Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa małe szczeniaczki mieszkają z matką chorą na nużycę na działce w prowizorycznej budzie... Nie mamy co z nimi zrobić! Błagam chociaż o tymczas! Są takie mrozy! :placz:

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana, a czy sunia jest jakoś leczona?:oops: Może kupić jej chociaż obrożę Preventic.. Mogę pomóc, porozmawiam z moim wetem, może coś spuści z ceny i Ci wyślę? Mojej poprawiło się po zastrzykach i kąpielach, ale na te za zimno jest dla suni.

Posted

mogę wziąść jednego malucha,bede nawet jechala do kielc ale to moze byc nawet za miesiac lub wiecej.
Czy mogłby go ktos podrzucic do Opatowa-jest tam moja siostra bedzie wracala na dniach to moze by zabrala,musialabym zapytac bo ona pks'em bedzie jechala to niewiem czy mozna

Posted

o rany.... straszne!!!!! ja nie mam jak pomóc :placz:

może chociaż gdzieś do piwnicy je dać, albo coś w stylu pogotowie dla zwierząt powiadomić??? w takiej sytuacji to już nie wiem, co poradzić, takie mrozy, szybko trzeba działać, bo to takie delikatnie wyglądające psiaczki. może już i ten schron byłby lepszy niż zostanie na tym mrozie :(

Posted

iwop napisał(a):
Czarna malutka ma dom. Natomiast kolorowy piesek nadal mieszka na dworze!

Szukamy chociaz tymczasu! Czy ktos pomoże w ogłoszeniach...?:oops:

w górę..............................
a co z mama bedzie?

Posted

iwop napisał(a):
Martyna, dziekuję bardzo za chęć pomocy...ale małym potrzebne jest coś szybko :placz:

Iwop - Martyna pisze, ze gdyby ktoś podrzucił malucha do Opatowa to jej siostra, która tam w tej chwili jest mogłaby go zabrać do Martyny!

no chyba, ze ja cos źle rozumuję...

allegro maluchom zrobiłam w ten sam dzien, co był założony watek - ale ogłoszeń nigdy za dużo

ONE ZAMARZNĄ - MAŁE BEZDOMNE MALUCHY I ICH MAMA (524199508) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

iwop napisał(a):
Tak Andzia, ale martyna napisała, że za miesiąć albo póxniej...:oops:

no to ja zrozumiałam, ze jesli dowiezie się do tego Opatowa to wtedy mógłby pojechać szybciej:razz: