Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byron :-(:-(:-(

Dzisiejsza wizyta u weta była optymistyczna. Pani wet obmacała węzły chłonne, stwierdziła, że są czyste, że sam guz ma raczej konsystencję włókniaka, a że Heksa ostatnio dostała sporą serię zastrzyków (kara za podjadanie kup i wymiotowanie seriami), to może faktycznie jest to jakiś włókniak po nieudanym zastrzyku... Dostaliśmy maść i polecenie kontroli za 2 tygodnie. Ulżyło nam, ale nie całkiem jeszcze do końca. Heksa całym dniem w upale w mieście, wykończona na maksa... My też.

Posted

Nie mogłam przez zołzę spać! Ale teraz ją smarujemy, H. się nie przejmuje, a nawet cieszy, bo za każde smarowanie, dostaje swój ulubiony bób!

Posted

o, jaki sympatyczny wątek. :p
Heksuniu, piękna z Ciebie kobietka rośnie, brawo dla pańci, że wzięła Cię ze schroniska, bo odwdzięczasz się ślicznie. [ no może oprócz zjadania kupek, ale mi to również było znane :cool1: ]
i po za tym zdjęcia Bjuto robisz śliczne, lustrzankę może masz? :razz:

Posted

Witamy na wątku! :loveu:
Szarpnęłam się na Olympusa E - 420. Kredyt się spłaca... Ale przypomniałam sobie jaka to wielka przyjemność cykać zdjęcia! Dawniej miałam lustrzankę taką tradycyjną na błony fotogradiczne i miesiącami nie wychodziłam z ciemni, potem głupawkę Kodaka - i robienie zdjęć przestało mi sprawiać frajdę. A teraz - sama rozkosz ;)

Heksior w formie. Upały trochę ją męczą, ale goni do studni dla krów i tam się chłodzi... :evil_lol:

Posted

Wyjechał sąsiad, który o 7 rano brał Heksę na jogging i ona myśli, że my będziemy z nią biegąć... Hm. O 7 rano, to ja jej mogę otworzyć szeroko drzwi i wrócić do ciepłego łóżeczka. Teraz Heksior wraca z grzybów (nic nie znalazła, ani ona ani Tata).

Posted

Ta zołza znalazła jakąś padlinę w lesie!!!! Zaraz wrzucę ją do studni! :mad: I poleję z góry na dół ludwikiem!!! Ale przynajmniej dogadała się jakoś z okolicznymi psami! Przestała je przeganiać ;)

Posted

Witam serdecznie!!! Do Rotka pędzę! Heksa jest szczęśliwa, że ma imienniczkę! Pozdrawia i prosi o zdjęcie!

Ja podjęłam heroiczną próbę obsłużenia fotosika przez komórkę i NIGDY WIĘCEJ!
Ściskam Was!

Rotku! Pędzę do Ciebie!

Posted

Witamy nowych Gości! :loveu:

No i Witamy naszych Stałych, Wiernych Bywalców! :loveu::loveu:

Czy jej się ostatnio nie przytyło... hm...

Zważyszy jakie pochłania ilości bobu, kukurydzy i mięska sąsiadki Irry, to niewykluczam... H. zjada wszystko - z wyjątkiem swojej karmy! :mad:
Ale dzisiaj schudła. Byliśmy na 9cio godzinnej wycieczce z widokiem na Pienieny i Tatry. Było rewelacyjnie! Heksa zrobiła tą drogę 3 razy (że jej się chce tak biegać w te i z powrotem?) no i teraz padła i leży skubana na mojej podusi! Chyba pójdę spać na strych...
Pozdrawiamy z bardzo wietrznych gór. (Widać gwiazdy i jest 12 stopni...) Jutro będzie pięknie! :lol:

Posted

ojej, Bjuto, jak ja zazdroszczę Wam tych wypraw, mmm... tylko pomarzyć. lasy, góry, jeziorka, kwiatuszki, ukochany piesek... :loveu: też bym odpoczęła od tego zgiełku i dzieci sąsiadów, które drą się reguralnie od 5 do 22. :mad: