Soema Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Gdyby nie sesja ja bym ją mogła wziąć na kilka dni, jakoś by to było. Ale z wizją tego co mnie czeka w przyszłym tygodniu, to kolejny psiak byłby samobójstwem..:razz: Pisz do wszystkich, kogo tylko znajdziesz.. 3mam kciuki
Herspri Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kurcze :-( niedobrze... no chyba że jednak się coś znalazło ?
Gisic87 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ja niestety również pomóc nie mogę, w tej chwili mam na tymczasie 2 szczeniaki ale zobaczę co się da zrobić popytam tylko czasu mało bo już jutro pies musi zniknąć
Herspri Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 To jest taki trochę większy jamnik mi się wydaje :-( Do kiedy do kładnie dasz radę ją przetrzymać ? Da radę do piątku wieczorem ? Dzisiaj mam się dowiedzieć czy tacy państwo się zdecydują na szczeniaka, może gdyby było pewne że szczeniak odemnie pójdzie to mama pozwoliła by mi zabrać małą :roll:
Daruma Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Tak to jest cos jak większy jamnik. dam rade ja trzymac do jutra południa/popołudnia ale ani chwili dłuzej ;=/ Nic nie znalazłam. Wszyscy albo maja psy, albo nie chca psa, bo to przeciez obowiązek ogromny Oo, albo boja sie, ze ona im wszystko poniszczy, będzie szczekać, warczeć, zbyt dużo sie bawić. nie chca przyjąć do wiadomości, że to młody pies i da sie ją wychowac bez problemu ...
Jaaga Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Niestety, nie pomogę. Całkiem maleńkiego szczeniaka mogę wziąć, ale takiej suni już nie. Mam 4 problemowe psy na tymczasie. Nawet łazienka jest zajęta. maleństwo dałabym do moich yorków, ale to jest za duży pies do maluszków.
Daruma Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 u mnie padła ostatnia szansa, koleżanka znajomej nie zgodziła sie wziąc pieska. Teraz mogę liczyć już tylko na Was ;-(
Soema Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Wysłałam jeszcze kilka pw.. tyle tylko mogę :-( musimy wierzyć, że może jednak..
Daruma Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Też wysłałam kilka prv ludziom, ze Śląska, a przynajmniej do tych o których wiem. Dowiedziałam sie nowych rzeczy o psiuńce. Mój brat rozmawiałmz kolegami czy kórys by jej nie chciał wziąć, pokazał jej zdjęcie i okazało sie, że przed rratami jakiś jego kolega też ją przygarnął na kilka dni i szukał domu. Potem mu jednak uciekła i nie mógł jej znaleźć, wiec stwierdził że może właściciela znalazła. Wziął innego psa i aktualnie nie może jej wziąć do siebie... Ja przypuszczam, ze jest to piesek, które spędza po kilka dni u jakiejs osoby, ucieka i znajduje ją ktoś inny. Nie było więc szans na znalezienie własciciela, przez co zmarnowałam kilka cennych dni ;=/
kama_i_ja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kurcze, też nic nie mogę zrobić:-( Nawet w ten piątek nie dam rady pomóc, bo jestem na studniówce. Napisałam na ogólnym wątku katowickim, może tam znajdzie się ktoś kto mógłby...
maciaszek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tu jest lista domów tymczasowym zarejestrowanych na mapie dogo: Mapa Pomocy Dogomaniakow Może któryś z nich jest wolny?
Daruma Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 słuchajcie, słuchajcie!! ZNALAZŁ SIE WŁASCICIEL!!! Piesek przybiegł w moje okolice przez pół miasta, facet postanowił przejechac po weterynarzach w całym mieście i znalazł moje ogłoszenie ;) Szukal pieska bardzo długo ^^ Ale w końcu znalazł zgubę ! ;D
Bjuta Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 O fantastycznie!! Brawo!!!! O, post się rozbił na dwa...
jkp Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :multi::multi::multi:CUDOWNIE !!! Jak to dobrzee! Daruma możesz na maturze :diabloti: rozwinąć temat "Kto ratuje jedno życie....itd" No przepraszam za ten maturalny wtręt:loveu:. A i niech własciciel zawiesi suni adresownik !! POZDRAWIAM
Soema Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Aleee ulga :multi: a ja na zajęciach myślałam, gdzie tu by ją ulokować :roll: ufff..
Herspri Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 wielkie ufff :lol: No i to jest właśnie powód dla którego psy powinny mieć adresówki przy obroży :roll:
kama_i_ja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dokładnie tak! Też strrrrasznie się cieszę;)
Daruma Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Najbardziej ciesza sie chyba dwa psy : mała, która znalazła swojego własciciela i moja psinka, która już się nie musi niczym dzielić ;) Sprawa zakończona szczęśliwie. Na mnie strasnzie duży wpływ miała - od teraz zacznę szukac domu dla piesków w schronisku i zaczną sie oprócz końmi zajmowac takze psami. Moda prosze o zamknięcie tematu. Dzięki wszystkim, którzy starali sie pomóc Tuni - tak naprawde Dafi.
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Daruma']Najbardziej ciesza sie chyba dwa psy : mała, która znalazła swojego własciciela i moja psinka, która już się nie musi niczym dzielić ;) Sprawa zakończona szczęśliwie. Na mnie strasnzie duży wpływ miała - od teraz zacznę szukac domu dla piesków w schronisku i zaczną sie oprócz końmi zajmowac takze psami. Moda prosze o zamknięcie tematu. Dzięki wszystkim, którzy starali sie pomóc Tuni - tak naprawde Dafi. Wspaniale :multi: :multi: :multi: A gdzie zajmujesz sie konmi, masz wlasnego konia, czy jestes wolontariuszem gdzies w jakims przytulisku dla koni ?
Maupa4 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Daruma'] Moda prosze o zamknięcie tematu. Zgodnie z prośbą - zamykam.
Recommended Posts