Jump to content
Dogomania

Jamnisia Blanka w Swoim Domu po miesiącach poniewierki. Happy End - jak w bajce

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malusia troszkę "mamle" kocyki-mój Dżekuś też tak na początku robił-potem przestał...

Miałam już 4 telefonu z zapytaniem o Luncię. W sobotę mamy wizytę...napisze już wszystko po niej...jutro wyciągamy szwy.....

Trzymajcie proszę kciuki.

Posted

Celina12 napisał(a):
Malusia troszkę "mamle" kocyki-mój Dżekuś też tak na początku robił-potem przestał...

Miałam już 4 telefonu z zapytaniem o Luncię. W sobotę mamy wizytę...napisze już wszystko po niej...jutro wyciągamy szwy.....

Trzymajcie proszę kciuki.

Mówiłam Celinko że w domkach będzie sie wybierać :) jeszcze raz serdecznie dzieki za jamnisie.

Posted

ewelinka88 napisał(a):
Tak tak domki się już biją a ja z mamusią będę i już jutro sunia będzie u nas a potem wrzucę fotki:multi:

Wow-znaczy będą wieści z nowego domku-ja już też nie moge się doczekać...może i Pan Jamnik się znajdzie...:multi::multi:

Posted

Nie nie bierzemy tylko Linke to już nasz piesek i tylko nasz na pewno będą wieści z nowego domku i zdjątka już będą robione jak będziemy wracały do domku chyba nie zasnę tylko w pociągu będę spała :multi:

Posted

I żeby się znalazł pan jamnik,dobrze by było z mamą i z tatą byśmy byli szczęśliwi już tata ciągle patrzy na zdjęcia i już sam się nie może doczekać jak ją zobaczy a znając życie jak ją zobaczy to widzę tatuś będzie :placz:ze szczęścia oczywiście

Posted

Jak dobrze ,że jesteście na dogo...:multi::multi:..będą wieści i fotki. Poznacie tyle wspaniałych osób dzięki , którym chce mi się żyć....

Wet był u mnie w domu i wyciągnął Lince szwy...była bardzo grzeczna...Dumis najpierw chciał Go zjeść-potem uciekła i nie chciał się pokazać.

Dumcię nie oddamy za żadne skarby świata-nawet za cenę kostatniej kromki chleba-hekusia i Pirak tak samo.

Może teraz szybciej zdecysuję się na tymczasy....

Jutro jedziemy na ważne spotkanie do Opola....

Posted

ewelinka88 napisał(a):
I żeby się znalazł pan jamnik,dobrze by było z mamą i z tatą byśmy byli szczęśliwi już tata ciągle patrzy na zdjęcia i już sam się nie może doczekać jak ją zobaczy a znając życie jak ją zobaczy to widzę tatuś będzie :placz:ze szczęścia oczywiście

Droga Ewelinko88 proszę Cię tylko o to żebyście ją zachipowali, gdyby wcześniej była pewnie by ją tyle złego nie spotkało

Posted

Celina12 napisał(a):
Jak dobrze ,że jesteście na dogo...:multi::multi:..będą wieści i fotki. Poznacie tyle wspaniałych osób dzięki , którym chce mi się żyć....
Wet był u mnie w domu i wyciągnął Lince szwy...była bardzo grzeczna...Dumis najpierw chciał Go zjeść-potem uciekła i nie chciał się pokazać.
Dumcię nie oddamy za żadne skarby świata-nawet za cenę kostatniej kromki chleba-hekusia i Pirak tak samo.
Może teraz szybciej zdecysuję się na tymczasy....
Jutro jedziemy na ważne spotkanie do Opola....

Celinko te dni u ciebiue były/będą bardzo ważne dla sunieczki. Tymczasem na allegro sunia ma... 7 obserwatorów. Jeżeli jutro pójdzie do domku zostanie jeszcze 5 dni aukcji... lecę szukać psiny na podmiankę. W tym tygodniu wymieniałam już 3 aukcje (wrocławskie staruszki), oby tak zawsze było. To dostane znowu kopa, bo chwilami liczba tych nieszczęść masakrycznie mnie przygniata.

Posted

My z Neosiem też cieszymy się :loveu: że ta piękna sunieczka znalazła swoich ludzi:multi::multi::multi:
Czekamy na zdjęcia!!!!Życzymy wszystkiego dobrego:loveu::lol::loveu: