Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

scottieserwis - nie wiem czy mi wolno zdemaskować Cię na tym forum :hmmmm: :niewiem:, ale na tej focie stoisz dokładnie po lewej stronie Murak 8) :lol: :wink:
A swoją drogą, to ta fota również jest za szeroka o 100 pikseli :roll: :( :wink:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciesze się, że zdemaskowałes scottserwis, to tak ułatwia spotkania na wystawach.
Ja po wystawach zawsze chodziłam incognito, bo nikogo nie znałam z wystawiających. Wierzcie mi, wystawy sa incognito nudne. Komentarz z pierwszej ręki i człowiek juz wie, co idzie, co potem, na co zwrócono uwagę.

Najwcześniej poznałam Aluzję, a to przez jej pięknego Ingo. Nie wytrzymałam i podeszłam do niej, i okazalo sie, ze przesympatyczne pani.
No, potem dlugo, długo nikogo osobiście nie znałam, ale teraz nie moge sie doczekać jakiejś wystawy w pobliżu.

Posted

Jejjjju to przez Muraka pewnie!!! to wszystko przez Muraka. Teraz też na wystawie przebiorę się za szkota ;) i bedę się maskować a jak obie z Murakiem się przebierzemy to już napewno nie podpadnie :lol: :lol: :lol:
Ale jako jedyna mam jeden jedyny znak rozpoznawalny - mam psa :Dna rękach :D ale dla ułatwienia jedyny blondyn w całej szkociej gromadzie :D :lol: :lol: :lol:

Posted

fajnie fajnie - szkocie fryzyry uszy do przodu ,zęby do przodu(to już mam od urodzenia :wink: ) i ogony na sztorc a za chwilę nie będzie wiadomo kto kogo wystawia :lol: :lol: :lol:
ciekawe jakiebyśmy opisy dostały :wink:
a z ta anonimowością internetową to powiem wam tak już na poważnie ,że uważam ,że nie jest to najlepsze co internet ze soba niesie, celowo wstawiając np zdjęcia do naszych galerii na stronie nie obcinałąm siebie ani innych elementów ludzkich.
bo to w końcu nie sztuka schować sie za psem albo netowa ksywą i bezkarnie komuś np. nawrzucać na forum
w końcu net to skarb komunikacji ale ja uważam że własne słowa trzeba firmować własnym pyskiem nawet jak czasem wolałoby się mieć taki :wink:

Posted

Murak ale masz łatwiej bo jak będziesz chciała wystawiać szkoty w przebraniu to wystarczy, że się za pszenicę przebierzesz a ja??? ja wystawiam i czarnego i pszenice ;) muszę mieć dwa stroje :) chyba że się za pręgusa przebiorę ;)

Posted

Wrzuciłam kilka fot do galerii :)
Albo można skorzystać z pomysłu pewnej osoby i kreować się na papużkę :lol: Dużo koloru... :lol: Ładnie kontrastuje ze szkotami zarówno czarnymi jak i pszenicami...

Posted

Tak to jest jak dzieciak sie matki nie słucha i robi swoje:Wojenka ma zapalenie pęcherza moczowego :-? Dzieciak za nic nie chciał wracac z dworu do domu... :evil: Juz dostała zastrzyczki...jutro druga porcja...

Posted

Właśnie odebrałam pocztę. Oto treść jednej z wiadomości. Jeśli ktoś może pomóc, to byłoby super.

Sent: Saturday, November 26, 2005 3:47 PM
Subject: APEL!!!

Pozwoliłam sobie napisać do Państwa jako hodowców, którzy być może wśród swoich bliższych lub dalszych znajomych znają osobę ,która byłaby skłonna zakochać się w przygarniętym szkockim terierze!!!

Z powodu złego stanu zdrowia obecnego właściciela psa, pilnie poszukuję kochającego domu dla 4-ro letniego psa o imieniu Gustaw.

Gustaw jest psem rodowodowym,zadbanym, wychowanym w mieszkaniu,ułożonym i tolerującym obecność innych zwierząt.
Nie jest agresywny w stosunku do innych psów!!!

Zainteresowanym udzielę wszelkich informacji!!! Pies będzie oddany nieodpłatnie, ale tylko osobie odpowiedzialnej!!!

Zgóry dziękuję za ewentualną pomoc w znalezieniu domu dla Gustawa!

Pozdrawiam,

JOANNA SMIDODA
TERRA ALITE SCOTTISH TERRIERS
POLAND
www.terraalite.republika.pl

• 2 weeks later...
Posted

Moje krokodylki odjeżdżają do domków ;( łeeeee moje krokodyle :(
no ale coz jak narazie sami super ludzie zabierają :)
więc narazie się nie martwie w sumei to dwóch chłopaczysków mi zostało :D
tzn w domu mam jeszcze 4 także dzisiaj nie wchodząc do kuchni i nie ryzykując butów i nóg nie zrobiłam sobie kawy :D
ale masakra małe szkociska są super :D (dorosłe tez jakby nie było :wink: )

Posted

Maćku zdjęcia rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
więcej więcej więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zwłaszcza te leżące z duża trufelką są super :D
chyba zrobi galerię na serwisie gdzie każdy będzie mógł przesłać zdjęcie swojego szkota :D
ale takie fajowe zdjęcie jak ma Murak na ogół i Maciek w tej chwili :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...