Nitencja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Wojenka najlepiej jak pies ma i temperament i anatomie :) i kocha sie wystawiac. :lol: Wtedy nie ma problemu :wink: FLaire oczywiscie ze warunki uwzgledniam..... ale dla mnie pies, ktory zle reaguje na upal nie dostalby wysokich tytulow. Ja, gdy widze ze psy zle znosza pogode po prostu nie pokazuje, bo zal mi psiakow.
Flaire Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Wojenka napisał(a):Ehh,ja tylko wyraziłam swoje własne,subiektywne zdanie...Widziałam i macałam te psy,więc nie biore swoich spostrzerzeń "z sufitu"...Ale również nie bierzesz ich z tego dnia, bo Cię tam nie było. I tylko o to mi chodzi. Do swojego zdania masz oczywiście pełne prawo (i sędzia też :wink: ).
scottieserwis Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 obiegamy od tematu postu???? :wink: to nic ja na temat wystaw psów dość dyskretnie się wyrażam bo nie chcę nikogo urazić i jak wiadomo każdy ma swojego faworyta i nie faaworyta, jednych się lubi a drugich nie. Na wystawie w Poznaniu oba pieski prezentowały się doskonale i w statyce i dynamice ale to juz końcowa decyzja należała do sędziego, którgo serdecznie pozdrawiam 0X :evil: 0X :evil: :wink: nie przez wybór BOB tylko chodzi mi o moje psiaki :wink: a jeśli chodzi o sędziowanie na temperament to wystawa to przecież SHOW i nawet pies bardzo ładny anatomicznie ale flegma tzw, może przerżnąć z psem np. nieco gorszym anatomicznie ale z temperamentem, który umie się pokazać "sprzedać" nikt przecież nie będzie patrzył na to czy pies np. upolował dzika :wink: bo to też znaczy o temperamencie tylko będą patrzeć na to w jaki sposób zaprezentował się danego dnia kurcze ale się rozfilozofowałam :wink: :D
Wojenka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Hmmm,ja na podstawie lubienia czy nie lubienia się nie wypowiadam...Patrzę tylko na psy.Ale jak wiadomo,wszyscy maja swoje sympatie albo antypatie...Sędziowie też :wink: Bez urazy :wink: Ok,to jest temat szkocki,szkociarze nie powinni się kłocić :wink: A jak wiadomo niewinna dyskusja może doprowadzić do podziałow 0X Jutro jest debiut Kubika,a pokazuje się jeszcze w klasie weteranów tatuś Wojenki :D Trzymajmy kciuki za młodość - jesień życia/jaka jesień? :wink: /
scottieserwis Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja jutro osobiście pokibicuje Kubikowi :drinking: :D :D będziemy świętować i pstrykać zdjęcia i umieścimy je na szkocim serwisie :wink: :wink: to do następnych relacji :D
Murak Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 przstańcie bo my cali z Kubikiem w nerwach - no dobra to ja sie przyznam Kubik nie jestw nerwach ani trochę, a co do mnie to jak zwykle... :roll:
Nitencja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Z Kubikiem by bylo gorzej ...... ale Pania handlerke mozemy wyluzowac przed wejsciem na ring ;-) zeby psa nie denerwowala
scottieserwis Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 święte slowa Nitencja Pania mozna wyluzować przed wejściem na ring :wink:
borsaf Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Murak, Scottieservis jak tam bylo w Raciborzu? Ze pogoda dopisala to juz wiemy, ale jak Kubik, jak inne szkoty? Dajcie jakies foty, jak sobie czlowiek poogląda to prawie jakby tam był.
Nitencja Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Murak !!!!!!!! KUBIK piekny !!!!!!!!!!! Jestem jego fanka :lol: Milo bylo Was spotkac :) DZIekujemy za mily koniec wystawy. A chlopak palce lizac !!!! No i mamusia jeszcze ladniejsza !! :) GRATULUJE :lol:
SzOlka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 DZIEWCZYNY zlitujcie sie :modla: , co tak cicho, nie ma co oblewac??? A moze sie gdzies schowalyscie i same :drink1: Welszaki to juz dawno fotki powstawiali i powiedzieli co i jak, a WY litosci :nono:
Murak Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 halo halo!!! ale było fajnie - najmilsza wystawa tego roku! :lol: jak tak dalej pójdzie Racibórz zostanie terierzą stolicą Polski fotki bedą jutro bo tak długo zabawiliśmy w Raciborzu ze dotarliśmy do domu dopiero teraz i padamy z nóg :wink:
SzOlka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Wiedzialam :multi: opijaly spotkanie (i wyniki?) :chlup:
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Podziekowana dla szkociarzy ze tak milo przyjeli "weszteriery" do swojego grona :) . Ja juz sie pisze na wystawe na przyszly rok :lol:
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 no dobra to ja jade z koksem było baaaaardzoooooo fajnie i gdyby każda wystawa tak wygladała to wystawy byłyby czystą przyjemnością dogomaniacy i teriery debiutujące maluchy: dorosłe - niektóre cudem złapane Fura - czyli bardzo sie staramy lecz humoru nie mamy Kubik bawił sie wyśmienicie szkociarze górą!!! Kubik z tatusiem i cała rodzinka od lewej tatuś Filistie Bruch IS RANNER TOP, synuś Truflencjusz I TERRATOPERZ i mamusia Furia "Masakra" ŁUPIKOT
scottieserwis Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 chciałam Ci powiedziec dla przypomnienia, że od lewej jest tatus, mamusia i synuś ;) ale to tak tylko mówie Fajnie było naprawdę, zwłaszcza towarzystwo wyniki postaram sie dziś na serwisie umieścić łącznie ze zdjęciami ;) narazie jestem padnięta :wink: ale się postaram Klub Kubika działa na całego !!!!!!!!!!!!!! :D Nitencjo nam też jest bardzo miło, że dołaczasz do Klubu Kubika :wink:
Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Murak - fotka rodzinna super :) Scottieserwis w klubie przewidziane sa jakies spotkania w milych miejscach ;-) ?? Coby pieski odpoczely ?? ;-)
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 ale obsówa z tym podpisem człowiek patrzy i myśli co innego a gapa bierze i pisze co innego :oops:
zadziorny Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 SzOlka napisał(a):Welszaki to juz dawno fotki powstawiali i powiedzieli co i jak, a WY litosci :nono: Nooo :lol: :wink:
scottieserwis Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nitencja ja proponuję pole w Bojanowie tam psiaki moga się wybiegać odpocząć lub miasto Kubika :D do wyboru do koloru :D Murak moja rodzinna fota doszła? na serwisie tez będzie ;) dobrze że pomysł na rodzinną został dobrze przyjęty :D :D :D więcej, więcej, więcej !!!!!! :lol:
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 rodzinna bardzo fajna!!! ja coś czuję że ten szkoci zlot to w końcu dojdzie do skutku :wink:
scottieserwis Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 spotkanie z miłą chęcią ale może poczekamy do wiosny??? :grins: bo teraz to trochę zimno się robi :wink: ale można by było zorganizowac jakiego grill'a w przyszłym roku :D pieski będą szaleć a my :drinking: niech juz się ciepło zrobi!!!!!!!!!! spotkanie walijsko - szkockie zrobimy (chyba że jeszcze jakiś terierek będzie chciał się dołączyć ;) ) :sweetCyb: będzie fajnie :sweetCyb: proponje gdzieś na śląsku :wink:
Wojenka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Nareszcie jakaś miła wystawa,a nas tam nie było :evil: No nic,cieszę się,że Wy się dobrze bawiliśćie :wink: Szkocki zlot bliżej centrum prosimy... 8)
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 byle do wiosny! a tu cos dla tych którzy twierdzą że szkociarze są tacy jak ich psy ,mrukliwi ,nietowarzyscy i w ogóle -świat sie zmienia (ciii..... :wink: a wszystko przez scottieserwis :lol: )http://www.e-zawoja.pl/terierszkocki/KIF_8856ab.jpg
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 no zlot faktycznie trzeba będzie jakoś scentrować po po całej Polsce rozrzucone fajne szkoty i szkociarze
Recommended Posts