bumerang Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja tem zadzwonilam i tych państwa piesek już sie odnalazł! Quote
Ewa i flatki Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dałam na labradory.org Dzięki Lara, że jesteś :loveu: Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dzięki Ewuniu :calus: Czy ktoś mógłby zrobić banerek dla Pontiego? Quote
Folen Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jestem na wezwanie, zaraz sprawdzę czy Lara już dała Pontiego na labradory.info... Quote
majqa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dziękuję Folenko, że jesteś. :loveu: Czy byłaby szansa uśmiechnąć się do Ciebie o banerek? :oops: :oops: :oops: Quote
majqa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Kiedyś Ci będzie grozić zacałowanie przeze mnie, na żywo i...niemal na śmierć. Jesteś kochana Aniołku! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Folen napisał(a):Jasne, już "odpalam" photoshopa ;)Aż jestem zazdrosna :oops: Jak Majga poprosi to już się robi :mad: No ale to solidna firma, i na takie fory trza sobie zasłużyć, więc anksów nie wnoszę :evil_lol: Quote
Folen Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Dwa banerki do wyboru, nie powalają urodą, ale są :oops: Majqa jaki ja tam aniołek, kiedyś wpadnę do Łodzi, więc chętnie porozmawiam na żywo ;) GoniaP, no cóż mogę napisać na swoją obronę :evil_lol: Quote
majqa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ...bo omotać ludziuf tsza umić...:sg168: :bigcool: Quote
beka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 majqa napisał(a):...bo omotać ludziuf tsza umić...:sg168: :bigcool: co racja to racja Biedana psina, mysle ze Majqa i ma rację. Byle tymczas znaleźć al epieniadze sie uzbiera... Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 majqa napisał(a):...bo omotać ludziuf tsza umić...:sg168: :bigcool:Chyba nie mam daru :placz: Lepiej mi idzie z psami ;) Quote
Isadora7 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 GoniaP napisał(a):Chyba nie mam daru :placz: Lepiej mi idzie z psami ;) Dobra, dobra nie bądź taka skromna - bajer to masz niezły:roflt::roflt::roflt: Quote
clo Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 trzeba go wyciagnac ,zabrac do weta i przebadac porzadnie to sliczny psiak wyglada na rasowego labka na tych zdjeciach .Goniu ja tez cos do lecznie czy dt dorzuce Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Isadora7 napisał(a):Dobra, dobra nie bądź taka skromna - bajer to masz niezły:roflt::roflt::roflt: A ja myślałam, że nie tylko bajer mam :placz: P.S. Może od jutra zawita do mnie jamniczka na tymczas, którą asystentka mojego weta uratowała od śmierci (tzn. jej nie uśpiła na żądanie) Quote
Isadora7 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 GoniaP napisał(a): P.S. Może od jutra zawita do mnie jamniczka na tymczas, którą asystentka mojego weta uratowała od śmierci (tzn. jej nie uśpiła na żądanie) pop..... ludzie są rany:-( Quote
GoniaP Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Chyba znalazło się rozwiązanie tymczasowe... Akcja start o 7 rano. Trzymajcie kciuki, by się udało. Będziemy potrzebowali Waszej pomocy jeśli się uda. Nie opuszczajcie nas, proszę. A teraz dobranoc, bo muszę być jutro przytomna. Quote
Ewa i flatki Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Śpij dobrze i czekamy na wieści, pomoc będzie ! Quote
majqa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cudowne wieści. Trzymamy kciuki Goniuś i czekamy! Śpij słodko! :loveu: Quote
Basik Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kobitki - tak jak pisała Ewa - to bardzo fajny labek - typowy przedstawiciel rasy - taki piękny pychol - koniecznie sprawdźcie tatuaż - może ma - dajcie znać bedę wydzwaniała po oddzialach i znajomych hodowcach - jak mogę pomóc jeśli nawet nie wiem gdzie psiak jest :placz: Jak coś trzeba to piszcie na prv - adres w moim profilu... Trzymam kciuki! Jeśli jest w moich okolicach - to koniecznie piszcie! Toruńskie schronisko to nie jest - bo je dobrze znam i tak psa tam nie zostawią, zresztą od razu by byl do mnie telefon, że taki psiak jest... Quote
Ewa i flatki Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Kurczę - śniły mi się jakieś okropności, nie uspokoję się aż Gonia da głos Quote
GoniaP Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ponti jest już pod naszą opieką. Udało się go zabrać ze schronu. :multi: Pani Magda z mężem przywieźli go do zaprzyjaźnionej lecznicy w Śremie mimo gołoledzi i przygód. Obecnie przechodzi badania. Najważniejsze, że nie ma przetrąconego kręgosłupa, bo ogon działa bez zarzutu i kręci się jak śmigło ! Psiak ma około 5 lat, lekko przypruszoną siwizną mordkę, i jest gruby. Reszta wieści po 13stej. Quote
Ewa i flatki Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ufff, ściskam całą ekipę, czekam na wieści i numer konta, żeby zacząć nękać znajomych :eviltong: Quote
Folen Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Super wieści na wejściu czytam! Ponti, trzymaj się chłopaku, teraz już będzie dobrze :loveu: Quote
Recommended Posts