Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][I][B]Sunia przybłąkała się w największe mrozy. Przypuszczam, ze ktoś ją wyrzucił z mieszkania, bo bardzo trzęsie się z zimna. Jest dorosła, ale młoda, być może szczenna. Jest bardzo smutna...[/B][/I][/SIZE]

Posted

Do domu niestety nie mogę jej wziąć, bo mam malutkie dziecko. Poza tym ona się 'zatrzymała' pod schodami domu letniskowego sąsiada i nie odchodzi stamtąd. Jest bardzo nieufna i dopiero pracujemy nad tym, żeby nie bała się człowieka. Ale ociepliłam porządnie jej schronienie słomą, no i dbamy, żeby nie była głodna[B].-oto wiadomość od osoby która chce jej pomóc [/B]
Tyle wiem

Posted

[url=http://www.dogomania.pl/forum/members/604.html]Dogomania Forum - Zobacz Profil: doddy[/url]

wtarata tu jest profil doddy

Cieszy sie,ze chociaz udzielili jej schronienia,nie kazdy jest psiarzem...:shake:

Posted

[quote name='wtatara']Do domu niestety nie mogę jej wziąć, bo mam malutkie dziecko. Poza tym ona się 'zatrzymała' pod schodami domu letniskowego sąsiada i nie odchodzi stamtąd. Jest bardzo nieufna i dopiero pracujemy nad tym, żeby nie bała się człowieka. Ale ociepliłam porządnie jej schronienie słomą, no i dbamy, żeby nie była głodna[B].-oto wiadomość od osoby która chce jej pomóc [/B]
Tyle wiem[/quote]

A nie można psa i dziecka rozdzielić?

Posted

[quote name='wtatara']dzięki za zaglądniecie.ja sama nic nie pomogę. Mieszkam w Krakowie a kasy tez takiej nie mam zeby płacić[/quote]

pieniazki na hotelik zawsze mozna zebrac !!!!!! tylko zeby bylo miejsce gdzies.

Posted

[quote name='t_kasiek']pieniazki na hotelik zawsze mozna zebrac !!!!!! tylko zeby bylo miejsce gdzies.[/quote]
Kasiu to jest duza suma. Zbierzesz na miesiąc-dwa a jesli potem nie damy rady co zrobimy. Pójdzie na ulicę?Nie możemy sobie na to pozwolić

Posted

Rozumiem,ze suka nie zamarza,ze ma gdzie spac.
Problemem jest to,ze zaraz sie oszczeni.A jezeli nie jest w ciazy,to bedzie pewnie miala cieczke i i tak sie zaszczeni. Jak znam zycie na sterylke by sie uzbierala,pytanie tylko,czy ludzie do ktorych weszla na posesje sa chętni do takich działan.

Posted

Wtatara, a pytałaś ludzi, którzy ją znaleźli, czy sunia może u nich zostać do czasu znalezienia domu? Czy w ogóle ktoś rozwieszał o niej ogłoszenia, że została znaleziona? Czy państwo byli z nią u weta?
Czy udało się ją bardziej oswoić?

Sunia albo jest w ciąży, albo ma ciążę urojoną z tego co widać po zdjęciach.

Jak wygląda na dziś sytuacja suni?

Posted

najlepiej by było gdyby ci ludzie, u których sunia koczuje tu się zalogowali albo co...tak to nigdy nie będziemy wiedzieć na bierząco...Kozienice ...ciekawa jestem pod który schron podlega:razz: Radom?

Posted

Ja wiem, bo pisałam. Sunia do ludzi nie podejdzie, żeby ją złapać, trzeba by podać coś na uspokojenie. Wet jej nie widział, co zrozumiałe, jeśli nie da się podejść. Z tego co wiem Pani ma własne 4 psy i 5 już nie da rady wykarmić..