koss Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='bigosik']Koss , że też nie wpadłam na to żeby podesłać Inkę. Cieszę się ,że Sonia ma domek :)))[/quote] ALE JA WPADŁAM ...ALE NIE LUBIĘ PISAC ,KIEDY JESZCZE ....CICHO .... RAZ WYSUNEŁAM SIE PRZED SZEREG I CO ...:shake:patrz Zosia :oops: Quote
Charly Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='koss']ALE JA WPADŁAM ...ALE NIE LUBIĘ PISAC ,KIEDY JESZCZE ....CICHO .... RAZ WYSUNEŁAM SIE PRZED SZEREG I CO ...:shake:patrz Zosia :oops:[/quote] ależ bardzo dobrze się stało Koss. Rozesłałas mysli...energię zośkową po świecie. tym wszytkim przywiodłas jej przyszła panią do schroniska. Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Charly, good point:loveu: A mnie na przykład Koss przywiodła na wątek Soni i Benia. Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No, to jutro Aśka odbiera Sonię ze schroniska.... Wspaniały dzień, nie możemy się doczekać ;-) Quote
gops Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Dzika_Figa']No, to jutro Aśka odbiera Sonię ze schroniska.... Wspaniały dzień, nie możemy się doczekać ;-)[/quote] :multi::multi: wkoncu bedzie miala zawsze cieplo i pelna miske aaa ale dostawa zdjec raz w tygodniu to koniecznosc :diabloti::eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Obawiam się, że, przynajmniej na początku, dostawa zdjeć będzie codziennie. Czy tego chcecie, czy nie... Quote
gops Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Dzika_Figa']Obawiam się, że, przynajmniej na początku, dostawa zdjeć będzie codziennie. Czy tego chcecie, czy nie...[/quote] :evil_lol: i tak trzymac :diabloti: Quote
gops Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Vitka']Ale czad!!! :diabloti: Sonieczka już się nie może pewnie doczekać!!! Dziewczyny, która będzie w schronisku jutro? To bardzo ważne. Ktoś musi przekazać szelki, a są one schowane i powiem tylko zaufanej osobie gdzie :evil_lol:[/quote] hmmmm jak zadna nie pojedzie (bardziej mi to na reke) to jesli mi godzina podpasuje to ja sie wybiore :razz::diabloti: ale [B]rybcia [/B]pewnie pojedzie jak zawsze :evil_lol: Quote
Vitka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ale czad!!! :diabloti: Sonieczka już się nie może pewnie doczekać!!! Dziewczyny, która będzie w schronisku jutro? To bardzo ważne. Ktoś musi przekazać szelki, a są one schowane i powiem tylko zaufanej osobie gdzie :evil_lol: Quote
kordonia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Lindzie, Lindzie trzeba powiedziec, gdzie są szelki. :) Quote
Vitka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ryba mi napisała, że szelki są już na Soni. ;) Quote
koss Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Dzika_Figa']No, to jutro Aśka odbiera Sonię ze schroniska.... Wspaniały dzień, nie możemy się doczekać ;-)[/quote] [B][COLOR=darkorange]SONIU -DZIEWCZYNKO -ZACZYNASZ PIĘKNE ZYCIE .....BUKIET DLA twoich Państwa.....alez farciara z Ciebie ...no i poprzednia Sonia ...pomogła...[/COLOR][/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG] [IMG]http://republika.pl/blog_rr_3005981/2940605/tr/k4.gif[/IMG] Quote
gops Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a o ktorej wogole pojada po Sonie ? dajcie znac jak dojedziecie i jak SOnia zniosla podroz :razz: Quote
Rybc!a Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 No, to już sobie Sonia pojechała do domku ! :loveu: Szeleczki założyliśmy jej już wczoraj . Cudownie ! Quote
Florentynka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Meldujemy, że Sonia już w domu. Zmęczona i nieco skołowana po podróży, a teraz ma mnóstwo roboty ze zwiedzaniem mieszkania i wszędzie wtyka ryjek. Rodzice starają się robić zdjęcia, ale nie nadążają za psicą. Sonia zjadła już z apetytem pierwszy posiłek w nowym domu, złożony z chrupek psich, puszkowizny i makaronu. Cdn... [SIZE=4][COLOR=Teal]WSZYSTKIM OSOBOM KTÓRE PRZYCZYNIŁY SIĘ DO TEGO ŻE SONIA JEST Z NAMI, WSZYSTKIM KTÓRZY SIĘ NIĄ OPIEKOWALI, BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!!! DZIĘKI WAM MAMY PSA, HA HA!!![/COLOR][/SIZE] Quote
gops Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 swietnie :multi: wkoncu :multi: czekamy na zdjecia i dalsze relacje :razz: Quote
Vitka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Wspaniałe wieści!!!! :loveu: Soniu, ale miałaś szczęście!! :lol: To jest dla niej całkowicie nowa sytuacja... nigdy nie była w normalnym domu... schronisko było od małego jej domem... to smutne, ale teraz będzie już tylko lepiej!!! :multi: Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Z kotką obwąchała się nos w nos kilka razy, z rezerwą (bynajmniej nie ze strony kotki), z panem kotem nie, bo pan kot się obraził. A teraz już mamy za sobą pierwsze akty zazdrości. Otóż mama jest Soni i kotom nie wolno do mamy podchodzić, suka leży obok mamy tam gdzie mama siedzi i warczy na kotkę (kot dalej obrażony). Jak mama jej mówi, ż enie wolno, to przestaje, ale zaraz próbuje znowu. Trochę trzeba będzie nad tym popracować, ale mam sobie poradzi na pewno. A kotka sobie z tego nic nie robi. Jeszcze się przekona suka-zazdrośnica, że mam jest kotków tak samo jak jej. A, i Sonia ma cieczkę na dobry początek w nowym domu. A Aśka nie wspomniała, że samą suchą karmą suka wzgardziła i trzeba było dodatków, żeby w ogóle raczyła zajrzeć do miski. Biedna, wygłodzona schroniskowa suczka... ;-) Quote
gops Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Dzika_Figa']I troszkę suczka ma problemy ze zrozumieniem, że kotu wolno włazić na stół a psu nie.... Oj, dużo nauki ją czeka, bardzo dużo...[/quote] moja nie byla w schronie i niemam kota ,a tez mam z tym klopot wiec nie martw sie :evil_lol: da sie tego oduczyc :diabloti: a co do cieczki ...to czy bedziecie sterylizowac? pierwsza najgorsza ,najdluzsza najczesciej Quote
Vitka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ulala :roll: Jeszcze będą razem sypiać (koty i Sonia) :loveu: Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia :lol: Quote
Florentynka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Dzika_Figa'] A Aśka nie wspomniała, że samą suchą karmą suka wzgardziła i trzeba było dodatków, żeby w ogóle raczyła zajrzeć do miski. Biedna, wygłodzona schroniskowa suczka... ;-)[/quote] Nie wspomniała, bo jej nie powiedzieli, łatwiej przekazać info przez ocean niż te kilkanaście kilometrów... A karma nie byle jaka, odjęta od pyska mojemu Jego Wysokości Psu Acana z ryb - może ona ryb nie lubi? Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 I troszkę suczka ma problemy ze zrozumieniem, że kotu wolno włazić na stół a psu nie.... Oj, dużo nauki ją czeka, bardzo dużo... Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Vitka']Ulala :roll: Jeszcze będą razem sypiać (koty i Sonia) :loveu: Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia :lol:[/QUOTE] Zdjęcia... hmmm... no są w aparacie ale mamie się "wsystko pozmieniało" w komputerze i ma problemy techniczne a mi dość ciężko je rozwiązać zdalnie przez skype...więc chwilę to może potrawać, ale damy radę, obiecuję Quote
Recommended Posts