Jump to content
Dogomania

Jamnisia Blanka w Swoim Domu po miesiącach poniewierki. Happy End - jak w bajce

Recommended Posts

Posted

Będę już w ciepełku???

Pierwsze wyjście....z każdej strony domku KTOŚ z nas stał....ale i tak nie ma szans na wydostanie się a Mała wcale nie zmierzała zwiać...pierwsza czekała pod drzwiami

:oops:,,no trudno zrobiło się to i dam

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudna jest. Celinko jesteś niesamowita. :loveu:
Znajda hihi. I pozdrowienia dla Krzyśka. :lol:

Twój TZ ma świętą cierpliwośc jeśli chodzi o psy i też ogromne serce. Jesteście kochani.

A jamnisia piękna. Taka drobiutka. Widzę, że Dumiś troszkę zazdrosna. A Pir się nie zakochał? Widzę, że ogonek chodzi. :evil_lol:

Posted

No to trzy ostatnie....bo śpi i śpiiiiiiii

Należy Jej sie super domek-to mądra i słodka SUNIA!!!!

Pirek jednak wierny Dumiś....:loveu::loveu:

Malusia jest tka skoczna...staje na przednich łapinkach i prosi o głaski-już tak świstakowała przy Mężu i Marcinie a ONI???? Zaraz do Niej "ciuciali":evil_lol::evil_lol:

Posted

Synku szkoda ,że Cię nie ma....MAŁA jest CUDNA...zakochałbyś się zraz....Kokietka taka jak Dumcia.

Cudne te banerki....mam nadzieję ,że długo je "nosić" nie będziemy.

Prawda ,że podobna do Dżekulinka????

Mąż zawołał przed chwilką Celinka...a Ona jak skoczyła...i może będziemy wołać jednak LINKA???

Ciotki ratujcie...pomóżcie wybrać imię....:oops:

Posted

słuuchajcie,bo ona malutka,miła,może ktos ja szuka...były swieta,ludzie wyjezdzali,psy dawali pod opieke,wiemy,jak z ta opieka bywa...:shake:
Dobre masz serce Celinko i faktycznie w kształcie jamnika :loveu:

Posted

Mała jest niesamowita...poszliśmy spać...wzięłam do sypialni pod kaloryfer posłanko. Dziewczynka widząc jamniki w łóżku wskoczyła, chwilkę poleżała i....zakopała się w dwa koce w posłanku. :crazyeye: Spała do 9 rano, poszła z Dumcią na załatwienie potrzeb i dalej śpią. Oczywiście moi Panowie jeszcze do tej pory nosów nie wyściubili...:evil_lol:

Wiolu o tym samym ciągle myślę, że może odnajdzie się jeszcze właściciel....muszę skontaktować się z Madzią i spytać od kiedy była w schronisku.

Posted

Celina12 napisał(a):
Mała jest niesamowita...poszliśmy spać...wzięłam do sypialni pod kaloryfer posłanko. Dziewczynka widząc jamniki w łóżku wskoczyła, chwilkę poleżała i....zakopała się w dwa koce w posłanku. :crazyeye: Spała do 9 rano, poszła z Dumcią na załatwienie potrzeb i dalej śpią. Oczywiście moi Panowie jeszcze do tej pory nosów nie wyściubili...:evil_lol:

Wiolu o tym samym ciągle myślę, że może odnajdzie się jeszcze właściciel....muszę skontaktować się z Madzią i spytać od kiedy była w schronisku.

Małą jak widac jest bardzo pogodnym i grzecznym jamnisiem i to niejako budzi cień nadziei że zgineła komuś. I to byłoby najpiekniejsze rozwiązanie.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jak cudnie że jamnisia u Ciebie Celinko :lol:
Wczoraj nie miałam netu ale dzisiaj mogę jej zrobić ogłoszenia bo chyba jeszcze nie ma .Widzę ze jest za to przepiękne allegro :loveu: ogłoszenia to byłby malutki dodatek;)

Allegro ma jeszcze na stary telefon, podawaj w ogłoszeniach numer do Celinki chyba stronę wczesniej jest podany.

Posted

Jak cudnie że jamnisia u Ciebie Celinko :lol:
Wczoraj nie miałam netu ale dzisiaj mogę jej zrobić ogłoszenia bo chyba jeszcze nie ma.Dopiero zobaczyłam ze allegro było z pobytu w schronisku,czyli Isadora zroni pewnie nowe, ja chciałam sciagnac tekst do ogłoszeń a tu niestety nie da rady;)trzeba samemu cos sklecić albo zaczekac na Isadore:lol: