Celina12 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Mała jedzie za niedługo do swojego DOMKU STAŁEGO:multi::multi: Jak wrócę z Opola napisze dokładnie wszystko.... Quote
danka1234 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Celina12 napisał(a):Mała jedzie za niedługo do swojego DOMKU STAŁEGO:multi::multi: Jak wrócę z Opola napisze dokładnie wszystko.... cudnie ze juz ma swój domek :multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jamnisia pojechała...przyjechały dwie Panie. W Opolu na dworcu Linka-teraz Blanka była przerażona-nie wiedziała co się z Nią dzieje.Panie miały następny pociąg po 16 więc zabraliśmy Je do domu. W domciu poleciała prosto pod drzwi a [potem nie schodziła z kolan Pani. Najlepsze było to ,ze jak szykowaliśmy się do wyjazdu Pani Teresa wyciągnęła torbę wymoszczoną kocykiem Mała sama wskoczyła i siedziała. Więcej an pewno opisze Ewelinka jak wrócą do domku... Dziękuję Madzi za pomoc, za to ,że ze mna była w tym dniu w Opolu:loveu::loveu: Jedziemy do Opola-zaznaczyć muszę ,że zaraz z wdzianka się rozebrała pożegnanie z Anusią przy młodszej Pani Z Panią Teresą Jadę do domku-tak uwielbiała robić jadąc na działkę-zawsze w torbie Quote
figomania Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 cieszę się :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Anemon Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Hurra!!! :multi: :multi: :multi::multi: :multi::multi: Mozna robic miejsce w podpisie!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Na dworcu w Opolu Kochanie miej się dobrze i bądź grzeczna....masz miejsce w moim sercu... Ewelinko-cieszę się ,że się poznałyśmy z Tobą i Twoją Mamusią. Jesteście takimi osobami, którym każdy powierzyłby psa bez zmrużenia oka. Widziałam jak płakałyście ze szczęścia....jak bardzo kochacie.... Quote
pajda67 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I my bardzo bardzo się cieszymy:jumpie::loveu::jumpie:Wszystkiego mizianego w nowym domku:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
brazowa1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ciesze sie razem z Wami! jak były łzy,to znaczy,ze wrażliwi ludzie przyszli po Mojre-tacy,jakich szukala.Badz szczesliwa mala jamniczko! Quote
Celina12 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Są już w domku...Blanka szuka swego poslanka....Pan szczęśliwy. Jej ale się ciesze.... Quote
ewelinka88 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Tak Blanusia w domku w pociągu była bardzo grzeczna siedziała cały czas przy mojej mamusi nie opuszczała jej na krok jak już znalazła się na swojej klatce czekała na mamusie i przed nią wchodziła na górę a pod drzwiami bardzo się cieszyła ogonek co chwila chodził odrazu wbiegła do kuchni i szukała swojego kajtka ale go nie było:-(ale jak już weszła do pokoju gościnnego odrazu na łóżeczko i szmatka do gryzienia szczęśliwa bo w domku :multi: Tata równiesz szczęśliwy płakał ze szczęścia i już wie że nigdy nie pozwoli już żeby Blanusię tyle złego spotkało,jestem bardzo szczęśliwa że już jest w naszym domku nasze serca już nie płaczą z żalu :multi: Quote
figomania Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ewelinko ale tak jak juz pisałam wczesniej, zachipujcie ją proszę Quote
ewelinka88 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Tak tak zrobimy to ja już w poniedziałek dzwonie do schroniska w łodzi i pytam się o chipowanie i na pewno Blanusia już nam nie zniknie nigdy na to nie pozwolę ja juz nie potrafię pisać jestem taka szczęśliwa:multi: Quote
Isadora7 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Aż mamy w oczach ze wzruszenia. Taki happy end. Wymarzony. Jak to warto wierzyć do końca i mieć nadzieję. Z wielką radością idę zmieniać tytuł wątku. I mam nadzieję, że będziemy informowani co się dzieje u Was Ewelinko. Takie zakończenia dają "kopa" do dalszych działań. Quote
ewelinka88 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Tak tak coś tam z Panią Celinką będziemy kompinować żeby Kajtek się znalazł Quote
figomania Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 eh i wstaw tutaj zdjęcie Kajtka może ktoś z dogo coś o nim wie :) Quote
ewelinka88 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dziękuje wszystkim za tak miłe słowa jesteście wszyscy super bardzo się cieszę że tutaj się zalogowałam:multi: Quote
bico Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tak się cieszę, że Mojra-Blanka znalazła dom!:multi::multi::multi: Patrzcie jak to jest...paręnaście dni i psiak ma dom...ale są też psy np. Grot czy Cori, które już tyle czekają i nic:-( tyle poszukiwań, tyle postów, tyle ogłoszeń i ciągle głucha cisza:-( zawsze ogromnie się cieszę, gdy choć jeden pies lub kot znajdzie dobry domek, ale od razu wtedy myślę i przypominam sobie ile setek psów na ten dom czeka całe życie i nigdy to nie odnajduje i wtedy mi się żyć odechciewa:-( Quote
pajda67 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Brawo Malutka:multi::multi::multi: Samej szczęśliwości w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinka88 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dzisiaj będą zdjątka jak wracaliśmy do domku idę dzisiaj do mamci po południu i też już w domku troszkę porobię zdjątek jak rano dzwoniłam do mamusi to blanusia wesoła jest ale apetyt ma bardzo duży :lol: Quote
Ola164 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 I dotarła do domku :loveu: Cudownie :loveu: Quote
Recommended Posts