Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiecie co - spotkały sie i sie nie znają !!!!!
mam nadzieję że teraz to już nie będą sie takie rzeczy zdarzały w szkocim światku!
Dajcie spokuj z moimi zdlonościami a podziwiajcie PIEKNE UŻYTKOWE bo to sie nie często spotyka! :cry:
Mam taki postulat : niech szkoty złażą z kanap a ich właściciele niech się przyjażnią albo chociaż znają i gadaja ze soba na wystawach
bo wśród miłych i zanjowych to człowiek nawet lepiej porażki znosi no nie? :wink:

Posted

Swiete slowa Murak, odnieść je trzeba do wszystkich terierów, a wystawy będa miłym piknikiem "rodzinnym", przy okazji którego pieski sobie po ringu pobiegają.

Ten drugi pręgus podoba mi sie jeszcze bardziej. Nazwisko włascicielki takie polskie, ale on pewnie w Polsce nie jest, ja takich na wystawie nie widzialam.

Próbowałam wejść na stronkę Wojenki ale mogę tylko otworzyc rodowód, a zdjęcia wogóle nie maja "łapki", nie chca sie otwierać? Pewnie znowu źle klikam :oops: :evil:

Posted

borsaf,dobrze klikasz :wink: ,tylko niestety jeszcze nie mamy zeskanowanych zdjęć :roll: ,żeby wrzucić.Mam nadzieję,że już niedługo...
Zdjęcia mamy narazie tylko w "sporcie" :wink:

Posted

Ten drugi pręgusik jak najbardziej jest w Polsce :D
jest aktualnie w hodowli "Ze Szkockiego Wzgórza" ze Szczecina wlaśnie Pani Dominiki Kubisz :)

Murak wiesz, że na początku balam sie ujawnić z tym, że robie szkoci serwis więc.... :wink: ale teraz już większość wie i nie jest źle a mam nadzieję, że będzie przyjaźniej :lol: :lol: :lol:

Grunt to psy a nie my :D tzn my tez ale po przyjacielsku
PSY GÓRA!!!!!! jak to mówi jedna reklama ;)

Posted

dokładnie!
jak mówi mój prywatny poslubiony chłop
jak nie wiesz jak sie zachować ? ZACHOWUJ SIE NORMALNIE!
naprawdę ta rada nei raz uratowała mi tyłek a poza tym więcej wiary w ludzi i nie ma sie co przejmować bo du.....ki i tak zawsze sie znajda ale co z tego???? :wink:
na stronce Wojenki nie wszystko sie jeszcze "łapkuje" ale obiecuję że będzie coraz więcej :lol:

Posted

W Stanach to jest...Klubowe imprezy,zawody szkotów w "obedience"...Straszny czad!Prawdziwa Ameryka :wink: Mam w książce zdjęcie szkota rzucającego się na pozoranta!!!Extra!Może z Wojenką się zapiszemy na IPO? :lol: :lol: :lol:

Posted

o Zadziorny zaraz widać ,że nie znasz osobiście szkotów - toż to potwory! :lol:
Wojenka - widziałam takie fotki ,gdzieś widziałąm też zdjęcia Pana który pracuje ze swoim szkotem na sladzie -oczywiście w Stanach

Posted

Murak,ślad to mały pikuś :wink: Maka wytropi co chcę-są jednak pewne warunki:albo rzecz musi być bardzo ważna,albo jest to smakołyk :wink:
Maka jest psem policyjno-tropiącym:szła po śladzie złodziei roweru w kilka godzin po kradzieży.Zaprowadziła do pijackeij meliny i tam ślad sie urywał.Dodam,że nigdy w życiu nie była w tamtej okolicy.Szła po śladzie ok.4km.Rower się nie znalazł,ale Maka udowodniła,że szkot potrafi!
Wiele razy też tropiła złodziei kur-czyli psy sąsiadów...Szkoty sa niezawodne.

Posted

Murak napisał(a):
o Zadziorny zaraz widać ,że nie znasz osobiście szkotów - toż to potwory! :lol:
Wojenka - widziałam takie fotki ,gdzieś widziałąm też zdjęcia Pana który pracuje ze swoim szkotem na sladzie -oczywiście w Stanach

E tam.. zaraz w Stanach - a my to co gorsi?
Ziutka (ZGADUJ ZGADULA Koncept) też już została przeszkolona wstępnie na IPO, oto dowód:

[img=http://img507.imageshack.us/img507/1354/foto2d8lt.th.jpg]

[img=http://img506.imageshack.us/img506/786/foto3d4wc.th.jpg]

Posted

nie przestaniecie mnie zadziwiać! ja wiem ,że szkoty są wielkie choc takkie maleńkie - my tu na tym zadupiu to tylko możemy mieć kompleksy i upolowane nornice :cry: :wink:
SZACUNEK! I GRATULACJE!!!!

Posted

Murak bez komplexow, jak sa upolowane nornice, to są naprawde szkoty użyt(kowe)eczne. Zaliczony egzamin to tylko punkty, a zliczone nornice to juz plony na pieniążki można przeliczć.
Takie małe paskudztwo szkód robi niemiara w sadach.
Musi też toto żyć, ale nie koniecznie w moim ogródku :lol:

Posted

borsaf napisał(a):
Szkoda, ze fotka nie dźwiękowa, bo z odpowiednim warkotem robiłaby wrażenie, a tak to chyba w rękawie jest kiełbasa :lol:

Nie, nie - to bez kiełbaski - Ziuta gryzie na komendę - powaga.

Posted

Sajko napisał(a):
Foxy, psuju zabawy :wink: oczywiście!!! generalnie to cała banda Murak i moi chłopcy- Drago i Bari :D

Wczoraj zobaczyłem tylko kilka początkowych zdjęć Dragulca i Kubika, bo potem Twój serwer (webpark) odmówił dalszego transferu (przekroczony limit transferu) i kiszka - reszty zdjęć nie widać.
Dzisiaj (w pracy oglądam) - to już w ogóle żadnego 8-(

Za dużo bulldom.com ma chętnych do oglądania 8-)

Posted

zadziorny napisał(a):
A ja widzę wszystkie fotki :roll: 8). SUUUUPEEER :roll: :lol: :wink:

Sajko zapłaciła za dodatkowy transfer - ot co 8-)
Teraz wszyscy widzimy całą ekipę.

Sajko: informuję, że posiadam filmik z cyfrówki jak Dragulec wygrywa w Nowym Dworze Mazowieckim:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...