carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Fritz - film jest obłędny!!! małpki są piękne -ale przyznam , że bałabym się że za tą najbardziej odważną wpadnie jej cała rodzina- wujkowie, ciotki, kuzynostwo - i nie zwracając uwagi na obronną krowę - obrobią mi chatę :evil_lol::lol:
Fritz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No wlasnie Mario sie bal ze zrobi mi krzywde!No kly mialy wieksze od szkotow:P a ja chcialam je ugoscic!Wkurzylo mnie ze tak szybko je wyganial ,ja tam lubie ryzyko:P
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hihi- Fritz - to by było małpie ryzyko ;) swoją drogą - takie małpki musza miec dobrze z turystami... na pewno wszyscy się nad nimi litują i ostro je dokarmiają :)
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Wojenka']To może ja zdam małą relację z porannego spaceru z moimi niepełnosprawnymi :evil_lol: Najpierw Małpa zza drzewa obmyślała psotę :cool3: Potem chwyciła badyla i szarżowała :cool1: A Stara Babka domagała się rzucania piłecki :diabloti: Wojenko - cudowne zdjęcia !!! Prosze mi się wytłumaczyć - dlaczego tak rzadko tu zaglądasz? tęsknię za Tobą.... i za Twoimi opowieściami o koniach też tęsknię....
Fritz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='T.A.Scotties']Karolina , kaftany jakich poszukujecie były w najrózniejszych wzorach i kolorach na wystawie w Głogowie.Mozna było partycypować pomiędzy szkot -Barbie, szkot - Rambo,a szkot -survivalista!!! Te na te grubsze okazy kosztowały ok 80 zł. No i jeszcze pomiedzy Rambo a Barbie jest szkot dresiarz kubrak(zakapturzony:P): Masz racje carolinascotties szkot z czerwonym super sie komponuje:
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :loveu: pięknie Mishka wygladasz!!!! jejku - jak Ona świetnie wygląda :multi: Fritz - a jak się zachowwywała, jak ją tak ubrałaś? była zła? i właśnie o to mi chodzi...chyba sobie poczekam na te kubraki aż dotrą z wystawą do Szczecina :) Fritz - przyjedziesz na międzynarodówkę do nas?
Fritz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 MishkA DZIEKUJE I CALUJE:evil_lol: A co do przemakania to pewnie przemaka ale dzis caly dzien biegala po sniegu i bylo ok bez tych kul snieznych na brzuszku, Ona nie protestuje bo wie jak sweterek sie wyjmuje czy kubrak to spacer gwarantowany:)i sie cieszy! ale ruchow jej nie krepuje ten kubraczek.. ps: a do szczecina na wystawe to baaardzo daleko mam ...chcialabym bardzo bo nigdy nie bylam ,moze jak wymysle jak polaczyc ten wyjazd z kopehhaga promem itp...sam Szczecin mnie tez interesuje..:)
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 MISHKO - cmok :) Co do śniegowych kul - to zazdroszczę Wam tej ulgi...aaa- i jeszcze zazdroszczę śniegu...bo u nas jest deszczowo i błotnie ;) Fritz - daleko, czy nie - zawsze można to podpiąć pod wyjazd nad morze - ode mnie nad Bałtyk - 100 km :) a ile dokładnie dzieli nas km?
Fritz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [QUOTE carolinascotties : a ile dokładnie dzieli nas km? " nie dzieli nas nic nie dzieli nas nic" znasz taka piosenke?:P
Fritz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale ale... w prostej linni dzieli nas ok 500km jak mowi szukacz pl ,ale ze nie ma prostych drog to pewnei z 680! polskimi wybojami :evil_lol:
carolinascotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hmm...Fritz...daj spokój :p - przemierzasz cały swiat i piszesz mi , że to daleko - ;) :evil_lol: :mad: wybojów ci u nas dostatek :cool3:
Wojenka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Carolina,zaglądam nie często bo jakoś lepiej się czuję na końskim forum :roll: .Ja to już całkiem przeszłam na arabską stronę :evil_lol: . Właśnie mam dylemat :placz: -nie ma mnie kto zawieźć do konia.Pociąg mi zostaje,a potem przez las...Nie mówiąc już o tym,że bez siodła bym musiała jechać:diabloti: :roll: .Jeszcze pogoda nie rozpieszcza...i jakoś tak średnio mi się chce...:-(
Wojenka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aha,jeszcze dodam dlaczego nikt mnie nie może zawieźć :cool1: -wszyscy chorzy.Zarazili się ode mnie :diabloti: .Ja jeszcze trochę chrycham,ale po chorobie. Ostatnio to w ogóle się mnie jakaś trauma trzyma :roll: -np.wczoraj w centrum murzyn chciał mię za żonę :cool1: .
