scottieserwis Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Fritz napisał(a):BOB Poznan Scotguard FELIZ NAVIDAD :) : PS:SzOlka nie da sie niestety nic zobaczyc ..adres ten prowadzi an ogolna strone onetu foto..:( Fritzzzzzzzzzz więcej fotek :D dawaj wszystko co masz :P masz Elektrice?? :D dawa fotki :P bo cos czuje ze tu tego za wiele nie bedzie ;) a mnie sie tam Raglan R.Williams bardzo podoba i w dynamice i w statyce - podoba mi sie - moga mi go dac :P piękny pies :) tak jak i drugi Raglan w championach od Viive Maranik (Marland) - ta pani ma siostre miotowa mojego Kubusia - Maye :loveu: - Raglan Rufus :) napewno oba wyroznialy sie w tej stawce choć Williams lepsiajszy się wydaje "troche" :P i napewno bym tak nie wybrala lokaty 1 !!! :P to jak Fritz?? dajesz te fotki?? :D
scottieserwis Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Fritz napisał(a): ps:Strasznie sie ciesze ze spotkalam scottieserwis dzieki Aniu za pomoc:) ciesze sie ze babcia Mishki- Perhaps SUPER ELECTRIC dostala 4 lokate w championach suk :))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i dzieki :loveu: za porade co do ringowki -kupilam ja jednak i Mishce tez sie spodobala i juz tak nie protestuje ,jak przy poprzedniej ja tez sie ciesze ze spotkania :) ciesze sie ze i Mishka na nim skorzystala :D - widzisz nie odrysowalam ci skorki :/ ale jak zmierze dam ci wymiary :D a teraz znikam do pracy :/ milej niedzieli :D:Dog_run:
Wojenka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 SzOlka napisał(a):Raglan Roslin Williams nie powalil mnie na kolana, a na fotach to hoho super pies mi sie wydawal I mnie również ten pies nie zachwycił.Zdecydowanie bardziej podobał mi sie jego syn z hodowli Ayrzol. Uważam,że na wystawach psów powinien być inny system sędziowania.Np. trzech sędziów dających niezależnie punkty za poszczególne elementy:typ,głowa z szyją,kłoda z ogonem ;) ,ruch.Potem punkty są sumowane i mamy bardziej obiektywny obraz zwycięzcy. Problemem byłyby wysokie koszty i dobór sędziów.Wbrew pozorom specjalistów jest niewielu.
Wojenka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Fritz napisał(a):jeszcze nie widzialam tak pieknych szkotow razem i w takich ilosciach T.A.Scotties napisał(a): psy ładne Bardzo proszę wymienić te piękne i ładne.:razz:
carolinascotties Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witam :) jesli chcecie obejrzec zdjecia na onecie foto- wpiszcei w wyszukiwarke - szkoty swiatowa poznan 2006 - nie wiem, czy musicie miec tam konto... http://foto.onet.pl/0,1767558,1349040,8985593,user.html#ih8985685
T.A.Scotties Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dziewczynka z BOB zawsze była i pewnie będzie moja faworytką!!! Martina ma jeszcze jedna dziewczynke która choć juz babcia to zawsze powala mnie na kolana i potem z tych kolan nie schodzi (Rich of Honor KISS ME KATE)! Martina miała duzo szczęścia,ze BOBa dawał Mr.van DER BERG w przeciwnym wypadku mielibyśmy BOBa u psa z championów...Jestem tego w 100 % pewna...W kazdym razie Charla Hill sędziowanie psów określiła dwoma słowami...Just politic!Niemniej jednak jestem bardzo zadowolona z wystawy!!!
Magicnesca Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 http://foto.onet.pl/0,1767558,1349040,user.html:lol:
T.A.Scotties Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wojenka napisał(a):I mnie również ten pies nie zachwycił.Zdecydowanie bardziej podobał mi sie jego syn z hodowli Ayrzol. Uważam,że na wystawach psów powinien być inny system sędziowania.Np. trzech sędziów dających niezależnie punkty za poszczególne elementy:typ,głowa z szyją,kłoda z ogonem ;) ,ruch.Potem punkty są sumowane i mamy bardziej obiektywny obraz zwycięzcy. Problemem byłyby wysokie koszty i dobór sędziów.Wbrew pozorom specjalistów jest niewielu. Wojenka ! Prosze Cię...czy ty chcesz żeby zwykła krajówka trwała cały weekend...o wystawach wyższej rangi nie wspomnę...luzu...takie były werdykty i nic na to nie poradzimy, dobrze,ze poza ringiem stoja ludzie werdykty których bardziej pokrywały sie z naszymi niz sędziowskimi,proste - sędzia laik!
T.A.Scotties Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wojenka napisał(a):Bardzo proszę wymienić te piękne i ładne.:razz: Bardzo proszę , sama wspomniałaś o trzech ale jakos ich nazwy nie padły w Twoim poście :razz: ...(???) suka klasa szczeniat Felisitie Brash VERONIKA...pies klasa championów de Magic Illusion PICASSO AT CHARCHIL, suka z 4tej lokaty w klasie młodziezy , suka z 2 lokaty w klasie championów(nie chce mi sie iść po katalog), sunia ZŚ oraz jeszcze kilka innych nielokatowych... Niestety ojciec mojego Frodka (Raglan ROSLIN WILLIAMS), nie pokazał swojej klasy przez fatalny grooming.
Wojenka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 T.A.Scotties napisał(a):proste - sędzia laik! Tylko czy ja muszę zdawać się na łaskę lub niełaskę takich sędziów? T.A.Scotties napisał(a):Bardzo proszę , sama wspomniałaś o trzech ale jakos ich nazwy nie padły w Twoim poście :razz: ...(???) Proszę bardzo: Ayrzol Jumanji,Scozia's Blueberry Scozia's Wys-Tabasco,Marland Jacqueline.
SzOlka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 T.A.Scotties napisał(a):Bardzo proszę , sama wspomniałaś o trzech ale jakos ich nazwy nie padły w Twoim poście :razz: ...(???) suka klasa szczeniat Felisitie Brash VERONIKA.. Mnie rowniez zauroczyla ta suczka, cud miod:loveu: , oby wyroslo z niej piekne suczydlo
SzOlka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :evil_lol: no i z onetem sobie poradzilyscie
T.A.Scotties Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wojenka napisał(a):Tylko czy ja muszę zdawać się na łaskę lub niełaskę takich sędziów? Proszę bardzo: Ayrzol Jumanji,Scozia's Blueberry Scozia's Wys-Tabasco,Marland Jacqueline. Wojenka, jak juz w psach w młodzieży wszystko było jasne, zdązyłam zmienić Radka wystawiajacego mojego Froda, sedziemu coś bardzo nie pasowało, przy ostatnich rundach nie spuszczał z nas oczu...Od tego jego wzroku aż mi sie głupio zrobiło, sprawdzał mój numer, myślałam ,ze mnie wyrzuci z ringu za zmiane handlera...Cóz go tak zaniepokoiło??? Natomias mnie,zeaden Scozia's nie przypadł do gustu,To nie jest mój typ!
Wojenka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A mnie do gustu nie przypadła T.A.Scotties napisał(a): Dziewczynka z BOB :eviltong: . Taa,a mojej mamy sędzia pytał czy jest z Włoch...:roll: Ciekawe czy twierdząca odpowiedź miałaby wpływ na wynik :lol: .
SALUX Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 T.A.Scotties napisał(a):Ola od kogo ten szkot?:crazyeye: :mad: Asiu, nie wiem od kogo jest pies, wiem tylko że ojcem jest Destiny's MUSCLE POWERi pochodzi z hodowli GORDIUS. Właścicielka jest bardzo ciężko chora więc pies trafił, kolejny raz, pod opiekę rodziny. Widać ewidentnie że jest traktowany jak intruz, jest nielubiany, karmiony odpadkami. Jest spontaniczny ale płochliwy. Nigdy w swym życiu nie był spuszczony ze smyczy.
carolinascotties Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Szkoda tego psiuta...rozmawiajac z jego wlascicielka mialam wrazenie, jakoby pies byl kochany, zadbany... Pani mowila o symbolicznej kwocie...moze pomysl z suma 500zl nie jest jej... :(
Wojenka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Po Poznaniu mam gila do pasa :mad: . A suki cieczki :diabloti: .
T.A.Scotties Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja mam zapalenie ktani, bezgłos, a Frodo i Mamba są zatruci!
scottieserwis Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 T.A.Scotties napisał(a):Ja mam zapalenie ktani, bezgłos, a Frodo i Mamba są zatruci! a ja mam sie calkiem dobrze tylko wyspac sie nie moge :P bo tu zaraz do pracy trzeba smigac :P a teraz smigam psa robic :D milego dnia :)
Wojenka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Szkociaki na kilka dni przed wystawą :lol: . A tu ja z Synalkiem :loveu: (na tym zdjęciu udaje grzecznego ;) )
dorota07 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Wojenka']Po Poznaniu mam gila do pasa :mad: . A suki cieczki :diabloti: . :multi: a ja mam trochę fotek ,parę filmików,dyplom. całkiem niezły opis i radochę ,że mogłam uczestniczyć w wystawie światowej:sweetCyb: żąłuję tylko, że nie mogłam zostać dłużęj i poznać dogomaniaków.
Fritz Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ojej serio??? dorota07 to super:) ))))))))))) wklejaj foty Emilly i innych:) mi tez sie podobalo w Poznaniu!
T.A.Scotties Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pewnie się zdubluję, ale nam sie tez strasznie podobało!!!:multi:
dorota07 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Fritz']ojej serio??? dorota07 to super:) ))))))))))) wklejaj foty Emilly i innych:) mi tez sie podobalo w Poznaniu! nie jest tego wiele bo musiałam wracać wcześniej, wklejone są na scottie serwis -wystawy-poznań2006 a oto Emilka debiutuje.. " class="ipsImage" alt="">" rel="external nofollow noopener">http://img214.imageshack.us/img214/7417/pikne032xd5.jpg
Magicnesca Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='dorota07']nie jest tego wiele bo musiałam wracać wcześniej, wklejone są na scottie serwis -wystawy-poznań2006 a oto Emilka debiutuje.. Jak ona cudnie patrzy:loveu: A ja mam nowych 5 "zarazków" ;) wszystkie czarne:multi: :loveu:
Recommended Posts