Bjuta Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 :cool1: ukradłam zdjęcie z Wesołej Łapki! Ciiii. Robimy "leżeć" Quote
halbina Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdolna ta Heksa! moja Inka nie robi... :shake: :roll: Quote
rotek_ Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a moj pies potrafi!:multi: ale tylko wtedy gdy bardzo skupi się bo normalnie to jak grochem o ścianę:oops::evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Gratulacje dla Heksolinki za zdolności:evil_lol::loveu: i dla pani za cierpliwość przy uczeniu A może tak jakieś nowe fotki spacerkowe??:cool3: Quote
Mysia_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Heksuniu pięknie :loveu: bardzo zdolna z Ciebie dziewczynka :razz: Quote
Bjuta Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Patikujek'] A może tak jakieś nowe fotki spacerkowe??:cool3: Oczywiście! Nasza ulubiona czynność spacerkowa; TARZANKO: Quote
Bjuta Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Muszę kiedyś pożyczyć z pracy mikrofon i nagrać jak ona chrapie! :crazyeye: :eviltong: Quote
halbina Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ma swoje ulubione zajęcia... a jak tam szkolonko? Quote
rotek_ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 widze ze pani dba o figurę heksy:cool3: mysiu, HEKSA to imię nadane w schronisku? Quote
Mysia_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 rotek_ napisał(a):widze ze pani dba o figurę heksy:cool3: mysiu, HEKSA to imię nadane w schronisku? tak :cool3: Quote
Bjuta Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Jak Heksa obsikała naszą panią weterynarz z góry na dół, a potem chwyciła zębami (próbowała tylko), to pani wet wyraziła duże uznanie dla wyboru imienia! :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ojć :eviltong: nie wiem o co chodzi :evil_lol: Quote
rotek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nauczyłam się ze większość imion nadanych w schroniskach mają jakąś swoją przyczynę tj gratis, kanał, rota, złączek i tak się zastanawiałam co to za "heksa":evil_lol: musiała być z niej chyba niezła aparatka Quote
Bjuta Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Ale cóż taki aniołek mógł przeskrobać...? :roll: Quote
Bjuta Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 rotek_ napisał(a):nauczyłam się ze większość imion nadanych w schroniskach mają jakąś swoją przyczynę tj gratis, kanał, rota, złączek i tak się zastanawiałam co to za "heksa":evil_lol: musiała być z niej chyba niezła aparatka Gratis - pewnie sam się wcisnął do schroniska ? Rota - bo próbowała złąpać ogon "do skutku"? Kanał to się domyślam... A co złączył Złączek? Quote
Mysia_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 my w schronisku mamy np. Kurojada, bo jakiemuś chłopowi wleciał do gospodarstwa i kury zjadał :lol: Quote
rotek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a ja myślałam ze tylko my mamy takie dziwne imiona:evil_lol: mamy gdzieś zdjęcia kurojada na dogo? az ciekawa jestem jak wyglada griatis-miał być na hotelowaniu SdZ dała go nam za darmo rota-mini rottweiler kanał-tak bał się burzy ze wyciągaliśmy go z kanału do którego wpadl podczas ucieczki złączek-dogomaniacki pies chyba od pixi:roll: razem z siostrą złączką przyjechał do nas w pudełku na którym pisało "złączki 100szt":evil_lol: Quote
Bjuta Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Złączek jest THE BEST! :loveu: Kurojad: Ciekawe, czy Kurojad ujadł też te modnie skrojone spodenki? :evil_lol: Quote
Bjuta Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='halbina'] a jak tam szkolonko? 7 nie kradnij przed świętami, bo będziesz się musiał spowiadać... Ale może ksiądz mi odpuści 2 zdjęcia z Wesołej Łapki...? :oops: Uczymy się chodzić na luźnej smyczy: (ale my to już umiemy, tylko się nie przyznajemy ;)) Jacek pokazuje Heksie (znaczy mnie) komendę NOS. Quote
Mysia_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 o jak pięknie sie Heksunia uczy :loveu: co do Kurojada to być może miał swój udział w ulepszaniu tych spodni :lol::diabloti: Quote
Recommended Posts