Sabina02 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Charly']czy Buba Sonia to naprawde siostra Majki? bo jesli tak to nie ma jeszcze dwoch latek. Majka miala latem w sierpniu jakies 5 miesięcy. Tak, Sonia to siostra Majki... ;) Byla jeszcze jedna siostra, calkiem podobna do Sonii - Obie siostry juz w domkach, teraz kolej na Sonie :lol:. Pamietacie? Quote
tomcug Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A może tytuł zmienić, skoro domek zaklepany? :p Quote
Florentynka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 tomcug napisał(a):A może tytuł zmienić, skoro domek zaklepany? :p Ja jestem za. I na wątku schroniska też, bo ona tam na pierwszej stronie wisi, że trudna i do adopcji, a my się bardzo boimy, żeby nam jej ktoś nie sprzątnął sprzed nosa!!!! Quote
Vitka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Bubcia jest zarezerwowana! Nie ma się o co martwić :lol: Przymierzyła szeleczki - są idealne! Ślicznie w nich wygląda. W ogóle cała jest piękna!! :loveu: Zdjęć nie ma bo się bateria rozładowała:placz:, ale jutro będą :cool3: Quote
Vitka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No i są zdjęcia. Bubu jest wspaniała :loveu: Zazdroszczę pieska. Jej krzywe tylne łapki sprawiają, że pupcia jest niżej i Sonia ma taką ON'kową figurę. Bardzo zgrabna i przystojna :loveu: +koleżanki z boksu - Kira i Łatka;) Quote
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 sliczne zdjecia :loveu: super wyglada :razz: tylko Vitka wez jak bedziesz nastepny raz poluzuj jej ten pasek co jest na klacie dolny w szelach bo ma za blisko przednich lap i moga ja obcierac w pachy chyba ze to tylko na zdjeciach tak wyglada ;) albo poprostu niech ktos to zrobi juz po jej zabraniu ;) Quote
Vitka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Na pewno jej nie obciera, bo jest dużo luzu :lol: A raczej było, bo musiałyśmy lekko skrócić, bo wyszła nam z szelek :evil_lol: teraz jest wszystko ok. - na pewno nie obciera. Spokojnie palce można wsadzić. Quote
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Vitka napisał(a):Na pewno jej nie obciera, bo jest dużo luzu :lol: A raczej było, bo musiałyśmy lekko skrócić, bo wyszła nam z szelek :evil_lol: teraz jest wszystko ok. - na pewno nie obciera. Spokojnie palce można wsadzić. hmm ale nie ze obciera bo za ciasne tylko ze sa za blisko przednich lap ;) szelki powinny zaczynac sie na mostku jakies 10cm nizej niz obroza i ma dobrze to ;) a konczyc sie powinny na koncu zeber a tu konczy sie na poczatku samym ;) dlatego lepiej poluznic pasek na samym dole ten co go nie widac ;) ale to rzeczywiscie roboty troche bo zdjac trzeba i wogole to lepiej jak juz zrobia to nowi wlasciciele ,ja jeszcze przypomne pozniej :evil_lol::eviltong: Quote
Vitka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 aaaa...:roll: No to nie wiem czy się da, bo to już chyba max :oops: Quote
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Vitka napisał(a):aaaa...:roll: No to nie wiem czy się da, bo to już chyba max :oops: no dobra nie wazne , to raczej nie jest max bo jak dawalam to bylo w polowie ;) lepsze takie szelki niz obroza czy esy walk lub kolczatka ;) Quote
Vitka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No nie dawałaś max, ale ja je regulowałam przed założeniem, bo się w nie nie zmieściła! wszystko musiałam prawie na max powiększać! :roll: Quote
Florentynka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ach, ślicznie wygląda w tych szelkach!!!! Piękna psinka. Quote
