iwop Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dwa małe szczeniaczki mieszkają z matką chorą na nużycę na działce w prowizorycznej budzie... Nie mamy co z nimi zrobić! Błagam chociaż o tymczas! Są takie mrozy! :placz: Quote
andzia69 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 o matko:placz::placz::placz: trzeba im szybko porobic ogłoszenia! zanim znajdzie się dt to może znajdzie sie ds? albo pozamarzają....:-( Quote
Soema Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kochana, a czy sunia jest jakoś leczona?:oops: Może kupić jej chociaż obrożę Preventic.. Mogę pomóc, porozmawiam z moim wetem, może coś spuści z ceny i Ci wyślę? Mojej poprawiło się po zastrzykach i kąpielach, ale na te za zimno jest dla suni. Quote
iwop Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kora jest leczona. Chociaz oczywiście bez domu trudno bedzie aby poprawa szybko nastapiła. W ostrowcu ma byc dziś w nocy minus 20.:-( Quote
basia0607 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Boże , weżcie je gdzies w ciepłe miejsce !!! dzisaj w nocy zamarzl u nas bezomny kot .Moze schronisko , tylko tam gdzie nie uspią suki. Quote
andzia69 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Iwop - na kogo dawac ogłoszenia? na ciebie? to jakieś namiary poproszę...tu nie ma na co czekac!!! Quote
MartynaP Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 mogę wziąść jednego malucha,bede nawet jechala do kielc ale to moze byc nawet za miesiac lub wiecej. Czy mogłby go ktos podrzucic do Opatowa-jest tam moja siostra bedzie wracala na dniach to moze by zabrala,musialabym zapytac bo ona pks'em bedzie jechala to niewiem czy mozna Quote
PapryczkaChili Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 o rany.... straszne!!!!! ja nie mam jak pomóc :placz: może chociaż gdzieś do piwnicy je dać, albo coś w stylu pogotowie dla zwierząt powiadomić??? w takiej sytuacji to już nie wiem, co poradzić, takie mrozy, szybko trzeba działać, bo to takie delikatnie wyglądające psiaczki. może już i ten schron byłby lepszy niż zostanie na tym mrozie :( Quote
iwop Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Martyna, dziekuję bardzo za chęć pomocy...ale małym potrzebne jest coś szybko :placz: Quote
iwop Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Czarna malutka ma dom. Natomiast kolorowy piesek nadal mieszka na dworze! Szukamy chociaz tymczasu! Czy ktos pomoże w ogłoszeniach...?:oops: Quote
MartynaP Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 iwop napisał(a):Czarna malutka ma dom. Natomiast kolorowy piesek nadal mieszka na dworze! Szukamy chociaz tymczasu! Czy ktos pomoże w ogłoszeniach...?:oops: w górę.............................. a co z mama bedzie? Quote
iwop Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Mamam ma nuzycę... Nikt takiej chorej jej nie przygarnie:-( Quote
Fiks Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dopiero teraz zauwazylam, ze szczeniak ma osobny watek :lol: Allegro dla sliczniaka: Kolorowy szczeniak czeka na przyjaciela (529255016) - Aukcje internetowe Allegro Kolorowy szczeniak czeka na przyjaciela Quote
andzia69 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 iwop napisał(a):Martyna, dziekuję bardzo za chęć pomocy...ale małym potrzebne jest coś szybko :placz: Iwop - Martyna pisze, ze gdyby ktoś podrzucił malucha do Opatowa to jej siostra, która tam w tej chwili jest mogłaby go zabrać do Martyny! no chyba, ze ja cos źle rozumuję... allegro maluchom zrobiłam w ten sam dzien, co był założony watek - ale ogłoszeń nigdy za dużo ONE ZAMARZNĄ - MAŁE BEZDOMNE MALUCHY I ICH MAMA (524199508) - Aukcje internetowe Allegro Quote
iwop Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Tak Andzia, ale martyna napisała, że za miesiąć albo póxniej...:oops: Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 taj ja bede jechala ale niewiem kiedy to zalezy kiedy moja mama ze szpitala wyjdzie :-( Quote
andzia69 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 iwop napisał(a):Tak Andzia, ale martyna napisała, że za miesiąć albo póxniej...:oops: no to ja zrozumiałam, ze jesli dowiezie się do tego Opatowa to wtedy mógłby pojechać szybciej:razz: Quote
Recommended Posts