Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vpassione']My jedziemy w piątek, ale pociągiem(z Katowic). Przydałoby się towarzystwo ;)[/quote]
o której jedziecie? :cool3: ja też jadę w piątek ;) z bielska-białej, ale przez katowice.

• Replies 767
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wysiądź na dworcu Warszawa Centralna.
Potem możesz jechać tramwajem 33 w kier. Mokotowa i wysiadasz na przystanku "Racławicka". Idziesz w prawo w ul. Racławicką i za jakieś 8-10 min. jesteś pod terenem wystawy.

Psy w W-wie nie płacą za jazde środkami komunikacji. Ludzie - tak. Ale nie wiem, ile kosztuje obecnie bilet.:oops:

Pzdr.[/QUOTE]

Można tak:cool1:

Posted

[quote name='Jogurt']Sluchajcie, a jak w Wwie najszybciej dojsc/dojechac na teren wystawy z dworca glownego? :cool3:[/quote]

Wyczytałam, że spod [B]Dworca Centralnego[/B] trzeba jechać [B]autobusem 175 (kierunek: lotnisko)[/B] - na stronie warszawskiego MZK jest szczegółowy rozkład jazdy, wygląda na to, że ten autobus kursuje dość często, należy wysiąść na przystanku o wdzięcznej nazwie [B]Rakowiec[/B], następnie[B] przejść na drugą stronę ulicy Żwirki i Wigury[/B] i [B]iść Raclawicką[/B] do Stadionu Gwardii (podobno spacerek ok. 800 m.).
Serdecznie pozdrawiam.

Posted

[quote name='ewka122']Witam!
Jak tam obecnie pogoda w W-wie i jak się u Was podoga wapowiada na niedzielę??
Bo u mnie na lubelszczyźnie jak narazie pada i jest burza. :/[/quote]

teraz leje i jest burza.....:cool1:

Posted

[quote name='Jogurt']Sluchajcie, a jak w Wwie najszybciej dojsc/dojechac na teren wystawy z dworca glownego? :cool3:[/quote]
Na główny pociągi już dawno nie jeżdżą, masz zapewne na myśli centralny?
Tam masz 2 tramwaje (z tego samego przystanku - na Chałubińskiego) - 10 i 33 jadące w kierunku Wyścigi lub Służewiec, wyjście z podziemia na przystanek na Mokotów. Wysiadasz na przystanku Wołoska i idziesz w prawo ulicą prostopdałą do tej, którą jedzie tramwaj. Dojście - jakieś 5-10 min. na piechotę.
Autobus 175 w Al. Jerozolimskich, przystanek obok dworca. Wysiadasz na przystanku Rakowiec, przechodzisz na drugą stronę ulicy, którą przyjechał autobus (Żwirki i Wigury), prostopadła do niej to Racławicka, idziesz nia chwilę i trafiasz na Gwardię.
Autobus 504 z pętli Dw. Centralny (po przeciwnej stronie budynku dworca niż Al. Jerozolimskie) wysiadasz na przystanku Rakowiec, dalej j.w.

Posted

[quote name='Kaya']My będziemy w piątek przed 6 i pewnie troche na dworcu sobie czasu spędzimy :lol:[/quote]
No tak, bo wpuszczać na teren wystawy to będą pewnie dopiero od 7.00. Tak mi sie wydaje...

Pzdr.

Posted

Jak masz numerek, to od razu idziesz pod swój ring i czekasz na wywołanie swojej rasy. Sprawdź godzinę sędziowania Twojej rasy.
A katalog, jeżeli Ci na nim zalezy, musisz kupić (bez żadnej zniżki).

Pzdr.

Posted

Mam psa rasy polskiej, a więc jest wystawiany za darmo i katalogu nie dostaniemy. Czy mimo to mam się gdzieś najpierw zgłosić, czy mogę od razu wejść na ring?

(potwierdzenie z numerem dostałam)

Posted

[quote name='Unbelievable']Mogę jechać obojętnie jakim autobusem/tramwajem na racławicką i dotrę? bo mam dwa bilety jednoprzejazdowe i nie wiem czy kupować jeszcze jakiś :razz:[/quote]

Ty będziesz w Warszawie? :roll:

Posted

[quote name='Dzidtka_Gl']ja jeszcze kombinuje z transportem, ale jak do czwartku nic sie nie zdeklaruje napisze na priv ;)[/quote] Ok :)

[quote name='basia bonnie']o której jedziecie? :cool3: ja też jadę w piątek ;) z bielska-białej, ale przez katowice.[/quote] My mamy odjazd z Katowic o 15:00, jedziemy expresem(z tego co sprawdziłam, ten nie jedzie z BB).
Z Katowic mamy niecałe 3h jazdy i jesteśmy na miejscu. Bilet kosztuje jakieś 60zł + 15zł pies. Pociąg zatrzymuje się w Katowicach, Sosnowcu Gł, Zawierciu, Wawa Zach-Centr. Nadal szukamy towarzystwa w jedną stronę na piątek :razz:

Posted

[quote name='vpassione']
My mamy odjazd z Katowic o 15:00, jedziemy expresem(z tego co sprawdziłam, ten nie jedzie z BB).
Z Katowic mamy niecałe 3h jazdy i jesteśmy na miejscu. Bilet kosztuje jakieś 60zł + 15zł pies. Pociąg zatrzymuje się w Katowicach, Sosnowcu Gł, Zawierciu, Wawa Zach-Centr. Nadal szukamy towarzystwa w jedną stronę na piątek :razz:[/quote]
Szkoda :( ja jadę o 7 rano..tak żeby na 11 być w wawie ;) intercity ;)

Posted

[quote name='basia bonnie']Szkoda :( ja jadę o 7 rano..tak żeby na 11 być w wawie ;) intercity ;)[/quote] Mój TZ pracuje w pt, a wystawiam sucza w niedzielę, więc nie potrzebuje tak wcześnie jechać do Warszawy. No szkoda, bo w końcu jest możliwość złapania jakiegoś towarzystwa na podróż, a tu pustki :-(

Posted

[quote name='vpassione']Mój TZ pracuje w pt, a wystawiam sucza w niedzielę, więc nie potrzebuje tak wcześnie jechać do Warszawy. No szkoda, bo w końcu jest możliwość złapania jakiegoś towarzystwa na podróż, a tu pustki :-([/quote]
Więc wracasz w niedzielę? :cool3: ja wracam w niedzielę, o 19:38 też intercity i też przez katowice :)

Posted

[quote name='basia bonnie']Więc wracasz w niedzielę? :cool3: ja wracam w niedzielę, o 19:38 też intercity i też przez katowice :)[/quote] Z powrotem mam już towarzystwo TZta, jedziemy samochodem w poniedziałek, będziemy się urlopować :loveu:

Posted

Nasze potwierdzenie ma już dwa dni :multi:, na weekend zapowiadają w warszawskiej telewizji słoneczko i bez deszczu. Ciekawe czy się ziści przepowiednia :cool3: