Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże ja przeżywam każdą śmierć psiaków - ale labki to częśc mojego życia -gorzej byłoby mi życ gdybym wiedziała ,że dziś nadal tam leży w swoich odchodach na betonie i marznie -a tak wiem ,że być może spędził ostatnią godzinę godnie i mam nadzieję ,że przez tą godzinę czuł się kochany ...a póżniej zasnął ....:-(

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz dopiero przeczytałam. Małgosiu, znam Ciebie troszkę i wiem, ile Cię musiała kosztować taka decyzja.

Ja Ci za to powiem - płacz - trzeba jakoś pokazać to nasze poczucie bezsilności, nie wolno tego w sobie tłumić. Jutro, pojutrze będzie lepiej...

Posted

bardzo mi smutno...
towarzyszyłam mojej przyjaciółce i jej schorowanemu jamnikowi, gdy z pomocą lekarzy przechodził za tm...w ogóle nie wiem jak o tym pisać...modlę się tylko, by moje psy zasnęły same i żebym już nigdy nie musiała w tym uczestniczyć, bo serce mi pęka...pamietam tą chwilę do dziś...

Posted

Ponti, byłeś wspaniałym psiakiem, tak fajnie było Ci, kiedy drapałam Cię za uszkiem, wtulałeś wtedy swoją wielką mordkę we mnie i patrzyłeś tymi wielkimi, czarnymi ślepkami..
Ciężko wtedy było myśleć, że to Twoje ostatnie chwile po tej stronie, że niedługo wkroczy do lepszego, psiego świata..
Jednak wiem, że tak było dla Ciebie lepiej, zwykłe czynności jak schylenie do miski i napicie się wody sprawiały Ci wielki ból i cierpiałeś..próbowałeś wstać, ale nóżki odmawiały posłuszeństwa..Nie mogliśmy pozwolić Ci na to, byś cierpiał, bardzo, bardzo cierpiał...

Byliśmy z Donvitow'em, przy Tobie do ostatniej chwili..
Wybacz, ze nie potrafiliśmy Ci pomóc..

Żegnaj, "Maleńki"...
[*]