Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Jestem tu nowa. Od dwóch tygodni jestem przeszczęśliwą właścicielką szkotki RENOMY MY SWEET LADY z Tajaru.Jak to fajnie mieć SZKOTA>!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

scottieserwis napisał(a):
karolinab-25 napisał(a):
Jak to fajnie mieć SZKOTA>!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel:

To napewno :roll:
witaj
może jakies fotki małej??
Tylko jak je tu umieścić?????????

Posted

http://imageshack.us/
to jest stronka która umożliwia umieszczenie zdjęcia z komputera (tzn. że nie musisz mieć na serwerze w internecie) wystarczy tam wejść, następnie przeglądaj (szukasz w komputerze zdjęcia) potem dajesz host it potem kopiujesz link przy którym pisze forum (1) i skopiować i wkleić w okienko w którym piszesz
Zdjęcie nie może być większe niż hhmmmm 1024 coś tam ;)

Posted

Wielkie , ogromniaste dzięki.Będę działać . Mam nadzieję, że za chwilę będziecie mogli zobaczyć moją ślicznotkę. :angel: :angel: :oops:

Posted

Szkocia arystokratyczność, inteligencja, urok i czar są tak porażające i fascynujące, że godzinami można je obserwować, nawet jak śpią łapami do góry pokazując swoje białe zębiska, to po prostu oczu nie można oderwać.A zabawa z małym szkociskiem, to powrót do dzieciństwa i chwile zapomnienia. :angel: :angel: :D :D :D

Posted

:angel: Moja szkocica , to spełnienie wielkiego marzenia!!!!!Teraz , kiedy wreszcie jesteśmy razem widzę, że wszystko co przeczytałam o szkotach jest prawdą. Choć osobiście nigdy , przenigdy nie nazwała bym jej diabełkiem , co najwyżej ANIOŁEm z różkami.No i ten uśmiech.Szaleństwo!!!!!!!!

Posted

:lol: :P :D U mie na jednym szkocie napewno się nie skończy!!!!!!!! :smilecol: :smilecol: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Jak to mówi moja "ulubiona"nauczycielka-choć w tym ma rację:"nie mozna poprzestawać na małym" :lol:
Choć spacery w taka pogode z trzema chimerami są wątpliwą przyjemnością :evil:

Posted

Witam !Jestem nowa w szkocim swiecie dzieki pieknej,cudownej i slodkiej suczce Mishce ,ktora to jest w moim domu od tygodnia:) .Dla niektorych nie jest to suczka nieznana nieraz przewijala sie na tym forum dzieki preznej dzialalnosci jej hodowcy-bardzo sympatycznej osobki,ktora pozdrawiam jak i wszystkich milosnikow szkotow.Szkoda ze nie umiem jeszcze dodac zdjec do tego forum ale w przyszlosci obiecuje fotki mojej Mishki.:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...