Murak Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 :lol: piekne- to trzecie jak powiedział mój prywatny chlop to bogato wydzielajaca się podczas szkocich "bawień" ektoplazma - nie kazdemu jest dane to zobaczyć ,to prawie jak ufo albo potwór z loch nes :wink: a co dopiero fotnąć szkoty są urzytkowe i mają bogate zycie wewnętrzne :lol: a na jeże uwazajcie bo niestety nie zawsze udaje im się wyjść ze spotkań psich obronną łapką - ostatnio westka mojej kuzynki wróciła z ogrodu z trupkiem bardzo zadowololona i zapchlona :cry: WOJENKA jak nie widzisz fotki to spróbuj odswierzyć stronkę to czasem tylko netowa czkawka wreszcie mam sie topik ozywił a już myslałąm ze zejdzie smiercią naturalną to co wdzimy sie wszyscy na krajówce terixów w raciborzu? :wink: pa wszystkim :D
SzOlka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Murak napisał(a)::lol: piekne- to trzecie jak powiedział mój prywatny chlop to bogato wydzielajaca się podczas szkocich "bawień" ektoplazma - nie kazdemu jest dane to zobaczyć ,to prawie jak ufo albo potwór z loch nes :wink: a co dopiero fotnąć szkoty są urzytkowe i mają bogate zycie wewnętrzne :lol: o to to to dokladnie niewiedzialam jak sie to nazywa EKTOPLAZMA tylko ja gluupia myslalam, ze to jakis zdechly slimak byl i tak fajnie byloby go zaznaczyc (tzn zaznaczyc swoja obecnosc w tym miejscu) quote="scottieserwis"]SzOlka mam niedyskretne pytanie :wink: Co to jest na zdjęciu nr. 3 z góry????? Wściekłą kulka rozbrykanego szkociska ;) :angel: ??????? to jest to co szkoty lubia najbardziej ( cos nieokreslonego, smierdzacego i takiego mniam mniam naj do wytarzania) to co szkockie foty na szkockim topiku, czy na terrierowych fotach??
SzOlka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A tam szkoty na szkotach niech beda :P Teraz moja prywatna pszeniczna pieknisia, jak to na dame wypada zawoalowana wsrod schnacych kwiatow
Wojenka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Łeeee,mój komp kwalifikuje sue chyba tylkjo na złom...:(Mam z nim problemy,wiec chwilowo nas nie ma na dogomanii:( A fuj,Wojenka znalazła i wszamała szczepionkę dla wolożyjacych lisów...Jest szczęśliwa i dumna z tego powodu...
borsaf Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Chyba sie nie pochoruje? To jest szczepionka p/wściekliźnie, prawda?
Wojenka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Raczej nie,czuje się świetnie.Sama się zaszczepiła ;)
borsaf Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hej, szkoty, jesteście 4 dni do tył za resztą terierów. Weszteriery prowadzą! Dawac foty, relacje, gif-y. Widac, że psiaki Wasze zdrowe, dzień, jak codzień, a o pogryzionych kapciach i mablach nie ma co pisac bo to normalka.
Wojenka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Nie zgłosiłyśmy się :P Ale nie wystartujemy w IALu... :( ...
Murak Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 a co to jest "IAL" ? a do Raciborza się nie wybierasz na naszą terierzą krajówkę?
Wojenka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Niet...Jakoś teraz bardzo rzadko jezdzimy na wystawy...To wszystko to pic na wodę fotomontaż...Warto się pokazać na dużej wystawie,przed sensownym sędzią...A tak to....pies to ganiał... Wojenka bardzo zle sięczuje,zawsze bardzo przeżywa cieczki-"lejek"rośnie jej do wielkości pomarańczy...
Wojenka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Hej,szkoty nie śpijcie!Co tam u Was? Właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Maka była w tak doskonałym humorze,że nie zjadła,a nawet bawiła się z małym beaglem!!!Jej zabawy z obcymi psami można policzyć na palach jednej ręki :roll: Wojenka dalej cierpi,a Scratka się działkuje :lol:
SzOlka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 buuuuuuuuuuuu tyle sie nawklejalam napisalam i mi zrzarlo
SzOlka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 no dobra zaczynam wsio od poczatku Murak i Wojenka tez do roboty bo chce ( pewnie nie tylko ja) zobaczyc pikne plenery i pracujace szkociory do roboty dziewczyny, nie ociagajcie sie Ja mam remonty i dlugo, pewnie nie bedzie swiezych fotek, bo bardziej interesuja mnie teraz fachowcy ( nie mylic z flachowcami) a poza tym robale mi zerzarly 3/4 fotek, ale cos tam ocalalo i wkleje A tak poza tym to mi buuuuuuuuu smutno bardzo bo juz nie mam tak kolorowo, back& white, dwa chlopaki pszeniczaki poszly w swiat do nowych domkow i zostala mi panna pszeniczna dla rozladowania czarnosci to moj Pitus najukochanszy, najwieksza pierdola wsrod szkotow (tylko i wylacznie w stosunku do ludzi, bo inne psie stworzenia to lepiej niech uwazaja) a to najlepsza jesienna przekaska, orzechy prosto z drzewa i jeszcze dobrze jak panca bucikiem rozgniecie a tu to jakis kurdupel sie przypaletal i nam z michy wyrzera, ale co tam niech sie naje bidulek ciekawe kto wygra? Misiu moj kochany z mamcia Misiaczek,moje drugie sloneczko no dziewczyny do roboty, czekamy na zdjecia
Nitencja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Szolka fotki super. Jak CI tak zezarlo to lepiej przed wyslaniem skopiuj sobie caly post i w razie czego mozesz wkliec jeszcze raz :lol:
Wojenka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Niestety nie mamy fotek na kompie i nie posiadamy takiego wynalazku jak skaner..A w albumie Szkociaki mają takie artystyczne fotografie... No to wrzucam dziadka Wojenki: babcię: i pradziadka: :lol:
Murak Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 NO Z TYM KOPIOWANIEM TO JAK NITENCJA MÓWI DOBRA MYŚL MNIE NA POCZĄTKU POŁOWĘ POSTÓW ŻARŁO!:oops: nie wiem co jest grane ale nie dostaję zawiadomień o nowych postach na tym topiku więc tylko tak weszłam żeby sobie znowu popatrzeć a tu proszę życie wre - psiury piekne fotki słodkie ja mam ledwo czas coś wrzucić na stronkę bo zawsze jak mam chwile to wybieramy lot w las niż dalsze(po roboczym) siedzenie przy kompie nawet kosztem znajomych :wink: a u nas pieknie jak we śnie parę fotek wam wstawię a na resztę zapraszam do galerii na stronce :) Wojenka ten Lancelot to nieżle sie postarał fura polskich szkotów ma go w papierach . Dla Furki to pradziadek. Dobra idę coś obrobić i zaraz wrzucę :wink: Narazie takie z odwiedzin w Zakopanem u psich znajomych http://www.e-zawoja.pl/terierszkocki/wizyta/images/100_3853.jpg i szkoci usmiech http://www.e-zawoja.pl/terierszkocki/zane_jesien/images/100_3830.jpg
Murak Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 no pozmniejszane - to jedziemy te są z wycieczki niedzielnej: tak podróżuje bardzo zmęczony mały terix a tak ćwiczy wystawianie samodzielnie na Hali Kamińskiego a to szybki wypad na naszą spacerową górę koło domu gdzie dzięki zmianie czasu znależliśmy się o 7 rano to jest marnej jakości bo Fura była bardzo daleko - pognała za sarnami ale jak widać wywiodły ją w pole :lol: a tak nasz "spacerniak wygląda teraz :wink: i jak wam się podoba?
borsaf Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Murak Jak tam u Was pięknie. I tyle łąki do biegania, a nie ulice i smycz :evilbat: Ale po takich spacerach to pewnie szczotka w ruch idzie bo w tych kudłach wszystkie rzepy po drodze są zbierane :evilbat:
Flaire Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 SzOlka, Murak, jak Wam posty zżera, to trzeba Wstecz i Wprzód (czy jak tam one się wabią - u mnie Back i Forward) odpowiednią ilość razy i da się odzyskać!
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Murak, tereny do spacerów to macie boskie :lol: Flaire słusznie prawi
zadziorny Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Flaire w polskiej wersji IE te funkcje nazywają się "Wstecz" i "Dalej" :lol: Ja używam Firefoxa i u mnie to są po prostu strzałki nawigacyjne "<-" oraz "->" :roll: :lol:
Murak Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 e teraz to już na szczęście przeszłość z tym zzeraniem :) a co do spacerów to nie wiem naprawdę jak sobie radzicie w mieście - dla nas to dramat jak gdzieś trzeba się ciągnąc na smyczy .Wszystkie psiska wprawdzie przy nodze chodzą ale ile można mieć tych nóg!!!! :wink: dowiedziałąm sie dziś że w Raciborzu tylko 9 szkotów zgłoszonych! to ci dopiero krajowa terierów a tu takie piekne nagrody czekają ! Zwiazek się stara - sponsorów ciśnie a tu klapa! Żeby tak choć ze 20! No trudno dobre i to to do zobaczenia!
Murak Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 a powiem wam jedną jeszcze ciekawostkę kolejna grupa rasowa nie wytrzymała nerwowo i widząc nasze spacerniaki wybiera się do nas poprzednio były nowofundlandy a teraz na listopadowy weekend przyjeżdżają cane corso - ale będzie! nie wiem już czy to do końca zaklepane (bo pensjonat prowadzi moja teściowa)ale już sie cieszę :lol: chyba wcześniej czy póżneij przyjdzie i pora na teriery - mnie sie maży kurs trymerski pod Cuplikiem - mysle o tym stale jak coś wymyślę to będę pisała :wink:
Recommended Posts