scottieserwis Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 a Murak sie obija w Zakopanem o ile się nie myle wiecznie niedostępna na gg :( Murak wróć !!!!! :)
RENO Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Witam. Jestem tu nowa. Od dwóch tygodni jestem przeszczęśliwą właścicielką szkotki RENOMY MY SWEET LADY z Tajaru.Jak to fajnie mieć SZKOTA>!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:
RENO Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Jak umieścić tu zdjęcie mojej ślicznej szkocicy????????? :( :( :(
scottieserwis Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 karolinab-25 napisał(a):Jak to fajnie mieć SZKOTA>!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: To napewno :roll: witaj może jakies fotki małej??
RENO Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 scottieserwis napisał(a):karolinab-25 napisał(a):Jak to fajnie mieć SZKOTA>!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: To napewno :roll: witaj może jakies fotki małej??Tylko jak je tu umieścić?????????
zadziorny Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 karolinab-25 - wszystko na temat wstawiania zdjęć na forum znajdziesz tutaj :lol: :wink:
scottieserwis Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 http://imageshack.us/ to jest stronka która umożliwia umieszczenie zdjęcia z komputera (tzn. że nie musisz mieć na serwerze w internecie) wystarczy tam wejść, następnie przeglądaj (szukasz w komputerze zdjęcia) potem dajesz host it potem kopiujesz link przy którym pisze forum (1) i skopiować i wkleić w okienko w którym piszesz Zdjęcie nie może być większe niż hhmmmm 1024 coś tam ;)
RENO Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Wielkie , ogromniaste dzięki.Będę działać . Mam nadzieję, że za chwilę będziecie mogli zobaczyć moją ślicznotkę. :angel: :angel: :oops:
scottieserwis Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 No cóż ktoś tu się obija ;) Mam nadzieję, ze się doczekamy jak nie tu to w galerii 3 grupy
scottieserwis Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No to może ja coś dowrzucę (to mój ulubieniec - tatuś tych tamtych szczeniaczkowatych aniolków :wink: :wink: :wink: )
RENO Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 8) Troche czasu upłynie zanim wam coś prześle, bo na razie jakoś mi to nie wychodzi.
RENO Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Szkocia arystokratyczność, inteligencja, urok i czar są tak porażające i fascynujące, że godzinami można je obserwować, nawet jak śpią łapami do góry pokazując swoje białe zębiska, to po prostu oczu nie można oderwać.A zabawa z małym szkociskiem, to powrót do dzieciństwa i chwile zapomnienia. :angel: :angel: :D :D :D
scottieserwis Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 to wie każdy szczęśliwy posiadacz szkota ;) a ile frajdy jest jak jest ich więcej :wink: :wink: :wink: to dopiero zabawa
RENO Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :angel: Moja szkocica , to spełnienie wielkiego marzenia!!!!!Teraz , kiedy wreszcie jesteśmy razem widzę, że wszystko co przeczytałam o szkotach jest prawdą. Choć osobiście nigdy , przenigdy nie nazwała bym jej diabełkiem , co najwyżej ANIOŁEm z różkami.No i ten uśmiech.Szaleństwo!!!!!!!!
RENO Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :lol: :P :D U mie na jednym szkocie napewno się nie skończy!!!!!!!! :smilecol: :smilecol: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
scottieserwis Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 szkotów nigdy dość :D u mnie od jednego się zaczeło potem 2 , 3 , 4 i to napewno nie koniec :D:D:D
Wojenka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Jak to mówi moja "ulubiona"nauczycielka-choć w tym ma rację:"nie mozna poprzestawać na małym" :lol: Choć spacery w taka pogode z trzema chimerami są wątpliwą przyjemnością :evil:
scottieserwis Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 to czysta przyjemność :D:D:D:D no może troszkę ufajdana przyjemność:) :wink:
Fritz Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Witam !Jestem nowa w szkocim swiecie dzieki pieknej,cudownej i slodkiej suczce Mishce ,ktora to jest w moim domu od tygodnia:) .Dla niektorych nie jest to suczka nieznana nieraz przewijala sie na tym forum dzieki preznej dzialalnosci jej hodowcy-bardzo sympatycznej osobki,ktora pozdrawiam jak i wszystkich milosnikow szkotow.Szkoda ze nie umiem jeszcze dodac zdjec do tego forum ale w przyszlosci obiecuje fotki mojej Mishki.:)
Nitencja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Witaj Fritz :) Napisz jak tam Mala :) A moze macie juz jakies fotki. zycze kazdego radosnego dnia ze szkocikiem :)
Recommended Posts