Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota07']Fritz a który adres wybierarz żeby takie okienko było na forum?
no ten: img code
a co tego forum sznauceromaniakow to fakt kicha;)

Pozdrawiamy Magisiei Ciebie:)

Posted

no ja nie wiem czy te szkociaki klonowane czy co? zachowania, odruchy nawet odgłosy te same.... moja dokładnie tak samo zaciąga ja mówię że grucha....jak coś chce , jak nas wita to poszczekuje a na końcu właśnie taki grrrrruuuuu zarąbiste....

Posted

dorota07 ja tez uwielbiam te Mishki pogaduszki :loveu: ,w ogole te szkoty to straszne gaduly :)
no to ciag dalszy zabaw z pileczka cz2:

Posted

[quote name='Fritz']No to filmik ,ktory mialam wczoraj zamiescic ,ale mi nie poszedl. MISHKA BAAARDZO CHCE PIŁECZKĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :

pozdrawiamy:)
O Bosze wyciagnijcie psu ta piłeczke,bo mi sie serce kraje:lol::cool3:

Posted

[quote name='zadziorny']Sadyści :shake: :mad: :diabloti:

zadziorny !!!Ty się tak nie rozczulaj bo jak mi tarmosi kapcia a przy okazji mało paznokci u nóg nie poobgryza to kto tu sadysta!!!!??:angryy:

Posted

Ojej zadziorny to Misha mala jest sadystka ,20razy dziennie wrzuca tam ,czasem mysle ,ze specjalnie pileczke ,bawi ja to gdy musze po nia nurkowac:P
A zreszta ona uwielbia tego typu zabawy np.od malego wsadza sobie jakies zabawki do kapcia i sie podobnie wscieka nie mogac ich potem wydobyc ,no tak juz ma ten model:)
rita60 dla Ciebie by Ci serce nie krwawilo :multi: :

Posted

Fritz - hahaha- ale się uśmiałam - razem z Uszkiem oglądałam - Uszko była bardzo zainteresowana :lol: zbiera się grono fanów Mishki- może jakieś kursy aktorskie - :p
A kogóż ja widze na kanapie - kto tam poleguje - długaśny i rudy:evil_lol: - ?!

Posted

poleguje sunia 12letnia moich rodzicow jamniczka :) Ciesze sie ze Ci sie podobaly filmiki ,mam nadzieje ze nie masz nas za sadystow:razz: :loveu:
ps :a Uszko to pewnie na gadanie Mishy reagowalo? nie wyobrazasz sobie jak Misha reagowala na dzwiek pileczki w tv jak puszczalismy film ,obchodzila tv i patrzyla gdzie ta pilka jest schowana hihi.

Posted

Ależ skąd - przecież to zwyczajna zabawa jest - psy lubią się droczyć - noo- przynajmniej moje lubią :)
Jamnisia jaka spokojna :loveu:
Uszko siedziała mi nakolanach i jak Mishka nurkowała pod kanapę i gadałą - to USzko głowę przekrzywiało jak szalejąca żyrafa :):p
a czy Mishka ogląda telewizor - ??? u mnie Koka i Iśka oglądają - Koka Animal Palnet, a Iśka co popadnie :)

Posted

Carolinko! wiesz ,ze mam miekkie serce ,ale nie dzis,pomysle obiecuje!
co do tv to Misha czasem oglada ,ale jak byla mala bardziej. A Uszko +tez tak gledzi hihi non stop jak Misha ?;)
a ajkie filmy?te Mishowe?czy moje?:p bo ja tam na wizaz za bardzo sie nie nadaje;)

Posted

Fritz - filmy jakie tylko chcesz :) Jak zadecydujesz tak będzie :)
Uszko tylko ględzi jak się ze mną droczy o kostkę :)

Fritz - zamęczam Cię pewnie ale codziennie myślę o Twoim zdrowiu... bardzo chciałabym, żeby już wszystko było w porządku....

Posted

Magicnesca napisał(a):
Olu Twoja wnusia czeka na 13!!!! :bigcool: :bigcool: :loveu: :loveu: ,uparta jak szkot:evil_lol:
hej ,hej , kawa na stole .:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:
Nie spać , bo Was zaraza zaleje:cool3: :evil_lol:

o to, to ,to, chyba dziewczyna wie co dobre:multi: i dlatego spac nie daje:eviltong:

Posted

carolinascotties napisał(a):

Fritz - zamęczam Cię pewnie ale codziennie myślę o Twoim zdrowiu... bardzo chciałabym, żeby już wszystko było w porządku....

Dzieki:loveu: ja tez!!!! wlasnie jutro ide sie zbadac i przeswietlic dokladnie!!!
ps: fajne te foty wczoraj byly na tej nowej stronce:)
ps2 i super masz nowy awatar ,juz wczoraj zapomnialam napisac:)

Posted

no ja juz mam dosyc tego czuwania 9 termiow bylo i ten niby ostateczny miedzy 31.01 a 7.02 mial byc:angryy: , dzisiaj u doktorka znowusz byli i jutro znowusz:angryy: , a dziewczyna jak balon sylwestrowy albo i lepiej (35 kg przytyla)

Posted

ale dobrze ,ze jest pod opieka lekarzy ciagle..SzOla ja mam kolezanke co tez tak zwlekala z przyjsciem na ten swiat (2tyg po terminie sie urodzila) i dobrze wszystko jest :) Wiec sie nie martw!:lol:
(no jedynie to pewna niechec do swiata jej pozostala ,ale to pewnie z innego powodu)

Posted

[quote name='Fritz']Dzieki:loveu: ja tez!!!! wlasnie jutro ide sie zbadac i przeswietlic dokladnie!!!
ps: fajne te foty wczoraj byly na tej nowej stronce:)
ps2 i super masz nowy awatar ,juz wczoraj zapomnialam napisac:)
Będę trzymać kciuki, żeby wszystko było dobrze Fritz :)
dziękuje za miłe słowa ... * rumieni się :lol:

[quote name='SzOlka']no ja juz mam dosyc tego czuwania 9 termiow bylo i ten niby ostateczny miedzy 31.01 a 7.02 mial byc:angryy: , dzisiaj u doktorka znowusz byli i jutro znowusz:angryy: , a dziewczyna jak balon sylwestrowy albo i lepiej (35 kg przytyla)

znam mase podobnych przypadków - balonowe koleżanki po 5 razy lądowały w szpitalu, po czym okazywało się, że jeszcze kilka dni ...to musi być wyczerpujące dla młodej Mamy...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...