Jump to content
Dogomania

Jamnisia Blanka w Swoim Domu po miesiącach poniewierki. Happy End - jak w bajce

Recommended Posts

Posted

Mojra

psinę znaleziono błąkającą się po Opolu. Ma 6(?) lat, jest sprawna i żwawa, wielki żarłok i pieszczocha. W schronisku bardzo marznie, ale jako że jest psem inteligentnym i pomysłowym to na wybieg wychodzi tylko pod kocykiem, wygląda to jednocześnie zabawnie i smutno. Biedna sunia, czym sobie zasłużyła na taki los? Co zrobiła swoim ludziom, że zamiast grzać się w domu pod kołdrą, siedzi w zimnym schroniskowym boksie? Nie wiemy. Nie przepada za innymi zwierzętami, chociaż nie jest agresywna. Lubi chodzić na spacerki, kocha ludzi .Typowa mieszkaniowa psinka. Może ktoś zauważy nieszczęście starszego psiaka i zdecyduje się dać mu dom i miłość. Mojra jest zdrowa, wysterylizowana i zaszczepiona.

Suczka jest w Opolu,
ale pomożemy w zorganizowaniu transportu, jeśli nowy dom będzie tego warty :)

Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Mojry - zadzwoń

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

viverna napisał(a):
prześliczna, z pysia wygląda na więcej niż 6 lat...

Też mi się wydaje, że ma więcej dlatego znak zapytania przy jej wieku. Niemniej jednak jest to fajny psiak, sympatyczny, pogodny i bardzo, bardzo żywota.

Posted

Boże....rozmawiałam przed chwilką z Madziek-wolontariuszką ze schroniska.

Jezu nie stać mnie na 4 psa....ale będę w kontakcie.

Jedynie co mnie troszeczkę pocieszyło to to ,ze jest w ogrzewanym pomieszczeniu i sama się zakopuje w kocyki.....ale DOM na CITO potrzebny:-(

Posted

figomania napisał(a):
Pani Isadoro ja nie znalazłam allegra Mojry :shake:

Mówisz i masz:
Ruda jamnisia marznie w schronisku (525016442) - Aukcje internetowe Allegro

za mało jamników na dogo, a wiem jak cierpią w schronie, a mrozy je zabijają więc trzeba rozglądać się wokoło.

Była jeszcze u nich ta:
Niewidomy Jamnik, czeka na śmierć w schronisku (522359250) - Aukcje internetowe Allegro

ale na szczęscie już w domu, a dziś do danka1234 pojechał na tymczas sliczny, masakrycznie zmarznięty jamniś Plastuś:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-pan-jamniczek-plastus-potwornie-marznie-placze-w-schronie-128728/

:cool1:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Mówisz i masz:
Ruda jamnisia marznie w schronisku (525016442) - Aukcje internetowe Allegro

za mało jamników na dogo, a wiem jak cierpią w schronie, a mrozy je zabijają więc trzeba rozglądać się wokoło.

Była jeszcze u nich ta:
Niewidomy Jamnik, czeka na śmierć w schronisku (522359250) - Aukcje internetowe Allegro

ale na szczęscie już w domu, a dziś do danka1234 pojechał na tymczas sliczny, masakrycznie zmarznięty jamniś Plastuś:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-pan-jamniczek-plastus-potwornie-marznie-placze-w-schronie-128728/

:cool1:

heh nie znalazłam bo wpisywałam tylko jamnik,jamniczka i się nie pokazywało.jeśli się wpisze jamnisia to się pokazuje.proszę sprawdzić, nie napisałam tego złosliwie.obawiam się, że mało osób może wpisywać jamnisia-ale fakt jest taki, że jestem na dogo krótko i się nie znam.ja codziennie sprawdzam czy jest jakiś w szczecinie i dziś znalazłam szczeniaka-filipa.wątek niewidomej jamniczki i plastusia też znam (danka 1234 zdradziła mi wczoraj, że go zabiera:oops:)

Posted

Figomania ani przez chwile nie podejrzewałam ciebie o złosliwość :):):). A co do wyszukiwania ja jak wsytawiam allegro to tytuł kombinuje wokół słowa Jamnik i dlatego jest np "Jamnik -owa cośtamcośtam", najważniejsze w tym jest słowo JAMNIK. Spacja celowo jest reszta to otoczka. Człowiek nie będzie szukał po słowie jamnikopodobny, tylko wpisze JAMNIK.

Posted

figomania napisał(a):
heh nie rozumiem, 3 raz szukam pod hasłem jamnik i Moiry nie ma, proszę sprawdzić

No przecież napisałam że ja w swoich aukcjach używam JAMNIK jako słowa kluczowego, to nie jest moja aukcja. Nie ma ona zawartego słowa JAMNIK więc nie możesz tak znaleźć. Połowa sukcesu aukcji to gra słów kluczowych. Ja to robię, ale nie każdy to zna.

Posted

Witam-JAMNISIA u mnie w domku-na tymczasie.:loveu::loveu:

Jest grzeczna,śliczna....tylko warkoli na moje jamniki...ślicznie zjadła-wyszłam z gromadką na sioo-Małą zrobiła sioo i pierwsza do domku leciała. Mój TZ-et zna inną wersją....przyznam się ,że skłamałam-niby ją znalazłam :oops:...mam nadzieję ,że się nie wyda.Stwierdził jedynie ,że ja już chyba każdy narząd wewnętrzny mam w kształcie-JAMNIKA :diabloti:

Cioteczki błagam-pomóżcie w znalezieniu jej domku....mój telefon 504043782.

Za chwilkę dam fotki.....

Posted

[quote name=' Mój TZ-et zna inną wersją....przyznam się ,że skłamałam-niby ją znalazłam :oops:...mam nadzieję ,że się nie wyda.Stwierdził jedynie ,że ja już chyba każdy narząd wewnętrzny mam w kształcie-JAMNIKA :diabloti:

[/quote']

Uśmiałam się, skąd ja to znam. Ja z kolei w poprzednich wcieleniach musiałam być suńkami bo kocham te pyszczusie, łapeczki, ogonki i brzusie. W domu mam ich 7 :multi:.

Posted

Celina12 napisał(a):
Witam-JAMNISIA u mnie w domku-na tymczasie.:loveu::loveu:

Jest grzeczna,śliczna....tylko warkoli na moje jamniki...ślicznie zjadła-wyszłam z gromadką na sioo-Małą zrobiła sioo i pierwsza do domku leciała. Mój TZ-et zna inną wersją....przyznam się ,że skłamałam-niby ją znalazłam :oops:...mam nadzieję ,że się nie wyda.Stwierdził jedynie ,że ja już chyba każdy narząd wewnętrzny mam w kształcie-JAMNIKA :diabloti:

Cioteczki błagam-pomóżcie w znalezieniu jej domku....mój telefon 504043782.

Za chwilkę dam fotki.....

Celinka aż chlipnęłam ze wzruszenia. W weekend robie dziewczynce allegro

Posted

Kochana Madzia dostarczyła mi Mojrę-Nutkę pod szkołę w Opolu

Ania już czekała ze świeżo ugotowanym obiadkiem

Musi na razie jeść osobno-bo pilnuje miski i broni jej...na mnie nie reagowała-mogłam jej grzebać w miseczce....

Jak słodko teraz śpi.....zostawiam Ją w spokoju-niech się wyśpi....mam jeszzce inne fotki...ale to potem