Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

[quote name='bos']Dam znać...........myślę że zadziornego namawiać nie trzeba będzie , a moze i Anię "trafimy".......:evil_lol:

U mnie narazie same Barbórki......:cool1: :cool3: :shake:

Z tym bardzo ciężko aby Anię zastać w domu , chyba ,że w drugi dzień świąt .
SERDECZNIE zapraszamy!:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
Z tym bardzo ciężko aby Anię zastać w domu , chyba ,że w drugi dzień świąt .
SERDECZNIE zapraszamy!:loveu: :loveu: :loveu:

..............za długo by czekać....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ;) ;)

Posted

[quote name='dorota07']
w Bojanowie szkoty ....szkoty rządzią

Elu skad wiesz ,że tak dokładnie jest u mnie w domu:evil_lol: :loveu: :cool3: , no może jeszcze mi trochę brakuje ,ale co za problem dla mnie żaden , moge mieć tyle szkotów:) nie mam nic przeciwko temu:multi:
Zapraszam do takiego Urwiskowa;)

Posted

Magicnesca napisał(a):
Elu skad wiesz ,że tak dokładnie jest u mnie w domu:evil_lol: :loveu: :cool3: , no może jeszcze mi trochę brakuje ,ale co za problem dla mnie żaden , moge mieć tyle szkotów:) nie mam nic przeciwko temu:multi:
Zapraszam do takiego Urwiskowa;)

po wizycie trzech uroczych szkociaków u mnie w domu, gdzie miałam namiastkę co może mnie czekać za ileś tam lat... puściłam wodze wyobraźni i tak to sobie wyobrażam...

Posted

[quote name='Nitencja']Dorotko czyzby zaraza Ciebie opanowala??:lol:
bronię się jak mogę ...narazie... już moje dzieci smarkają ...:oops: :loveu: :diabloti:

Posted

quadrupedium napisał(a):
Co jest lepsze od jednego szkota?

Dwa i wiecej :)

No niestety musze kolezance przyznac racje a ja myslalam ze welshe to moja milosc........:roll: ale bylam ....
naiwna :cool3:

Posted

Ja też myślałam że westie to miłość mojego życia :razz: do momentu zjawienia sie pierwszego szkota :loveu: i co jestem zarażona
Jak westikarze mówią ,że się zeszkociłam i to prawda ,ale jak widzę ,że nie tylko ja:evil_lol:
Jacy szkociarze są zgodni co do ilości szkotów , czyli conajmniej 2 i więcej:multi: .
Dużej nie będe tego ukrywała:shake: :oops:
KOCHAM SZKOTY!!!!!!

Posted

Oj Zadziorny, Zadziorny Ty tego nie znasz ,bo masz ale tylko 2 welshe
Nie wiesz co szkoty robią z ludźmi.
Niech Nitencja Ci powie tez ma 2 welshe i szkota i ........:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...