merzet Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Witajcie cioteczki jamniczkowe, no no serce mnie sie kraja jak widze kazdego jamnika za kratami jego miejsce jest pod kolderka. Rozumie ze z tego co wytczytalam ona ma juz dom tymczasowy jak to dobrze pozdrawiamy i calujemy wszystkie pysie jamnisiowe magda bazolek tymonek Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Malusia jest słodka o jejciu-właściwie to cały czas śpi. Wystarczy ,że usłyszy trzask w kuchni-jest Pierwsza :diabloti: Mały Żarłoczek ale nie do przesady:loveu::loveu: Waży około 6-7 kilo.W schronisku była około miesiąca, ma wszystkie szczepienia i książeczkę zdrowia. W przyszłym tygodniu trzeba wyciągnąć szwy. Tak sobie śpiem Quote
Ola164 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Prześliczna! :loveu: Wie gdzie jamnicze miejsce :loveu: Quote
pajda67 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jakie jamnikowe CUDO:loveu::loveu: A uszka są przepiękne.:multi: Quote
Kar0la Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Słodki ma ten pysio. :loveu: Taki delikatnie przypruszony siwizną. Quote
taxelina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://images32.fotosik.pl/433/c2d1326a3961f56d.jpg patrzy do tyl jakby chciala powiedziec: ale on mi nie zabierze, prawda? Quote
magda bb Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Celina12 napisał(a):Mała jest niesamowita...poszliśmy spać...wzięłam do sypialni pod kaloryfer posłanko. Dziewczynka widząc jamniki w łóżku wskoczyła, chwilkę poleżała i....zakopała się w dwa koce w posłanku. :crazyeye: Spała do 9 rano, poszła z Dumcią na załatwienie potrzeb i dalej śpią. Oczywiście moi Panowie jeszcze do tej pory nosów nie wyściubili...:evil_lol: Wiolu o tym samym ciągle myślę, że może odnajdzie się jeszcze właściciel....muszę skontaktować się z Madzią i spytać od kiedy była w schronisku. Cudna:loveu:,nie wiem dlaczego ale coś tak czuję że mała juz znalazła domek.....u Ciebie Celinko;) Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cioteczki-nie mogę Jej zatrzymać z wielu powodów-nie stać mnie, w tygodniu nie ma mnie w domku od 7 do 16. Zostają jamniki pod opieką mojej córci, która jest w ciąży......błagam pomóżcie znaleźć Malusiej domek. Quote
danka1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Celinko,pewnie ze będziemy szukać jej domku.Zrobiłaś i tak wielka przysługę biorąc ją w tej sytuacji na tymczas. Ja zaraz zabieram sie za ogłoszenia,czekam tylko na informacje o których pisałam Ci na pw. Quote
Ola164 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cudowna jest... Danusiu umiesz zrobić alegratkę? Bo jak coś to ja mogę wyróżnić smsem ;) Quote
danka1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ola164 napisał(a):Cudowna jest... Danusiu umiesz zrobić alegratkę? Bo jak coś to ja mogę wyróżnić smsem ;) Olu umiem,gorzej z ułożeniem jakiegoś tekstu do ogłoszeń,tu przydała by mi sie pomoc.;) Quote
Ola164 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja mogę ułożyć tekst.. Za chwilkę będzie gotowy... Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :loveu::loveu: Kochane Cioteczki....jejciu oby się szybko udało...nie chce ,żeby za bardzo się do nas przywiązała. To mądra Sunia....w lot łapie wszystko co się od Niej oczekuje. Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 A ja już zaczynam rzeźbić allegro Quote
Ola164 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Podchodzę... Patrzę w jej oczy przepełnione lękiem... Słowem dodaję Jej otuchy... Ona spogląda na mnie... Chce zaufać... Kocha... Tak wiele chciałabym zrobić dla Niej... Obiecać że już zawsze będzie kochana... Nie mogę znów Jej oszukać.. Nie potrafię tego zrobić... W świecie pełnym nienawiści... Mojra - prześliczna jamniczka w wieku 6 lat. Do schroniska w Opolu trafiła błąkając się ulicami... Ile tak maszerowała? Nikt nie wie... Co zrobiła, że musiała opuścić swoją rodzinę, dom? Za co musiała zapłacić pobytem w schroniskowym boksie? Nie wiadomo... Pewna jest tylko jedna rzecz: miejsce jamnika jest pod kocykiem w ciepłym domu a nie w betonowej klatce! Mojra ma w sobie wiele miłości i wdzięku. Jest ogromnym żarłokiem i pieszczoszkiem! Zabawnie wygląda chowając się pod kołdrą. Nie przepada za innymi psami jednak nie wykazuje agresji. Jest jamnikiem w 100% ! Znalazła się Wspaniała Osoba która wzięła mojrę do domu tymczasowego. Teraz panienka odpoczywa czekając na nowy dom! Może czeka właśnie na CIEBIE? Mojra jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana . PAMIĘTAJ ZWIERZE NIE JEST RZECZĄ! PIES KOCHA, CZUJE I CIERPI! NIE ZADAWAJ MU NIEPOTRZEBNEGO BÓLU, JUŻ TYLE PRZEŻYŁ! Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Piękny tekst.... Można podać mój numer telefonu i maila-Danusia masz prawda???? Quote
danka1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Celina12 napisał(a):Piękny tekst.... Można podać mój numer telefonu i maila-Danusia masz prawda???? numer telefonu mam bo podałaś na watku ale maila nie zauważyłam, Oleńko,tekścik piękny:loveu:dziekuje :lol: Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Myślałam ,że Ci podałam na [email protected] raz dziękuję. Quote
danka1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ogłoszenia dla Mojry :loveu::loveu: alegratka -wyróżniona gumtre kokosy interpress Oferty ojej kupię psa giełda ogłoszen 24 polska adopcja psa adopcje org przygarnij zwierzaka -po akceptacji czworonogi - po akceptacji Quote
merzet Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No to Trzymam kciuki mocno bo to piekny tekst - gdybym miala wieksze mieszkanie i wlasne ale wynajete i male Tymonek i Bazolek juz maja tu swoje katy wlasne zawsze tak jest ze niby kolejny pies nie zrobi roznicy czy wychodzimy z jednym czy z dwoma czy gotujemy jednemu czy dla dwoch - hmmmm jest to jednak zawsze trudny wybor i decyzja. Mam nadzieje ze ta slicznotka znajdzie domek a Tobie dziekujemy ze jej dalas dom tymczasowy w schronie jej serce i jamnicza dusza umierala by dzien po dniu. Moj Bazolek jak go przynioslam ze schroniska to spal caly tydzien taki byl zmeczony. przesylamy jamnikowe buziaki i bedziemy sie modlic by sie i tym razem udalo magda tymonek bazolek Quote
Celina12 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dziękujemy Madziu....:loveu::loveu: Moria albo też LINKA to 4 jamnik w moim domku...więc troszkę ciężko by było na stałe.:-( A taka podobna do mojego Serduszka za TM-Dżekusia....:placz: Quote
Celina12 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Malusia jest Kochana-wpycha główkę do głaskania tak jak Dżekuś....:-(:-( Mam fotki ale fotosik nie działa.....dam potem.... Olu rzeczywiście podobne.... Quote
Recommended Posts