T.A.Scotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bos po jednym??? Na jedna nóżkę??? Chcesz sie przewrócić???
dorota07 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 chyba będziemy przydzielac OSKARY za filmidełka ....Bombel super teledyski...
brazowa1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41806 zapraszam do aukcji :)
Tiramisu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ależ cisza nastała! Ja tak co chwilę tu zaglądam w nadziei na zażartą dyskusję na interesujący temat a tu nic ...!!! Chyba wszyscy poszli na tego kielicha! No dobra, ja w takim razie też już wyłączam komputer i chyba idę spać :p Może jutro rano ktoś się zjawi na kawce :lol:
dorota07 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja całkiem trzeźwym okiem śledzę inne fora i zaglądam co u nas sie dzieje,,,,,
carolinascotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kochani - licytujmy dziurkacz - te kilkanaście złotych pójdzie na psinkę w potrzebie.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3076757#post3076757
Fritz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no to licytujmy cel jak najbardziej wart zainteresowania:)
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Tiramisu to takie towarzystwo Nieanonimowych Szkotoholików!!! nieanominowe, bo netowe (wirtualne?), za znakiem rozpoznywalnym jestem jak najbardziej za:multi:
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Fritz napisał(a):SzOlka cel zbozny wszak:) toz to o to chodzi chyba:lol:
Fritz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Caroline! Szolka cos malo tych szkociarzy dzis;)
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='zadziorny']A od czego masz programator? :hmmmm: :niewiem:. Jaki model i producent? zadziorny jak przystalo zadziera:loveu: , toz ja baba jestem i nie musze sie znac:cool3: programator wiem od czego:eviltong: ale mnie wkurza i inne takie nowalijk:razz: i,a firma Thomson 8550E DTH, to chyba wsio:placz: bo i tak musze po swojemu temu sprostac
carolinascotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Fritz napisał(a):Witaj Caroline! Szolka cos malo tych szkociarzy dzis;)Frit - na B&W napisałam Ci w sprawie biżuterii :) Jak się czujesz?
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 malo, malo, bo jak magicnesca nie zacznie z zarazkami od rana, to temat naszych pociech zanika:mad:
Fritz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zaraz otworze b@w a o zdrowiu wole nie pisac,wet sie dzis jak bylam z Misha na szczepieniu zdziwil totalnie czym mnie ten lekarz od ludzi leczyl na ta borelioze wrrrr,troszke nie te antybiotyki co trzeba zaaplikowal,a juz na pewno nie w tej kolejnosci...ale mam nadzieje ze bedzie ok..
carolinascotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To niewiarygodne, że w tym kraju trzeba wszystko kilkakrotnie konsultować!!! Fritz - trzymaj sie mocno i wzmacniaj organizm - probiotyki, witaminy, pierwiastki...są niezwykle ważne w czasie przyjmowania antybiotyków.... wiem, że to wiesz...;)
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Fritz napisał(a):Zaraz otworze b@w a o zdrowiu wole nie pisac,wet sie dzis jak bylam z Misha na szczepieniu zdziwil totalnie czym mnie ten lekarz od ludzi leczyl na ta borelioze wrrrr,troszke nie te antybiotyki co trzeba zaaplikowal,a juz na pewno nie w tej kolejnosci...ale mam nadzieje ze bedzie ok.. :evil_lol: to Ty bidulko u weta,czy domowego sie leczysz:eviltong: wiem wiem, co nasi potrafia i diagnozy tez odpowiednie stawiaja:mad:
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='carolinascotties']To niewiarygodne, że w tym kraju trzeba wszystko kilkakrotnie konsultować!!! Fritz - trzymaj sie mocno i wzmacniaj organizm - probiotyki, witaminy, pierwiastki...są niezwykle ważne w czasie przyjmowania antybiotyków.... wiem, że to wiesz...;) to byl zart zmojej strony mam nadzieje, ze Fritz wie o co chodzi
Fritz Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 carolinascotties napisał(a):To niewiarygodne, że w tym kraju trzeba wszystko kilkakrotnie konsultować!!! Fritz - trzymaj sie mocno i wzmacniaj organizm - probiotyki, witaminy, pierwiastki...są niezwykle ważne w czasie przyjmowania antybiotyków.... wiem, że to wiesz...;) a wcale nie wiem... a moze wiem..ale malo dbam o zdrowie..jakos mnie to mierzi...zawsze mi sie wydaje ,ze jak bede starsza to zaczne dbac:p teraz to nie mam na to sily:P
SzOlka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Fritz napisał(a):a wcale nie wiem... a moze wiem..ale malo dbam o zdrowie..jakos mnie to mierzi...zawsze mi sie wydaje ,ze jak bede starsza to zaczne dbac:p teraz to nie mam na to sily:P hehhehe, jak bedziesz starsza to tez nie bedziesz dbac:eviltong: znam to z autopsji, sa wazniejsze, zawsze sprawy i pozniej sie okazuje, ze one wcale nie sa takie najwaznijesze:angryy: , najwazniejsze jest zdrowie:lol:
carolinascotties Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja mimo wieku - przekonałam się o tym, że zdrowie to skarb... Miałam cztery operacje mięśnia czworogłowego, zaliczyłam pobyt na jednym z cięższych ( moim zdaniem ) oddziałów - neurochirurgii... całe szczęście wszystko dobrze się skończyło... I dlatego Fritz - BIERZ SIĘ ZA SWOJE ZDROWIE!!! Bo jak nieee to :mad::diabloti:
Fritz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='SzOlka']hehhehe, jak bedziesz starsza to tez nie bedziesz dbac:eviltong: znam to z autopsji, sa wazniejsze, zawsze sprawy i pozniej sie okazuje, ze one wcale nie sa takie najwaznijesze:angryy: , najwazniejsze jest zdrowie:lol: Szolka masz racje! Ja zawsze wiem ze najwazniejsze jest zdrowie..ale od dziecka jakas kurcze pechowa jestem wszystko co mozliwe mnie dosiega..juz nie mam an to sily ..dlatego wole sie nie przejmowaci jakos zyc z tym .ale kiedys zaplace wiem:evil_lol: carolinascotties miesien czworoglowy to chyba w udzie? czemu tak? MAm nadzieje ze jest juz dobrze z Toba?
Recommended Posts