Jump to content
Dogomania

HEKSA warta całego nieba. FILIP chwat i najmilsza SIENKA.

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

10 spotkań chyba półtoragodzinnych (zawsze zapomnę spojrzeć na zegarek) - są b. fajne, tylko cholewcia, drogie (niecałe 7 stów). Ale ja za Heksiora zapłaciłam niewiele ponad 600, bo jest zniżka dla schroniskowców :eviltong: (10% dla psa i i jeszcze powiedzieli, że za te 10% wyślą jakiś prezent dla Zabrzańskiego schroniska, czyli w sumie niby 20%). Zobaczymy :evil_lol: Zresztą jak patrzyłam na ceny konkurencji, to wcale nie jest taniej. Chyba zresztą w Katowicach to nie jest zaporowa suma.

Nasza prywatna lekcja aportowania:

Posted

To jest najbardziej kontaktowy pies na świecie! Ale dzisiaj mi wstydu narobiła na wesołej łapce :oops:. Zwiała mi do Taty! Mogłam sobie woooołać....

A tu fotka jeszcze ze świątecznego spacerku

Posted

ale nie mów ze lekcję przychodzenia do nogi mieliście już za sobą:evil_lol:

pamiętam jak ludzie którzy adoptowali psy z mojego schroniska przyjeżdżali później pochwalić się swoimi pociechami
w pamięci zapadł mi Gratis zwany później Kajanem
to był pierwszy pies w tej rodzinie dodatkowo miał ciężki charakter

przy szkoleniu sama nie wiedziałam kto kogo szkoli- pan psa czy pies pana:evil_lol:

bjuta heksa pewnie chciała sprawdzić na ile wyciągnęłaś wniosków z ostatniej lekcji w pies łapce;)

Posted

Byliśmy już po komendzie "do mnie!" :oops:
Wstyd na 8 psów...
Ale generalnie, to Heksa - jak jest w dobrym nastroju, to wszystko łapie w lot! A jak nie ma ochoty, to łapie tylko to za co można dostać wątróbkę...

Posted

Szkolenie klikerem
polecam;)

ze swoim psem ['] pracowałam na tej metodzie
nie jest to tyle szkolenie PT co po prostu zabawa z psem
takie sztuczki jak turlanie, ukłon czy czołganie są tak banalnie proste a za to jak efektowne
z drugiej strony taka praca buduje niesamowitą więź z psem

Posted

Bjuta napisał(a):
Moim zdaniem o wiele mniej ma się ochotę na pracę! :evil_lol:

to ja już wolę prace niż naukę :evil_lol: no cóż jakoś nigdy nauka mi nie leżała :oops: