Jump to content
Dogomania

Jamnisia Blanka w Swoim Domu po miesiącach poniewierki. Happy End - jak w bajce

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak stwierdził weterynarz a schronisku po stanie uzębienia....siwizna mogła się rzucić na pyszczek z powodu stresu..:shake:

Jest bardzo ruchliwa i skoczna...może być, że jest w wieku mojej Dumci.

KTO mnie pokocha???

APSIK

Tak sobie śpię...

Posted

Ona jest bardzo fotogeniczna:lol::loveu::lol: i śliczna. Na pewno znajdzie swojego ludzia, bo jest stworzona do miziania i kochania. Razem z Neosiem trzymamy kciuki za sunię:thumbs:

Posted

Jest bardzo milusia...wciska swój PYSIO w dłonie i patrzy tymi wielkimi ślepkami jak w obraz....

Wtuliłam się w brzusio Anusi....ogrzewa Dzidzię

Jedna Drugiej odbiera kość...tu Linka robiła podchody do Dumiś-swoją zostawiła na podłodze :diabloti:

Posted

Tak bardzo bym chciała ,żeby domek szybko się znalazł...Ona lgnie do człowieka całą sobą....wciska się, biega za mną....

Tak pilnuję swego kocyka...tu w walce z MArcinem

no i ukochana szmatka

zmęczona

Myślałam ,że padnę przed momentem...wyszła ze swojego posłanka..podeszła do posłanka w , którym drzemie Hektorek i...ściągnęła z Niego kocyk, zawlokła do siebie i się sama w niego zawinęła...:evil_lol::evil_lol:

Posted

Celina12 napisał(a):

CIOCIE!!!!!

Coś się zaczyna dziać...nie chcąc zapeszać proszę pozwólcie mi poczekać do soboty-wtedy wszystko opowiem-dobrze????

czekamy,czekamy,cierpliwie na te dobre wieści.;)