malagos Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 U Celinki ma jak w raju :multi: a sobota juz pojutrze :cool3: Quote
millarca Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 to trzymamy mocno kciuki.Celinka12 pewnie przejrzy dom na wylot :) i sprawdzi z umiejetnosci otulania jamnika w kocyki :loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Malusia troszkę "mamle" kocyki-mój Dżekuś też tak na początku robił-potem przestał... Miałam już 4 telefonu z zapytaniem o Luncię. W sobotę mamy wizytę...napisze już wszystko po niej...jutro wyciągamy szwy..... Trzymajcie proszę kciuki. Quote
Isadora7 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Celina12 napisał(a):Malusia troszkę "mamle" kocyki-mój Dżekuś też tak na początku robił-potem przestał... Miałam już 4 telefonu z zapytaniem o Luncię. W sobotę mamy wizytę...napisze już wszystko po niej...jutro wyciągamy szwy..... Trzymajcie proszę kciuki. Mówiłam Celinko że w domkach będzie sie wybierać :) jeszcze raz serdecznie dzieki za jamnisie. Quote
pajda67 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 My też będziemy trzymali kciuki za śliczną sunię:loveu: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kar0la napisał(a):Jutro wielki dzień. :multi: Nie mogę sie doczekać jak ja bym chciała zeby to było to :) Quote
Celina12 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja też nie mogę się doczekać....na szczęście będzie z Nami Madziek:multi: Po wszystkim napiszę WAm jak było....może i fotki będą Quote
Ola164 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Niech się biją domki bo to prześliczna sunia! :loveu: Czekam na wieści z wielkiego dnia! Zdjęcia cudne na tle portrecików :loveu: Quote
ewelinka88 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Tak tak domki się już biją a ja z mamusią będę i już jutro sunia będzie u nas a potem wrzucę fotki:multi: Quote
Celina12 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ewelinka88 napisał(a):Tak tak domki się już biją a ja z mamusią będę i już jutro sunia będzie u nas a potem wrzucę fotki:multi: Wow-znaczy będą wieści z nowego domku-ja już też nie moge się doczekać...może i Pan Jamnik się znajdzie...:multi::multi: Quote
brazowa1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 tylko uważaj Celinko,zeby Dumci nie zabrali ;):loveu:,tez ruda,tez malutka :) Quote
ewelinka88 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie nie bierzemy tylko Linke to już nasz piesek i tylko nasz na pewno będą wieści z nowego domku i zdjątka już będą robione jak będziemy wracały do domku chyba nie zasnę tylko w pociągu będę spała :multi: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 ja już tuptam kopytkami, ogryzam paznokcie a moje jamniki wpatrzone w monitor i też czekają. Quote
ewelinka88 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 I żeby się znalazł pan jamnik,dobrze by było z mamą i z tatą byśmy byli szczęśliwi już tata ciągle patrzy na zdjęcia i już sam się nie może doczekać jak ją zobaczy a znając życie jak ją zobaczy to widzę tatuś będzie :placz:ze szczęścia oczywiście Quote
Celina12 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak dobrze ,że jesteście na dogo...:multi::multi:..będą wieści i fotki. Poznacie tyle wspaniałych osób dzięki , którym chce mi się żyć.... Wet był u mnie w domu i wyciągnął Lince szwy...była bardzo grzeczna...Dumis najpierw chciał Go zjeść-potem uciekła i nie chciał się pokazać. Dumcię nie oddamy za żadne skarby świata-nawet za cenę kostatniej kromki chleba-hekusia i Pirak tak samo. Może teraz szybciej zdecysuję się na tymczasy.... Jutro jedziemy na ważne spotkanie do Opola.... Quote
brazowa1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 czuły domek sie szykuje :) dokladnie taki jak powinien byc dla Mojry.Cudownie :):loveu::loveu::loveu: Quote
figomania Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ewelinka88 napisał(a):I żeby się znalazł pan jamnik,dobrze by było z mamą i z tatą byśmy byli szczęśliwi już tata ciągle patrzy na zdjęcia i już sam się nie może doczekać jak ją zobaczy a znając życie jak ją zobaczy to widzę tatuś będzie :placz:ze szczęścia oczywiście Droga Ewelinko88 proszę Cię tylko o to żebyście ją zachipowali, gdyby wcześniej była pewnie by ją tyle złego nie spotkało Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Celina12 napisał(a):Jak dobrze ,że jesteście na dogo...:multi::multi:..będą wieści i fotki. Poznacie tyle wspaniałych osób dzięki , którym chce mi się żyć.... Wet był u mnie w domu i wyciągnął Lince szwy...była bardzo grzeczna...Dumis najpierw chciał Go zjeść-potem uciekła i nie chciał się pokazać. Dumcię nie oddamy za żadne skarby świata-nawet za cenę kostatniej kromki chleba-hekusia i Pirak tak samo. Może teraz szybciej zdecysuję się na tymczasy.... Jutro jedziemy na ważne spotkanie do Opola.... Celinko te dni u ciebiue były/będą bardzo ważne dla sunieczki. Tymczasem na allegro sunia ma... 7 obserwatorów. Jeżeli jutro pójdzie do domku zostanie jeszcze 5 dni aukcji... lecę szukać psiny na podmiankę. W tym tygodniu wymieniałam już 3 aukcje (wrocławskie staruszki), oby tak zawsze było. To dostane znowu kopa, bo chwilami liczba tych nieszczęść masakrycznie mnie przygniata. Quote
pajda67 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 My z Neosiem też cieszymy się :loveu: że ta piękna sunieczka znalazła swoich ludzi:multi::multi::multi: Czekamy na zdjęcia!!!!Życzymy wszystkiego dobrego:loveu::lol::loveu: Quote
danka1234 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I my sie ogromnie cieszymy ze tak szybko i taki cudowny domek będzie Mojra miała.:multi::multi::multi: Quote
Ola164 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jejciu :loveu: Panienka znajdzie Swój prawdziwy domek :loveu: Zasłużyła sobie na to! Quote
Recommended Posts