Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Wojenka najlepiej jak pies ma i temperament i anatomie :) i kocha sie wystawiac. :lol: Wtedy nie ma problemu :wink:
FLaire oczywiscie ze warunki uwzgledniam..... ale dla mnie pies, ktory zle reaguje na upal nie dostalby wysokich tytulow. Ja, gdy widze ze psy zle znosza pogode po prostu nie pokazuje, bo zal mi psiakow.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wojenka napisał(a):
Ehh,ja tylko wyraziłam swoje własne,subiektywne zdanie...Widziałam i macałam te psy,więc nie biore swoich spostrzerzeń "z sufitu"...
Ale również nie bierzesz ich z tego dnia, bo Cię tam nie było. I tylko o to mi chodzi. Do swojego zdania masz oczywiście pełne prawo (i sędzia też :wink: ).

Posted

obiegamy od tematu postu???? :wink:
to nic ja na temat wystaw psów dość dyskretnie się wyrażam bo nie chcę nikogo urazić i jak wiadomo każdy ma swojego faworyta i nie faaworyta, jednych się lubi a drugich nie. Na wystawie w Poznaniu oba pieski prezentowały się doskonale i w statyce i dynamice ale to juz końcowa decyzja należała do sędziego, którgo serdecznie pozdrawiam 0X :evil: 0X :evil: :wink: nie przez wybór BOB tylko chodzi mi o moje psiaki :wink:
a jeśli chodzi o sędziowanie na temperament to wystawa to przecież SHOW i nawet pies bardzo ładny anatomicznie ale flegma tzw, może przerżnąć z psem np. nieco gorszym anatomicznie ale z temperamentem, który umie się pokazać "sprzedać" nikt przecież nie będzie patrzył na to czy pies np. upolował dzika :wink: bo to też znaczy o temperamencie tylko będą patrzeć na to w jaki sposób zaprezentował się danego dnia
kurcze ale się rozfilozofowałam :wink: :D

Posted

Hmmm,ja na podstawie lubienia czy nie lubienia się nie wypowiadam...Patrzę tylko na psy.Ale jak wiadomo,wszyscy maja swoje sympatie albo antypatie...Sędziowie też :wink: Bez urazy :wink:
Ok,to jest temat szkocki,szkociarze nie powinni się kłocić :wink:
A jak wiadomo niewinna dyskusja może doprowadzić do podziałow 0X
Jutro jest debiut Kubika,a pokazuje się jeszcze w klasie weteranów tatuś Wojenki :D
Trzymajmy kciuki za młodość - jesień życia/jaka jesień? :wink: /

Posted

przstańcie bo my cali z Kubikiem w nerwach - no dobra to ja sie przyznam Kubik nie jestw nerwach ani trochę, a co do mnie to jak zwykle... :roll:

Posted

Murak, Scottieservis jak tam bylo w Raciborzu?

Ze pogoda dopisala to juz wiemy, ale jak Kubik, jak inne szkoty?

Dajcie jakies foty, jak sobie czlowiek poogląda to prawie jakby tam był.

Posted

Murak !!!!!!!! KUBIK piekny !!!!!!!!!!! Jestem jego fanka :lol: Milo bylo Was spotkac :) DZIekujemy za mily koniec wystawy. A chlopak palce lizac !!!! No i mamusia jeszcze ladniejsza !! :) GRATULUJE :lol:

Posted

DZIEWCZYNY zlitujcie sie :modla: , co tak cicho, nie ma co oblewac???

A moze sie gdzies schowalyscie i same :drink1:

Welszaki to juz dawno fotki powstawiali i powiedzieli co i jak, a WY litosci :nono:

Posted

halo halo!!!
ale było fajnie - najmilsza wystawa tego roku! :lol:
jak tak dalej pójdzie Racibórz zostanie terierzą stolicą Polski
fotki bedą jutro bo tak długo zabawiliśmy w Raciborzu ze dotarliśmy do domu dopiero teraz i padamy z nóg :wink:

Posted

no dobra to ja jade z koksem było baaaaardzoooooo fajnie i gdyby każda wystawa tak wygladała to wystawy byłyby czystą przyjemnością
dogomaniacy i teriery

debiutujące maluchy:

dorosłe - niektóre cudem złapane

Fura - czyli bardzo sie staramy lecz humoru nie mamy

Kubik bawił sie wyśmienicie

szkociarze górą!!!

Kubik z tatusiem

i cała rodzinka od lewej tatuś Filistie Bruch IS RANNER TOP, synuś Truflencjusz I TERRATOPERZ i mamusia Furia "Masakra" ŁUPIKOT

Posted

chciałam Ci powiedziec dla przypomnienia, że od lewej jest tatus, mamusia i synuś ;) ale to tak tylko mówie
Fajnie było naprawdę, zwłaszcza towarzystwo
wyniki postaram sie dziś na serwisie umieścić łącznie ze zdjęciami ;)
narazie jestem padnięta :wink:
ale się postaram
Klub Kubika działa na całego !!!!!!!!!!!!!! :D
Nitencjo nam też jest bardzo miło, że dołaczasz do Klubu Kubika :wink:

Posted

Nitencja ja proponuję pole w Bojanowie tam psiaki moga się wybiegać odpocząć lub miasto Kubika :D do wyboru do koloru :D
Murak moja rodzinna fota doszła?
na serwisie tez będzie ;)
dobrze że pomysł na rodzinną został dobrze przyjęty :D :D :D
więcej, więcej, więcej !!!!!! :lol:

Posted

spotkanie z miłą chęcią ale może poczekamy do wiosny??? :grins: bo teraz to trochę zimno się robi :wink: ale można by było zorganizowac jakiego grill'a w przyszłym roku :D pieski będą szaleć a my :drinking:
niech juz się ciepło zrobi!!!!!!!!!!
spotkanie walijsko - szkockie zrobimy (chyba że jeszcze jakiś terierek będzie chciał się dołączyć ;) ) :sweetCyb: będzie fajnie :sweetCyb:
proponje gdzieś na śląsku :wink:

Posted

Nareszcie jakaś miła wystawa,a nas tam nie było :evil: No nic,cieszę się,że Wy się dobrze bawiliśćie :wink: Szkocki zlot bliżej centrum prosimy... 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...