Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='miumiu']asiaczku
zgłosiłam netowym formularzem i dostałam niezwykle uprzejme potwierdzenie z informacją co zgłosiłam, po co i ile będę oczekiwać...
...ale ładnie, prawda? ;)

[quote name='karenina']A ja moge tylko potwierdzic słowa Asiaczka odnosnie oczekiwania na CH.Austri. Wystawa była 29 wrzesnia, wnioski wysłałam 2 pazdziernika a dzis wyjełam ze skrzyneczki nowiutkie dyplomy CH.A ale moich 3 cudaków.:loveu:
No to mi pozostaje tylko gratulować "cudaczkom". Są super!!!
GRATULACJE!!!
pZDR.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz Młodzieżowy Championat Polski przyszedł listem równo po miesiącu od wysłania formularza elektronicznego :cool3:.

Czy ktoś się orientuje, ile czeka się na dyplom Championa Mołdawii ? U nas niedługo minie drugi miesiąc....i w skrzynce pusto :shake:.

• 2 weeks later...
Posted

Ja dzisiaj wyciągnęłam ze skrzynki Młodzieżowy Championat Polski :lol:
Czekałam miesiąc i 2 dni .
A najciekawsze jest to ,że w tym samym dniu wysłałam zgłoszenie na dorosły championat i jeszcze go nie ma :razz:

Posted

Ja też dziś dostałam :razz: - z dwoma błędami :p
Raz, że mój pies jest suką :angryy:, dwa, że pomylono imię i nazwisko sędziego.
Co mam z tym zrobić? Zależy mi na wystawie lesznieńskiej, pewnie jak teraz poślę to nie zdążę potem zgłosić do Leszna. Help!!!

Posted

jolka11 napisał(a):
Ja dzisiaj wyciągnęłam ze skrzynki Młodzieżowy Championat Polski :lol:
Czekałam miesiąc i 2 dni .
A najciekawsze jest to ,że w tym samym dniu wysłałam zgłoszenie na dorosły championat i jeszcze go nie ma :razz:

Gratulacje!!!

Toller napisał(a):
Co mam z tym zrobić? Zależy mi na wystawie lesznieńskiej, pewnie jak teraz poślę to nie zdążę potem zgłosić do Leszna. Help!!!

Gratulacje!!!!ale co zrobić z błędami...? Pal licho nazwisko sędziego, ale z psa zrobić sukę... No, niby to nieskomplikowany zabieg. Tylko czy ty na pewno tego chciałaś?:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Gratulacje!!!!ale co zrobić z błędami...? Pal licho nazwisko sędziego, ale z psa zrobić sukę... No, niby to nieskomplikowany zabieg. Tylko czy ty na pewno tego chciałaś?:evil_lol:
Pzdr.

Asiaczek! :mad::mad: :cool3:

Posted

Toller napisał(a):

Zrób skan lub ksero i odeslij. Jak nei zdążą dosłać nowego to do zgłoszenia dodasz ten "skopany" ;)

Posted

simbik napisał(a):
Nasz Młodzieżowy Championat Polski przyszedł listem równo po miesiącu od wysłania formularza elektronicznego :cool3:.

Czy ktoś się orientuje, ile czeka się na dyplom Championa Mołdawii ? U nas niedługo minie drugi miesiąc....i w skrzynce pusto :shake:.

Hi, hi, hi :eviltong: tak się niecierpliwiłam, że w poniedziałek go wyjęłam ze skrzynki ... czyli bilans 2 miesiące, z małym haczykiem, oczekiwania :cool3:.

Posted

simbik napisał(a):
Hi, hi, hi :eviltong: tak się niecierpliwiłam, że w poniedziałek go wyjęłam ze skrzynki ... czyli bilans 2 miesiące, z małym haczykiem, oczekiwania :cool3:.

Gratulacje Simbik za tak długo wyczekanego Championa Mołdawii!
ucałowania dla Toffika!!!
Pzdr.

Posted

Dzięki - nie ukrywam,że dumna jestem,bo to dziecko z własnej hodowli :cool3:
Składałam dokumenty chyba na przełomie lipca/sierpnia ... dyplom był już na mojej poczcie w październiku (czyli czekałam ok.3 miesięcy),ale nie zdążyłam go odebrać...i wrócił do Czech:evil_lol:,a teraz przysłano go drugi raz :cool3:

• 4 weeks later...
Posted

Frytela napisał(a):
Co tu nikt sie nie odzywa? No to ja się odezwe ;)
W czzwartek 20.12 dostałam dyplom Mł Ch Pl dla Kokosa :D
bardzo szybko, myslałam ze dluzej poczekam hihi ;)

Piekna sprawa! Taki prezent przed Świętami...:lol:
Pzdr.

Posted

Ja robię tak: przelew na 25 euro (niezaleznie, czy to Mł.Ch.LT, czy Ch.LT), potem z tego przelewu ksero. A do koperty zaadresowanej na Wilno wkładam kopię rodowodu + kopię kart ocen i karteczek CAC.
I to wszystko.

Teraz czekam na potwierdzenie 2 championatów Litwy dla Farika i Felki oraz dla Felki - Baltic Champion. Za ten ostatni tytuł się nie płaci.

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

Dziś wyjełam ze skrzynki, a raczej moi rodzice mi podrzucili bo na ich adres wszystko idzie;) Dyplom Championa dla Forysia.
I tak jak z młodzieżowym czekałam tylko 10 dni, licząc od dnia wrzucenia wniosku na poczcie do odebrania w skrzynce. Wielkie podziękowanie dla Pań z Zarządu:lol:

Posted

A I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI, właśnie otrzymała certyfikat Champion Polski\!!!:loveu:
Czas oczekiwania - od wystawy we Wrocławiu (koniec wrzesnia). długo, ale wg Pan z Zarzadu, elektroniczny formularz do ich nie dotarł...:crazyeye:
Pzdr.

Posted

a mi wczoraj listonosz przyniosl awizo na list polecony z Budapesztu i tlumaczyl ze go nie zabral bo byl duzy...

moze to w koncu Championat dla Watka ukonczony w sierpniu ?? :roll::diabloti:

ale jak championat to niby dlaczego ten list jakis wiekszy niz zwykle ?:roll: