_bubu_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 siostrzyczka Okruszka jedzie juz do lecznicy. Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 _bubu_ napisał(a):siostrzyczka Okruszka jedzie juz do lecznicy. oby przynajmniej z nią wszystko było w porządku :thumbs: Quote
Dorothy Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a ten szczenior przerzucony przez plot? On jest tam gdzie byly te dwa w schronisku? tez moze zarazic sie parwo... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tak boli świadomość kolejnej pomocy, która przyszła zbyt późno... :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Okruszek z rodzeństwem byli cały czas przy mamie w schroniskowym boksie. Szczenior pewnie trafił do schroniskowej kuchni. Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Perełka w drodze do weta grzecznie lezała w drodze powrotnej spała w końcu w cieple Perełka jest zdrowa,silniejsza niz Okruszek nie wystaja Jej żeberka została odrobaczona i odpchlona nastepne szczepienie ma byc 10.01 nie ma raczej powodu do niepokoju Maleńka jest juz u mnie zwiedza dom :) Portos przeszczęśliwy Kociaki juz trochę mniej porobie wieczorem fotki a teraz lece do pracy :( Granula w potrójnej szczepionce jest pp Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Nowy szczeniaczek jest w kuchni kierowniczka ma go odrobaczyć ostatnio znalazłam identyczna sunię-ma juz domek platającą się w okolicy schronu nawet paseczki na ogonku te same więc musi to byc rodzeństwo i jakis ciul wyrzuca je z domu :angryy: Quote
zuzlikowa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Budrysku,jakby Ci się udało przerzuconemu szczeniaczkowi zrobić wyrażniejsze fotki...to poproszę:lol: Zabiorę się za niego jutro! Dziś znikam,bo mam trzy piesie do ...obrobienia:evil_lol:, a jak to zgredzik...robię woooolnoooo. Quote
Granula Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 dobrze, że z nią jest dobrze... BUDRYSKU ja oczywiście podtrzymuję moją propozycję miesięcznego DT, w sobotę mogłabym ją zabrać... mam nadzieję, że uda się znaleźć w tym czasie dla niej domek :roll: Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jak dobrze, ze Perelka zdrowa i silna :) oby sie teraz domek znalazl dla malenkiej :roll: Quote
halbina Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 róbcie szczeniakom też fotki, na których widać jak są małe/duże... jakiś punkt odniesienia np. butelka albo dłoń... Quote
Klaudus__ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ufff ! Jak dobrze, że Ona zdrowa... I bezpieczna... Quote
Klaudus__ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jakie malutkie słoneczko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Granula Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ale ma smutną mordkę BUDRYSKU to jak? widzimy się w sobotę? Chyba, że znalazło się jakieś DT bliżej i nie chcesz małej stresować podróżą. :roll: Quote
peate Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 widać, że z kociakami też już zdążyła się zaprzyjaźnić :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Granula napisał(a):ale ma smutną mordkę BUDRYSKU to jak? widzimy się w sobotę? Chyba, że znalazło się jakieś DT bliżej i nie chcesz małej stresować podróżą. :roll: widzimy się w sobotę :lol: napisz o której i gdzie mam być Quote
Granula Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 BUDRYSKU w Bielsku znam tylko takie 3 charakterystyczne miejsca: 1.stacja BP i Mc Donald's na rogu ul.Żywieckiej i Krakowskiej :cool3: 2.Sfera :razz: 3.Sarni Stok :diabloti: co do godziny powiedzmy pomiędzy 11 a 15 dla mnie bez problemu, tak więc możesz wybrać taką, która Tobie bardziej pasuje co taka mała gadzinka :loveu: powinna jeść, będę robiła zamówienia w krakvecie dla mojego kocurzastego, to i dla niej coś się znajdzie... już widzę minę mojego kota i kota teściów... no i samych teściów też :evil_lol: ja ostatnio ciągle jakieś koty wożę i podejrzewają mnie o niecne dokocenie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jak dobrze, że sunia jest już bezpieczna! Quote
BUDRYSEK Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Granula może byc Maku :) godzina obojetna choc lubie pospac w weekend ale to Ty będziesz w trasie więc się dostosuje Myslałam,że mała cholerka będzie ze mna spała a Ona woli gołą podłogę gorąco Jej pewnie? malutko zjadła ale pije Jest przekochana!!!!:loveu: Quote
BUDRYSEK Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Perełka wczoraj kolację zjadła o 1:30 i spała grzecznie do rana nie ma z Nią problemów :lol: siku na gazetkę kreciorek też :lol: teraz Gadziory są same do 14 mam nadzieję,że nie będzie demolki ? ;) Quote
Recommended Posts