Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='bos']Dam znać...........myślę że zadziornego namawiać nie trzeba będzie , a moze i Anię "trafimy".......:evil_lol: U mnie narazie same Barbórki......:cool1: :cool3: :shake: Z tym bardzo ciężko aby Anię zastać w domu , chyba ,że w drugi dzień świąt . SERDECZNIE zapraszamy!:loveu: :loveu: :loveu:
bos Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Magicnesca napisał(a):Z tym bardzo ciężko aby Anię zastać w domu , chyba ,że w drugi dzień świąt . SERDECZNIE zapraszamy!:loveu: :loveu: :loveu: ..............za długo by czekać....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ;) ;)
Magicnesca Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :multi: :multi: :multi: No to kiedy jutro??!!!:multi: :multi: :multi:
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='dorota07'] w Bojanowie szkoty ....szkoty rządzią Elu skad wiesz ,że tak dokładnie jest u mnie w domu:evil_lol: :loveu: :cool3: , no może jeszcze mi trochę brakuje ,ale co za problem dla mnie żaden , moge mieć tyle szkotów:) nie mam nic przeciwko temu:multi: Zapraszam do takiego Urwiskowa;)
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :evil_lol: [quote name='Nitencja']hihi no pieky rysunek :):evil_lol: Oj Nitencja uważaj co robia z człowiekiem "zarazki" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dorota07 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Magicnesca napisał(a):Elu skad wiesz ,że tak dokładnie jest u mnie w domu:evil_lol: :loveu: :cool3: , no może jeszcze mi trochę brakuje ,ale co za problem dla mnie żaden , moge mieć tyle szkotów:) nie mam nic przeciwko temu:multi: Zapraszam do takiego Urwiskowa;) po wizycie trzech uroczych szkociaków u mnie w domu, gdzie miałam namiastkę co może mnie czekać za ileś tam lat... puściłam wodze wyobraźni i tak to sobie wyobrażam...
Nitencja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dorotko czyzby zaraza Ciebie opanowala??:lol:
dorota07 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Nitencja']Dorotko czyzby zaraza Ciebie opanowala??:lol: bronię się jak mogę ...narazie... już moje dzieci smarkają ...:oops: :loveu: :diabloti:
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Elu ,powiedz sama,czy nie fajnie jest mieć więcej szkocich "zarazków":evil_lol: Emilka byłaby uszczęśliwiona:loveu: dodatkowym towarzystwem:cool3:
quadrupedium Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co jest lepsze od jednego szkota? Dwa i wiecej :)
Nitencja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 quadrupedium napisał(a):Co jest lepsze od jednego szkota? Dwa i wiecej :) No niestety musze kolezance przyznac racje a ja myslalam ze welshe to moja milosc........:roll: ale bylam .... naiwna :cool3:
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja też myślałam że westie to miłość mojego życia :razz: do momentu zjawienia sie pierwszego szkota :loveu: i co jestem zarażona Jak westikarze mówią ,że się zeszkociłam i to prawda ,ale jak widzę ,że nie tylko ja:evil_lol: Jacy szkociarze są zgodni co do ilości szkotów , czyli conajmniej 2 i więcej:multi: . Dużej nie będe tego ukrywała:shake: :oops: KOCHAM SZKOTY!!!!!!
dorota07 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :cool1: :mad: no to widzę że nie tylko Emila mnie molestuje, czy to też leży naturze szkociarek?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Najlepsze są Wasze opisy na gg, czyli Asi, Nitencji ,Eli , Muraka:evil_lol: A ja myslałam ,że to tylko mnie tak wzięło:multi:
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='T.A.Scotties']Toście wpadły Kochane!!! ASIU a Ty nie??!!!!!! Ile masz szkotów w domu???!!!!
zadziorny Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 quadrupedium napisał(a):Co jest lepsze od jednego szkota? Dwa i wiecej :) Ha ha ha :lol: skąd ja to znam :hmmmm: :eviltong: :evil_lol:
Magicnesca Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oj Zadziorny, Zadziorny Ty tego nie znasz ,bo masz ale tylko 2 welshe Nie wiesz co szkoty robią z ludźmi. Niech Nitencja Ci powie tez ma 2 welshe i szkota i ........:evil_lol:
Recommended Posts