Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen napisał(a):
Jasne, już "odpalam" photoshopa ;)
Aż jestem zazdrosna :oops: Jak Majga poprosi to już się robi :mad: No ale to solidna firma, i na takie fory trza sobie zasłużyć, więc anksów nie wnoszę :evil_lol:

Posted

Dwa banerki do wyboru, nie powalają urodą, ale są :oops:

Majqa jaki ja tam aniołek, kiedyś wpadnę do Łodzi, więc chętnie porozmawiam na żywo ;)
GoniaP, no cóż mogę napisać na swoją obronę :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
...bo omotać ludziuf tsza umić...:sg168: :bigcool:

co racja to racja

Biedana psina, mysle ze Majqa i ma rację. Byle tymczas znaleźć al epieniadze sie uzbiera...

Posted

trzeba go wyciagnac ,zabrac do weta i przebadac porzadnie to sliczny psiak wyglada na rasowego labka na tych zdjeciach .Goniu ja tez cos do lecznie czy dt dorzuce

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dobra, dobra nie bądź taka skromna - bajer to masz niezły:roflt::roflt::roflt:
A ja myślałam, że nie tylko bajer mam :placz:
P.S. Może od jutra zawita do mnie jamniczka na tymczas, którą asystentka mojego weta uratowała od śmierci (tzn. jej nie uśpiła na żądanie)

Posted

GoniaP napisał(a):

P.S. Może od jutra zawita do mnie jamniczka na tymczas, którą asystentka mojego weta uratowała od śmierci (tzn. jej nie uśpiła na żądanie)

pop..... ludzie są rany:-(

Posted

Chyba znalazło się rozwiązanie tymczasowe...
Akcja start o 7 rano. Trzymajcie kciuki, by się udało.
Będziemy potrzebowali Waszej pomocy jeśli się uda. Nie opuszczajcie nas, proszę. A teraz dobranoc, bo muszę być jutro przytomna.

Posted

Kobitki - tak jak pisała Ewa - to bardzo fajny labek - typowy przedstawiciel rasy - taki piękny pychol - koniecznie sprawdźcie tatuaż - może ma - dajcie znać bedę wydzwaniała po oddzialach i znajomych hodowcach - jak mogę pomóc jeśli nawet nie wiem gdzie psiak jest :placz: Jak coś trzeba to piszcie na prv - adres w moim profilu... Trzymam kciuki!
Jeśli jest w moich okolicach - to koniecznie piszcie! Toruńskie schronisko to nie jest - bo je dobrze znam i tak psa tam nie zostawią, zresztą od razu by byl do mnie telefon, że taki psiak jest...

Posted

Ponti jest już pod naszą opieką.
Udało się go zabrać ze schronu. :multi:
Pani Magda z mężem przywieźli go do zaprzyjaźnionej lecznicy w Śremie mimo gołoledzi i przygód. Obecnie przechodzi badania. Najważniejsze, że nie ma przetrąconego kręgosłupa, bo ogon działa bez zarzutu i kręci się jak śmigło !
Psiak ma około 5 lat, lekko przypruszoną siwizną mordkę, i jest gruby.
Reszta wieści po 13stej.