to tam! :evil_lol:

cudnie :loveu::evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam bana za "uporczywe wstawianie nieregulaminowego podpisu" :oops:
Ale tak do końca, to temu nie wierzę - przecież niektórzy mają dwie linijki podpisu...
Ban miał umiarkowane skutki wychowawcze :eviltong: bo i tak byłam poza zasięgiem dogo :evil_lol:. No, nie już nie będę grzebać w podpisie, skoro taki mi zostawili, to znaczy, że taki może być.
Ale mi miło, że o mnie myślałyście :loveu:
Dziękuję!!!!:loveu::loveu:

Posted

No ja nie mogę! ZNOWU MAM USUNIĘTY PODPIS!!! :angryy:
A nic w nim nie zmieniałam - był dokładnie taki jaki mi modzi zostawili! :mad:
Nie rozumiem!

Posted

jotpeg napisał(a):
znajome pejzaze, widze :crazyeye::loveu:
przez lata jezdzilam na Niemcowa...
3 miesiace w raju :p:p:p

Niemcowa majaczy na horyzoncie i czeka na Ciebie! A znasz bosonogą Babcię Nowakową z Niemcowej?

Posted

Heksa ma pytanie:
Czy kąpanie psa jest legalne? I czy jest jakiś rzecznik praw psa, który by zabraniał kąpania psa, który się tak starannie wytarza w kupie, żeby pachniało na całą kamienicę? I kto odpowie za to, że taki pies potem śmierdzi szamponem, aż się inne psy oglądają! (Hańba i wstyd!)

Posted

Hekso... kąpanie psa nie jest zabronione... pociesz sie, że wszyscy ludzie wolą zapach szamponu niż kupy... i wszyscy kąpią pieski, które próbują takich perfumów... :evil_lol:

Posted

Heksior poki co nie ma w Polsce takiego prawa :evil_lol: ale wiesz próbuj - petycja i te sprawy :eviltong::diabloti: napewno wszystkie pieski by Cię poparły :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Heksior poki co nie ma w Polsce takiego prawa :evil_lol: ale wiesz próbuj - petycja i te sprawy :eviltong::diabloti: napewno wszystkie pieski by Cię poparły :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rotek_ napisał(a):
to ja się zgłaszam na rzecznika psich spraw:multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja się stawię jako zastępca tego rzecznika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AdaK napisał(a):
a niby czemu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no fakt papierów nie mamy :diabloti::diabloti:

dlatego, że moje psy napewno wykorzystały by to przeciwko mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Heksa bardzo się cieszy! I w pełni akceptuje kandydatury na rzecznika i zastępcę! :loveu:

No to

PETYCJA PIERWSZA
Uprasza się stanowczo, żeby jedzonko było wydawane 12 razy dziennie w odstępach godzinnych!

PETYCJA DRUGA
Wszyscy właściciele psów powinni być na emeryturze. Połowa z nich powinna być młoda i pełna energii - by nie opóźniać spacerów (nie oznacz to dyskryminacji właścicieli starszych - oni mają za zadanie miziać podczas drzemek).

PETYCJA TRZECIA
Podczas snu zakazane jest wydawanie głośnych dźwięków i przebieganie w pobliżu legowiska psa.

PETYCJA CZWARTA
Legowisko psa powinno być luksusowe, najchętniej w łóżku ulubionego pana/pani. Pościel w takim łóżku powinna być zmieniana jak najrzadziej!

PETYCJA PIĄTA
Każdemu psu przysługują 3 spacerki dwugodzinne i krótsze spacerki w miarę potrzeb.

Uprasza się o pozytywne rozpatrzenie powyższych petycji w terminie ekspresowym!