Ania&Lady Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Fritz']No i jeszcze pomiedzy Rambo a Barbie jest szkot dresiarz kubrak(zakapturzony:P): Masz racje carolinascotties szkot z czerwonym super sie komponuje: Fritz, a jak psiaczek się czuje w tym kubraczku, bo oczywiście wygląda świetnie!:razz: Moja Lady ma dwa polarki, może nie takie gangsta :cool1: jak Twoja szkotniczka, ale mnie coś podkusiło i na zimowo-jesienną słotę chciałam zanabyć taki ortalionowy z nogaweczkami i wszystkim... to chodziła jak Frankie... :diabloti: i zrezygnowałam z zakupu. :p W polarku śmiga jak należy.
Nitencja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 haloooooo gdzie wszystkic wcielo ??? Zalalo Was :-P. W rudzie pogoda barowa wiec Tysio ma odroczone meczenie do jutra, jakos mi sie go nie chce odchlewiac :diabloti: Nina jak zarazeczki ?? :)
Ania&Lady Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nitencja, zazdroszczę Ci, że Twój biszkopcik już jest na świecie i że czekasz tylko na moment, żeby go odebrać! :loveu:
Nitencja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 taaaaaa i bedzie mnie czekal kolejny urlop macierzynski :evil_lol:
Ania&Lady Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nitencjo, ale czy to nie jest urocze? :cool3: Fakt, nie wychodzisz z kupek i siuśków, na mnie firma mopowa zarobiła dużo jak mój klusiak był mały, ale wspominam to z rozrzewnieniem... :evil_lol: Chociaż cieszę się, że już podrosła... :diabloti: Po następnym maluszku będzie sprzątał już mój TŻ. :razz: Pozdrawiam! ;)
Magicnesca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Fritz'] Masz racje carolinascotties szkot z czerwonym super sie komponuje: Fritz ten kubraczek bije wszystko !!!!! Jest zaje..fajny !!!!:evil_lol: Juz wyobrażam sobie w tym Maćka:multi: Zdraź tajemnice gdzie można takie cudo kupic;)
Magicnesca Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Nitencja']Nina jak zarazeczki ?? :) Jakie zarazeczki ,takich u mnie nie ma obecnie mam stadko krokodylo-piranie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Przy nich to Malina to prawdziwy miód :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mała Nitencja wręcz uwielbia atakować przede wszystkim nogi Andrzeja:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz znikam z dogomanii . Czekam na gości :multi: :multi: :multi: ,najpierw Marzena z Krzyskiem ,a potem powinna zaraz się po nich zjawić......:multi: :multi: :multi: BOMBEL z Przemakalnym Antkiem :evil_lol:
Tiramisu Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Magicnesca napisał(a):Jakie zarazeczki ,takich u mnie nie ma obecnie mam stadko krokodylo-piranie :diabloti: :diabloti: :diabloti: O rany!! Rośnie mi pirania!! W moim życiu chyba nic nie może być normalne!?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
T.A.Scotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Magicnesca']Fritz ten kubraczek bije wszystko !!!!! Jest zaje..fajny !!!!:evil_lol: Juz wyobrażam sobie w tym Maćka:multi: Zdraź tajemnice gdzie można takie cudo kupic;) A pamietacie jak kilka lat temu zwierzak w ubranku wzbudzał dziwne reakcje przechodniów???:crazyeye: Dzisiaj proszę, tylko dodać kilka "goldów" na szyje i komóre za pazuche i Gangsta jak sie patrzy...Albo... Dzieciaki Szkociaki z Roslyn Scottish Terriers z USA
jaszczurka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A po co szkotom ubranka? Przeciez maja solidne futerko. Moja szczota bawila sie wczoraj ze szkotka :loveu: Polegalo to na tym, ze szkotka siedziala na trawie a Abra latala wokolo jak nawiedzony satelita :evil_lol:
T.A.Scotties Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pewnie po to,żeby miały powód aby nie lubić Halloween:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dorota07 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 no ja widzę ,że mamy podział na forum .... nocna zmiana czuwa :Carolinascote, Fritz. SZOlka, Wojenka też czuwała...ale jakie fajne foty wstawiły....dziewczyny podziwiam Was o 3 rano?????...ubranko superowe... a Wojenki szkutniki ....rewelka...,no to teraz czekam na popołódniówkę......
Recommended Posts