Brysio Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jaka ona piękna w tym fiolecie:loveu::loveu::loveu: Quote
koss Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Witam! Przeglądałam ostatnio oferty adopcyjne na www.psy.pl i bardzo zainteresowała mnie suczka SONIA Bardzo mi zalezy na tym piesku, bo zakochałam się w niej od razu. Prosiłabym o kontakt bo miałabym kilka pytań i prośbę w związku z ta adopcja. Chciałabym również wiedzieć w jakim mieście znajduje się sonia bo tej informacji także nie ma na profilu. Z niecierpliwością czekam na odpowiedz. pozdrawiam zuzu I CO WY NA TO ...SZUKAM SONIOPODOBNEJ :loveu: Quote
Rybc!a Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 z Elbląga.. Amelka.. idealna ! Bardzo potrzebująca, Z BOKSU MOLLY I DOLLY, od szczeniaka w schronisku, kocha człowieka, ale bardzo się boi.. Ma około półtora roku, niedługo zostanie wysterylizowana.. Quote
Brysio Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jest jedna Sunia podobna tylko inny kolor !!! Alfa!! Quote
Florentynka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A nie mówiłam?! Cały czas się boję że w końcu przyjdzie nam walczyć o Sonię z tłumami wielbicieli... Wiedziałam, że tak będzie. Może by tak naprawdę wdrożyć inną politykę adopcyjną? Jakąś propagandę sukcesu? Proponuję hasła w stylu: "Rezerwacja tylko dziś"!!! "Bierz psa teraz albo nigdy - 10 osób go sobie wyrywa" "Nasze psy idą jak cieple bułeczki" WRRRRR - ręce precz od Soni! Nie straszcie nas! A suczydła oba proponowane jako zamienniki są piękne i wyraz mają do Soni podobny - życzymy im żeby się załapały na dom. Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 koss napisał(a):witam! Przeglądałam ostatnio oferty adopcyjne na www.psy.pl i bardzo zainteresowała mnie suczka sonia bardzo mi zalezy na tym piesku, bo zakochałam się w niej od razu. Prosiłabym o kontakt bo miałabym kilka pytań i prośbę w związku z ta adopcja. Chciałabym również wiedzieć w jakim mieście znajduje się sonia bo tej informacji także nie ma na profilu. z niecierpliwością czekam na odpowiedz. Pozdrawiam zuzu i co wy na to ...szukam soniopodobnej :loveu: sonia nasza!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 koss napisał(a):NO TO CZEKAMY......:roll::oops: Koss.... A zaproponuj może tej Pani Inkę jako Soniopodobną... Ona jest prześliczna, a że kolor nie ten... co za znaczenie. A nuż... Quote
Vitka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Sonia oczywiście jest wasza!!! :loveu: Wszyscy pozazdroszczą wam tej psiny, bo jest genialna! :lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Vitka napisał(a):Sonia oczywiście jest wasza!!! :loveu: Wszyscy pozazdroszczą wam tej psiny, bo jest genialna! :lol: Wiemy, że nasza, ale mimo to jakoś na wieść o zainteresowaniu nią wszyscy się zestresowali, mama podobno nawet wpadła w panikę. A to do niej niepodobne. ;-) Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 koss napisał(a):Witam! Przeglądałam ostatnio oferty adopcyjne na www.psy.pl i bardzo zainteresowała mnie suczka SONIA Bardzo mi zalezy na tym piesku, bo zakochałam się w niej od razu. Prosiłabym o kontakt bo miałabym kilka pytań i prośbę w związku z ta adopcja. Chciałabym również wiedzieć w jakim mieście znajduje się sonia bo tej informacji także nie ma na profilu. Z niecierpliwością czekam na odpowiedz. pozdrawiam zuzu I CO WY NA TO ...SZUKAM SONIOPODOBNEJ :loveu: Koss , że też nie wpadłam na to żeby podesłać Inkę. Cieszę się ,że Sonia ma domek :))) Quote
Recommended Posts