Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Będę już w ciepełku??? Pierwsze wyjście....z każdej strony domku KTOŚ z nas stał....ale i tak nie ma szans na wydostanie się a Mała wcale nie zmierzała zwiać...pierwsza czekała pod drzwiami :oops:,,no trudno zrobiło się to i dam Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A dziękuję Karol......czasem dla dobra swojego...mówię jak egoistka....trzeba troszkę ,że tak powiem ominąć prawdę:diabloti: Quote
Kar0la Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cudna jest. Celinko jesteś niesamowita. :loveu: Znajda hihi. I pozdrowienia dla Krzyśka. :lol: Twój TZ ma świętą cierpliwośc jeśli chodzi o psy i też ogromne serce. Jesteście kochani. A jamnisia piękna. Taka drobiutka. Widzę, że Dumiś troszkę zazdrosna. A Pir się nie zakochał? Widzę, że ogonek chodzi. :evil_lol: Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No to trzy ostatnie....bo śpi i śpiiiiiiii Należy Jej sie super domek-to mądra i słodka SUNIA!!!! Pirek jednak wierny Dumiś....:loveu::loveu: Malusia jest tka skoczna...staje na przednich łapinkach i prosi o głaski-już tak świstakowała przy Mężu i Marcinie a ONI???? Zaraz do Niej "ciuciali":evil_lol::evil_lol: Quote
malagos Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No wariatki z Was zupełne :diabloti: Ale Ci, Celinko, zazdroszczę, tyle jamników!~ :loveu: Quote
Kar0la Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hihi te uchole. Piękna nietoperzyca. :evil_lol: Ciekawe czy nocy wpakuje się do łóżka? A jeśli jak to jak to Dumcia przeżyje. Quote
Isadora7 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Świetna jest, drobniutka taka, kruchutka. Celinka jak ty to zrobiłaś: http://images41.fotosik.pl/47/7147c64740204946.jpg :loveu: Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Isadora7 napisał(a):Świetna jest, drobniutka taka, kruchutka. Celinka jak ty to zrobiłaś: http://images41.fotosik.pl/47/7147c64740204946.jpg :loveu: Isadorko-Ona podskakuje jak piłeczka..przed chwilką walczyła ze szmatką..teraz chce się zabrać za koce....:evil_lol::evil_lol: Wszystko jest MNIAM!!!! Mamcia to moja Dziewczyna??? Quote
AMIŚKA Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://images33.fotosik.pl/438/b08b945f44d436bb.jpg jeat cudna:loveu: A dużo śpi bo stres i schron odsypia:-( Celinko a dlaczego ona w schronisku sie znalazła?? Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No daj jeszcze....będę warkoliła, bo tak trzeba ale nie ugryzę no coś TY!!! Teraz kolej na...koc Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Malusia błąkała się po OPOLU....:-(...jej jaka ONA spokojna....zero psiku, skomlenia, szczekania...śpi spokojnie. Teraz upomina sie o...papuuuuuuuuuuuu Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :mad: MARTA!!!!! Może i pasują ale nie mogę...:shake: Pomóżcie DOMEK znaleźć....Im dłużej u mnie będzie tym gorzej......i tak ciężko będzie.... Quote
taxelina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 I nie powiecie mi ze dwa psy i dwie suczki nie pasuja u Celinki... Quote
Isadora7 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Podlinkowane banerki dla jamnisi :loveu: Quote
Ola164 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Celinko prześliczna ta Twoja tymczasowiczka :loveu: I taka do Dżekusia podobna :loveu::( Quote
pyotrek_82 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mamuś jesteś niesamowita!!!! :loveu: Teraz jest czwóreczka, więc można kojarzyć pary :diabloti: Szkoda, że mnie nie ma w domu :-( Quote
Celina12 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Synku szkoda ,że Cię nie ma....MAŁA jest CUDNA...zakochałbyś się zraz....Kokietka taka jak Dumcia. Cudne te banerki....mam nadzieję ,że długo je "nosić" nie będziemy. Prawda ,że podobna do Dżekulinka???? Mąż zawołał przed chwilką Celinka...a Ona jak skoczyła...i może będziemy wołać jednak LINKA??? Ciotki ratujcie...pomóżcie wybrać imię....:oops: Quote
brazowa1 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 słuuchajcie,bo ona malutka,miła,może ktos ja szuka...były swieta,ludzie wyjezdzali,psy dawali pod opieke,wiemy,jak z ta opieka bywa...:shake: Dobre masz serce Celinko i faktycznie w kształcie jamnika :loveu: Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Mała jest niesamowita...poszliśmy spać...wzięłam do sypialni pod kaloryfer posłanko. Dziewczynka widząc jamniki w łóżku wskoczyła, chwilkę poleżała i....zakopała się w dwa koce w posłanku. :crazyeye: Spała do 9 rano, poszła z Dumcią na załatwienie potrzeb i dalej śpią. Oczywiście moi Panowie jeszcze do tej pory nosów nie wyściubili...:evil_lol: Wiolu o tym samym ciągle myślę, że może odnajdzie się jeszcze właściciel....muszę skontaktować się z Madzią i spytać od kiedy była w schronisku. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Celina12 napisał(a):Mała jest niesamowita...poszliśmy spać...wzięłam do sypialni pod kaloryfer posłanko. Dziewczynka widząc jamniki w łóżku wskoczyła, chwilkę poleżała i....zakopała się w dwa koce w posłanku. :crazyeye: Spała do 9 rano, poszła z Dumcią na załatwienie potrzeb i dalej śpią. Oczywiście moi Panowie jeszcze do tej pory nosów nie wyściubili...:evil_lol: Wiolu o tym samym ciągle myślę, że może odnajdzie się jeszcze właściciel....muszę skontaktować się z Madzią i spytać od kiedy była w schronisku. Małą jak widac jest bardzo pogodnym i grzecznym jamnisiem i to niejako budzi cień nadziei że zgineła komuś. I to byłoby najpiekniejsze rozwiązanie. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 danka1234 napisał(a):Jak cudnie że jamnisia u Ciebie Celinko :lol: Wczoraj nie miałam netu ale dzisiaj mogę jej zrobić ogłoszenia bo chyba jeszcze nie ma .Widzę ze jest za to przepiękne allegro :loveu: ogłoszenia to byłby malutki dodatek;) Allegro ma jeszcze na stary telefon, podawaj w ogłoszeniach numer do Celinki chyba stronę wczesniej jest podany. Quote
danka1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jak cudnie że jamnisia u Ciebie Celinko :lol: Wczoraj nie miałam netu ale dzisiaj mogę jej zrobić ogłoszenia bo chyba jeszcze nie ma.Dopiero zobaczyłam ze allegro było z pobytu w schronisku,czyli Isadora zroni pewnie nowe, ja chciałam sciagnac tekst do ogłoszeń a tu niestety nie da rady;)trzeba samemu cos sklecić albo zaczekac na Isadore:lol: Quote
Recommended Posts