Fritz Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='[B']carolinascotties;2536410]Proszę wycałować wszystkie piekne pituszki ode mnie i moich dziewczyn :) A tutaj moje szkociska w ...mikro baseniku :) http://video.google.com/videoplay?docid=2095034749234486023 carolinascotties to najpiękniejszy film ze szkocikami jaki widziałam w zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: i nie przesadzam! powiedz tylko jak sie nazywal 'prowodyr' co pierwszy wszedl do foremki i do 'blękitnego baseniku'? pozdrawiam z Misha :) szkoty kochają wode
borsaf Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Byłam, oglądałam, sa suodkie w tej foremce:evil_lol:
carolinascotties Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Fritz']carolinascotties to najpiękniejszy film ze szkocikami jaki widziałam w zyciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: i nie przesadzam! powiedz tylko jak sie nazywal 'prowodyr' co pierwszy wszedl do foremki i do 'blękitnego baseniku'? pozdrawiam z Misha :) szkoty kochają wode Dziękuję za miłe słowa :loveu: niedługo wkleję film z wężem ogrodowym :p Wodny prowodyr to - Klejnot z Czereśniowej Czeredy - dla nas IŚKA :evil_lol: -prawdziwy diabolo :) Edit: UWAGA UWAGA UWAGA -tylko w szkockim wątku PREMIERA - zapraszam do oglądania- w roli głównej występują zielony wąż i Kumpela Tygrysa - Mini , drugoplanowe role grają - Uszko i Karol: http://video.google.pl/videoplay?docid=-8386556023596993217&hl=pl
bos Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Magicnesca']Wczoraj "zarazki ":loveu: miały II tydzień MIÓD MALINA - chrzestna Dorota07 :evil_lol:....miód,malina.....mnie sie całkowicie inaczej kojarzą niż z tym maleństwem:eviltong::drinking: :drinking: :drinking: :cunao:
bos Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A mnie było dane razem z zadziornym odwiedzić dopiero co narodzone szkociki......jednak od momentu przekroczenia progu domu Magicnesci powalił nas blask pucharów........:multi: fantastyczne.......a miejsce na nie ...przednie. Wymuskane i wypieszczone przez jej TZ-ta .......:multi: :multi: :multi: własnoręcznie:-o :multi: :lol: Potem ze wszystkich stron zabrały sie do nas czworonogi , i nie opuszczały na krok.....a Maciuś uczył zadziornego podstaw trymowania ....pyska:eviltong:....jęzorem :lol:....łącznie z depilacją brwiiiiiiiiiii........hihihi....:eviltong: :evil_lol: :lol:......a ze zmianą szkotów nakolannych....nie było problemu.....żadnego.....tylko oczekiwanie na odpowiedni moment...:eviltong::multi: :loveu: :loveu: ;) :lol:.......Nineczka żywo gestykulując opowiadała o swoich psiurach. Nie zapomniała również o przodkach których nie sposób nie zauważyć spoczywając w fotelu. Wiecie ...to naprawdę kawał historii :lol:........zadziorny tak załuchał się w słowa Magicnesci , że nie zauważył , iż kolanka okupuje mu kolejna zmiana....:multi: :eviltong: :lol:
bos Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Po kolejnej kolejce kosztowania nalewk na miodzie , malinach tudzież na jagodach........na zadziornego spadła słabość.....tak wielka , że odleciał:angel::angel: gdzieś na spory kawał czasu. Wykorzystał to skrzętnie Maciuś........i wyskubał zadziornemu kark z ostatniego włoska..........a znieczulenie było przedniej kategorii.......zadziorny rozlużnił się kompletnie...:eviltong: :lol:.........a my poszliśmy w odwiedziny do szczyli i ich mamusi...... :lol:......zarazki- słodziaki sobie spały....w najlepsze....i nie przeszkadzało im że w pokoju obok , mocno chrapie zmęczony zadziorny.....hihihi :eviltong: :lol:.....ani okiem nie mrugnęły.......:loveu: :lol:.....ciekawe co im sie śni.......:loveu: :lol:.......nad ich spokojem czuwała ich mamuska strzygąc uszami gdy z pokoju obok zadziorny co jakiś czas wpadał w bezdech.......by potem w dwójnasób zacharczeć.......:eviltong: :evil_lol:.....i na koniec na prózno szukały psiury zadziornego na sofie bo został już zataszczony do samochodu......:eviltong: ;):evil_lol: ......THE END....:eviltong:..i to by było na tyle. Bardzo dziekujemy Wam za gościnę tzn Tobie Nineczko i Andrzejowi........i przy tej okazji dla Andrzeja spóżnione życzenia Andrzejkowe......sto lat.....:multi: :multi: A jeszcze ...PS ....na drugi dzień zadzwoniła do mnie TZ-ka od zadziornego z pytaniem czy my przypadkiem nie bylismy poprzedniego dnia u fryzjera......bo Piotr jakoś ...inaczej wyglada...i karczycho ma wygolone..........hihihi :eviltong: :evil_lol: ;) ;)
bos Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 corolinascotties , filmiki .....superaśne............a te śliczne gołe nózki....:eviltong: :evil_lol:..........chyba nie wężowe :eviltong::evil_lol: :diabloti::lol: :lol: ;) ;)
dorota07 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 po pierwsze najpierw pragnę bardzo mocno podziękować Ani i Ninie Perek za wspaniałą pomoc w przygotowaniu Emilki do wystawy to w ich rękach moja sunia nabrała takich kształtów,że wygrała wystawę. Emilka Najlepsze SZczenie Jubileuszowej Wystawy w Nowej Rudzie 2006 .jeszcze raz ogromne dzięki jak ochłonę to fotki i filmiki pa. to zasługa Ani i Niny
Nitencja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 GRATULACJE dla szkocików !!!! i dla hodowli, tej dziwnej z Bojanowa :cool3:
bos Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Nitencja']GRATULACJE dla szkocików !!!! i dla hodowli, tej dziwnej z Bojanowa :cool3: .......Ja też GRATULUJĘ........i wielkie brawa
zadziorny Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='bos']Po kolejnej kolejce kosztowania nalewk na miodzie , malinach tudzież na jagodach........na zadziornego spadła słabość.....tak wielka , że odleciał:angel::angel: gdzieś na spory kawał czasu. Wykorzystał to skrzętnie Maciuś........i wyskubał zadziornemu kark z ostatniego włoska..........a znieczulenie było przedniej kategorii.......zadziorny rozlużnił się kompletnie...:eviltong: ... :lol:......zarazki- słodziaki sobie spały....w najlepsze....i nie przeszkadzało im że w pokoju obok , mocno chrapie zmęczony zadziorny.....hihihi :eviltong: ... :lol:.......nad ich spokojem czuwała ich mamuska strzygąc uszami gdy z pokoju obok zadziorny co jakiś czas wpadał w bezdech.......by potem w dwójnasób zacharczeć.......:eviltong: ... :evil_lol:.....i na koniec na prózno szukały psiury zadziornego na sofie bo został już zataszczony do samochodu......:eviltong: ;):evil_lol: ... A jeszcze ...PS ....na drugi dzień zadzwoniła do mnie TZ-ka od zadziornego z pytaniem czy my przypadkiem nie bylismy poprzedniego dnia u fryzjera......bo Piotr jakoś ...inaczej wyglada...i karczycho ma wygolone..........hihihi :eviltong: :evil_lol: ;) ;)Ale mnie obsmarował :roll:. I to ma być kolega :shake: :mad: Brawa dla zwycięzców :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Fritz Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wielkie brawa i gratulacje dla zwyciezcow!!!:lol: :lol: :lol: bosjak zwykle super reportaz z wizyty w Bojanowie!:multi:
Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dziękuję wszystkim za grataulacje!!!:modla: :modla: :modla: Dla nas to też nie zapomniane przeżycie.:lol: :cunao: :multi: Elu dziękuję za wspaniały wieczór !!!!!!:loveu: :cool2: :calus: BOS niechcę być nudna ,ale jesteś BOSKI z tymi reporatażami, są niepowtarzalne , jedyne w swoim rodzaju :evil_lol: :ylsuper: :roflt: Czekamy na rewanż Zadziornego:evil_lol: :evil_lol: Andrzej bardzo dziękuje za życzenia i czeka na następną wizytę :cool3: -ratafia juz czeka . Zadziorny musicie tak to zorganizować abys też mógł skosztować nalewek Andrzeja:drinking: . Zawsze odwieść mogę Was ja;)
Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A tu jedna z fotek z wystawy w Nowej Rudzie - najważniesza ,bo "rodzinna":lol: Dziękujemy wszystkim za fantasyczne spotkanie , jakby niebyło ostatnie w tym roku:placz: .Na pocieszenie nowy sezon spotkań( wystaw juz za miesiąc w Głogowie ) KTO sie wybiera!!!??? :cool3: Tym razem szampan za spotkanie pierwsze w Nowym Roku :evil_lol:
dorota07 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 emilka http://i128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/sonyericsson055.jpg agatka http://i128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/sonyericsson110.jpg kubuś http://i128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/sonyericsson105.jpg hala była tak mocno oświetlona że były problemy ze zrobieniem wyrażnego zdjęcia no cóż nie mam profesjonalnego dośw.
bos Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Magicnesca , nie mam nic przeciw powtórce......tym razem ja będę prowadził samochód.....:evil_lol: :lol: :cool3: ....i racja...grunt to rodzina .......i dobre towarzystwo...:multi: :evil_lol: :lol: Ale wyszło Wam spotkanie....hohohoho :multi: ....czy ta okratowana dziewczyna to scottieserwis.....bo jakos na pamiątkowym zdjęciu w gronie rodziny jej nie widzę.....chyba była z drugiej strony obiektywu.......:lol: :lol: ;) dorota07 , powiedzmy że to nie oświetlenie....a stres :eviltong: wywołał takie poruszenie ;) na zdjęciach,....i tego się trzymajmy:loveu: , najważniejsze że byliście razem i było super....i dzięki Wam możemy wyobrazić sobie jak tam było:multi:. Atmosfera w rodzinie jest git i tak trzymać. Szkoda że nam z zadziornym nie pasował wyjazd.....ale poprawimy sie w przyszłym roku.......myslę:cool1: :cool3: ;)
dorota07 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 stres swoją drogą....i brak dobrego sprzętu, DZIEKUJĘ WSZYSTKIM za gratulacje,mam nadzieję że Bos i Zadziorny pojawi się kiedyś w tym samym miejscu co ja....było super i cieszę się bardzo... reszta jutro bo jadę na finały... a poza tym tak się internet czołga, że wyprowadza mnie z równowagi...
Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Boguś spotkanie w Nowej Rudzie od samego początku było super!!!! a nie mówiąc o zakończeniu!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: Tak ta okratowana dziewczyna to scottieserwis i na rodzinnym zdjeciu tez sie znalazła !:cool3: oj chyba minusów trzeba dodać:evil_lol: Co Ty:crazyeye: , ratafii Andrzeja nie skosztujesz!!!!???? Ponoć najlepsza !!!! No to kiedy przyjeżdżacie!??????? A tak jeszcze a propo Nowej Rudy właśnie Andrzej stwierdził ,że szkoda że niebyło BOSa i Zadziornego. Fotoreporataż z Urwiskowa Andrzejowi bardzo się podobał!!:evil_lol: najpierw niemógł załapać :lying: ,bo wiedział że Zadziorny był kierowcą a gdy już wiedział o co chodzi to:roflt: :sweetCyb:
Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='dorota07'] stres swoją drogą....i brak dobrego sprzętu, DZIEKUJĘ WSZYSTKIM za gratulacje,mam nadzieję że Bos i Zadziorny pojawi się kiedyś w tym samym miejscu co ja....było super i cieszę się bardzo... reszta jutro bo jadę na finały... a poza tym tak się internet czołga, że wyprowadza mnie z równowagi... I tego BOSOWI i ZADZIORNEMU życzę , ale "TO" najlepiej smakuje ze szkotem :evil_lol: SZKOTY górą!!!!! no białasy też!!!!!!!!!!!!!!
bos Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='dorota07'] Magicnesca, Taaak....tu na tej fotce doroty Aniutka widzę.....ale na tej zbiorówce.....wcześniej........dałbym se rękę uciąć że ona robiła zdjatko...................zawsze u mnie była na pierwszym planie .....a nie tam gdzieś z tyłu......skromnisia jedna:evil_lol: :cool3: ;) Ten Kraków ją tak zmienił.........:cool3::evil_lol: ;) :lol:
bos Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='zadziorny']Ale mnie obsmarował :roll:. I to ma być kolega :shake: :mad: zadziorny , zaraz obsmarował...........ja po koleżeńsku pisałem o naszej wyprawie do Bojanowa........a reszte to fotki pokazały........:evil_lol: :lol: :lol::cool3: :lol: I tak wiemy że byliśmy oba u fryzjera Maciusia......:multi: :multi: :multi: A Maciuś .........bosze on jest ekstra :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zresztą nie tylko on, Nesca to u mnie cały czas na kolanach przespała,Maciuś latał do zadziornego i do mnie że już o pozostałych czworonogach nie wspomnę. Jazon po moim powrocie do domu to na moich spodniach spał i nie chciał z nich wogóle zejść........to była jazda.....:multi: :multi: :multi: No , fakt , trza bedzie powtórzyć spotkanie :loveu: :loveu:....i ciekawe czy wszystkie psiury zapamietam z imienia.......:crazyeye: :loveu: :multi: :lol:
Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 bos napisał(a): No , fakt , trza bedzie powtórzyć spotkanie :loveu: :loveu:....i ciekawe czy wszystkie psiury zapamietam z imienia.......:crazyeye: :loveu: :multi: :lol: BOS no to kiedy????:loveu: W razie czego zrobię Ci ściągę z imion psiurów:evil_lol: :cool3:
bos Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Magicnesca']BOS no to kiedy????:loveu: W razie czego zrobię Ci ściągę z imion psiurów:evil_lol: :cool3: Dam znać...........myślę że zadziornego namawiać nie trzeba będzie , a moze i Anię "trafimy".......:evil_lol: U mnie narazie same Barbórki......:cool1: :cool3: :shake:
Recommended Posts