Jump to content
Dogomania

Jamnisia Blanka w Swoim Domu po miesiącach poniewierki. Happy End - jak w bajce

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jamnisia pojechała...przyjechały dwie Panie. W Opolu na dworcu Linka-teraz Blanka była przerażona-nie wiedziała co się z Nią dzieje.Panie miały następny pociąg po 16 więc zabraliśmy Je do domu. W domciu poleciała prosto pod drzwi a [potem nie schodziła z kolan Pani. Najlepsze było to ,ze jak szykowaliśmy się do wyjazdu Pani Teresa wyciągnęła torbę wymoszczoną kocykiem Mała sama wskoczyła i siedziała.

Więcej an pewno opisze Ewelinka jak wrócą do domku...

Dziękuję Madzi za pomoc, za to ,że ze mna była w tym dniu w Opolu:loveu::loveu:

Jedziemy do Opola-zaznaczyć muszę ,że zaraz z wdzianka się rozebrała

pożegnanie z Anusią

przy młodszej Pani

Z Panią Teresą

Jadę do domku-tak uwielbiała robić jadąc na działkę-zawsze w torbie

Posted

Na dworcu w Opolu

Kochanie miej się dobrze i bądź grzeczna....masz miejsce w moim sercu...

Ewelinko-cieszę się ,że się poznałyśmy z Tobą i Twoją Mamusią. Jesteście takimi osobami, którym każdy powierzyłby psa bez zmrużenia oka. Widziałam jak płakałyście ze szczęścia....jak bardzo kochacie....

Posted

Tak Blanusia w domku w pociągu była bardzo grzeczna siedziała cały czas przy mojej mamusi nie opuszczała jej na krok jak już znalazła się na swojej klatce czekała na mamusie i przed nią wchodziła na górę a pod drzwiami bardzo się cieszyła ogonek co chwila chodził odrazu wbiegła do kuchni i szukała swojego kajtka ale go nie było:-(ale jak już weszła do pokoju gościnnego odrazu na łóżeczko i szmatka do gryzienia szczęśliwa bo w domku :multi: Tata równiesz szczęśliwy płakał ze szczęścia i już wie że nigdy nie pozwoli już żeby Blanusię tyle złego spotkało,jestem bardzo szczęśliwa że już jest w naszym domku nasze serca już nie płaczą z żalu :multi:

Posted

Tak tak zrobimy to ja już w poniedziałek dzwonie do schroniska w łodzi i pytam się o chipowanie i na pewno Blanusia już nam nie zniknie nigdy na to nie pozwolę ja juz nie potrafię pisać jestem taka szczęśliwa:multi:

Posted

Aż mamy w oczach ze wzruszenia. Taki happy end. Wymarzony. Jak to warto wierzyć do końca i mieć nadzieję. Z wielką radością idę zmieniać tytuł wątku. I mam nadzieję, że będziemy informowani co się dzieje u Was Ewelinko. Takie zakończenia dają "kopa" do dalszych działań.

Posted

Tak się cieszę, że Mojra-Blanka znalazła dom!:multi::multi::multi:

Patrzcie jak to jest...paręnaście dni i psiak ma dom...ale są też psy np. Grot czy Cori, które już tyle czekają i nic:-( tyle poszukiwań, tyle postów, tyle ogłoszeń i ciągle głucha cisza:-(
zawsze ogromnie się cieszę, gdy choć jeden pies lub kot znajdzie dobry domek, ale od razu wtedy myślę i przypominam sobie ile setek psów na ten dom czeka całe życie i nigdy to nie odnajduje i wtedy mi się żyć odechciewa:-(

Posted

Dzisiaj będą zdjątka jak wracaliśmy do domku idę dzisiaj do mamci po południu i też już w domku troszkę porobię zdjątek jak rano dzwoniłam do mamusi to blanusia wesoła jest ale apetyt ma bardzo duży :lol: