halbina Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ojej... pędem do weta... dla Byronka okazało się za późno... :-( Quote
Bjuta Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Byron :-(:-(:-( Dzisiejsza wizyta u weta była optymistyczna. Pani wet obmacała węzły chłonne, stwierdziła, że są czyste, że sam guz ma raczej konsystencję włókniaka, a że Heksa ostatnio dostała sporą serię zastrzyków (kara za podjadanie kup i wymiotowanie seriami), to może faktycznie jest to jakiś włókniak po nieudanym zastrzyku... Dostaliśmy maść i polecenie kontroli za 2 tygodnie. Ulżyło nam, ale nie całkiem jeszcze do końca. Heksa całym dniem w upale w mieście, wykończona na maksa... My też. Quote
rotek_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 widzę ze nawet urlop nie jest w stanie Cię powstrzymać od Dogo:multi: to dobrze :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dobrze, że to nic poważnego ;) Heksunia nie strasz nas :mad: Quote
Bjuta Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Nie mogłam przez zołzę spać! Ale teraz ją smarujemy, H. się nie przejmuje, a nawet cieszy, bo za każde smarowanie, dostaje swój ulubiony bób! Quote
Dariette. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 o, jaki sympatyczny wątek. :p Heksuniu, piękna z Ciebie kobietka rośnie, brawo dla pańci, że wzięła Cię ze schroniska, bo odwdzięczasz się ślicznie. [ no może oprócz zjadania kupek, ale mi to również było znane :cool1: ] i po za tym zdjęcia Bjuto robisz śliczne, lustrzankę może masz? :razz: Quote
Bjuta Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Witamy na wątku! :loveu: Szarpnęłam się na Olympusa E - 420. Kredyt się spłaca... Ale przypomniałam sobie jaka to wielka przyjemność cykać zdjęcia! Dawniej miałam lustrzankę taką tradycyjną na błony fotogradiczne i miesiącami nie wychodziłam z ciemni, potem głupawkę Kodaka - i robienie zdjęć przestało mi sprawiać frajdę. A teraz - sama rozkosz ;) Heksior w formie. Upały trochę ją męczą, ale goni do studni dla krów i tam się chłodzi... :evil_lol: Quote
Dariette. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 łał, rzeczywiście dobry aparat, a teraz prosimy o zrobienie z niego użytku i cyknięcia foteczek Heksuni na najbliższym spacerku. :loveu: Quote
Bjuta Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Z aparatu czynię użytek non-stop!;) Ale wkleję fotki dopiero we wrześniu, bo dostęp do netu mam tylko przez komórkę... Quote
halbina Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 no to kolejna wspólna pasja, Bjuto! już wiem, czemu nie potrafisz zabrać się do planowanych zajęć... :eviltong: Quote
Dariette. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ach, chyba nie wytrzymam, bo zakochałam się w Heksuni. :loveu: no cóż, czekamy do września. :cry: Quote
Bjuta Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Wyjechał sąsiad, który o 7 rano brał Heksę na jogging i ona myśli, że my będziemy z nią biegąć... Hm. O 7 rano, to ja jej mogę otworzyć szeroko drzwi i wrócić do ciepłego łóżeczka. Teraz Heksior wraca z grzybów (nic nie znalazła, ani ona ani Tata). Quote
Bjuta Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Ta zołza znalazła jakąś padlinę w lesie!!!! Zaraz wrzucę ją do studni! :mad: I poleję z góry na dół ludwikiem!!! Ale przynajmniej dogadała się jakoś z okolicznymi psami! Przestała je przeganiać ;) Quote
rotek_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ze co??!!! jaki bób???:crazyeye: to ja myślałam że tylko ja mam psa wegetarianina:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 niedobry sąsiad :mad: Heksunie zostawił :shake: Bjutko, jaką pogodę macie? :cool3: Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Heksiątko kochane! Warta całego świata, prawda! Pancia ma dobre serducho! pozdrowienia od Heksy :cool1: Quote
rotek_ Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 bjuto, moje schronisko niedawno rozpoczęło swoją działalność było by mi miło gdybyś czasami wpadła do nas:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/osrodek-pomocy-dla-zwierzat-niechcianych-porzuconych-psy-do-adopcji-142281/ Quote
Bjuta Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Witam serdecznie!!! Do Rotka pędzę! Heksa jest szczęśliwa, że ma imienniczkę! Pozdrawia i prosi o zdjęcie! Ja podjęłam heroiczną próbę obsłużenia fotosika przez komórkę i NIGDY WIĘCEJ! Ściskam Was! Rotku! Pędzę do Ciebie! Quote
Illusion Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witamy! :multi: http://images8.fotosik.pl/62/dcb48112dd63c993.jpg Śliczny uśmiech :loveu:. Quote
rotek_ Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a jej się trochę nie przytyło????:roll: :evil_lol: Quote
Bjuta Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Witamy nowych Gości! :loveu: No i Witamy naszych Stałych, Wiernych Bywalców! :loveu::loveu: Czy jej się ostatnio nie przytyło... hm... Zważyszy jakie pochłania ilości bobu, kukurydzy i mięska sąsiadki Irry, to niewykluczam... H. zjada wszystko - z wyjątkiem swojej karmy! :mad: Ale dzisiaj schudła. Byliśmy na 9cio godzinnej wycieczce z widokiem na Pienieny i Tatry. Było rewelacyjnie! Heksa zrobiła tą drogę 3 razy (że jej się chce tak biegać w te i z powrotem?) no i teraz padła i leży skubana na mojej podusi! Chyba pójdę spać na strych... Pozdrawiamy z bardzo wietrznych gór. (Widać gwiazdy i jest 12 stopni...) Jutro będzie pięknie! :lol: Quote
halbina Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Bjutko, masz teraz obowiązki wobec swojej imienniczki - zmieniłam tej małej imię (Bieda) na Bjuta... oczywiście na Twoją cześć! Quote
Dariette. Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ojej, Bjuto, jak ja zazdroszczę Wam tych wypraw, mmm... tylko pomarzyć. lasy, góry, jeziorka, kwiatuszki, ukochany piesek... :loveu: też bym odpoczęła od tego zgiełku i dzieci sąsiadów, które drą się reguralnie od 5 do 22. :mad: Quote
rotek_ Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 bjuta, tylko nie zapomnij o robieniu zdjęć..... :mad: też chciałabym mieć wakacje w górach....to podziel się chociaż fotkami:cool3: Quote
Recommended Posts