Jaaga Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Justyna, ty to jesteś niecierpliwiec :evil_lol:. Na fotki musisz trochę poczekać, bo wzywaja mnie obowiazki. Powiem tylko tyle, ze to dwa grubasy, tylko jeden na patyczkowatych nóżkach, a drugi nie. Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Jaaga napisał(a):Justyna, ty to jesteś niecierpliwiec :evil_lol:. Na fotki musisz trochę poczekać, bo wzywaja mnie obowiazki. Powiem tylko tyle, ze to dwa grubasy, tylko jeden na patyczkowatych nóżkach, a drugi nie. Chce zobaczyć grubasy, ja lubuje sie w takich :) PINCZER lubi dzieci W DOMU TYMCZASOWYM KATOWICE (523283812) - Aukcje internetowe Allegro Tutaj jest allegro Pinczera,zaraz wrzuce go na alegratke i kupie psa do Picnzerów,pewnie rozdzwonią sie telefony... Quote
Brysio Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Chętnie zrobie Francy allegro, czy napisze ktos tekst? Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Franca i Pinczer będą mieli allegro od Jaagi...dostalam rozkaz zmienienia swojego,bo Jaaga planuje zrobić z Pinczerka psa wystawowego w różu :) Quote
Asta17 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Oj z czasem pewnie Francunia się zmieni. Ludzie złoci Pinczer wygląda genialnie :loveu: hahaha super :eviltong: Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Asta17 napisał(a):Jak tam samopoczucie Francy? Franca,u Jaagi Franka nie ufa facetom i jest nawet w stanie ugryźć,choć po bliższym poznaniu jest super...dzisiaj już zaakceptowała męża Jaagi,a tacie Jaagi pokazała ząbki,mimo że tak ładnie do niej mówił...jakiś facet musiał jej zrobić wielką krzywde... Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 A jednak zrezygnowała z różu...:) szkoda :) za to ma obroże w różowe wstążeczki :) Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Franca w ogóle nie podobna do zdj z lata... Jaaga przy psach przeszła kurs fotografii :) Zapomniałam-obydwa psiaki,to już starsze psiaki... Quote
Brysio Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jak miło poparezec na Franuza i Pinczerka takich szczęsliwych na ciepłej kanapie:loveu: Quote
Jaaga Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Fajny pan dzwonił w sprawie Słodziaka. umówił sie na niedzielę :lol:. Quote
Jaaga Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Słodziak już od wczoraj jest w swoim domu :multi:. Szkoda, ze nikt nie odwiedza tu Franki :roll:. Quote
Poker Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 odwiedza regularnie tylko nie pisze. HUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi: Quote
sonikowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja też zaglądam codziennie. Świetnie, że maluch ma już domek. Na Frankę też przyjdzie pora, codziennie sprawdzam co u niej słychać ;-) Cudnie na zdjęciach wygląda. Quote
Jaaga Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ona jest obłędnie kochana :loveu:. Niestety, ma problemy z utrzymaniem czystości :roll:. Nocy nie potrafi jeszcze wytrzymac, a w ciągu dnia musi też często wychodzić. Czasem sie już udaje dłużej wytrzymać. mam nadzieję, ze będzie lepiej. Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 zorientuje sie o co chodzi na pewno :) jestem ciekawa ile była w schronisku Quote
sonikowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A może Franca ma coś z pęcherzem? Może bakterie, albo przeziębienie? Franca jest u Jagi na DT, prawda? Przepraszam, że się upewniam, ale w dogomanię wciągnął mnie wątek Kubusia z padaczka, którego cząsteczkę DT uwzględniam w swoim budżecie;) Na Francę też wysłałam i chciałam tylko zapytać czy potrzebne są wpłaty stałe, czy też na razie jest ok? Tylko tak mogę pomóc, bo moje dwa psiory o sunię by się nieźle pokłóciły.. Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 sonikowa napisał(a):A może Franca ma coś z pęcherzem? Może bakterie, albo przeziębienie? Franca jest u Jagi na DT, prawda? Przepraszam, że się upewniam, ale w dogomanię wciągnął mnie wątek Kubusia z padaczka, którego cząsteczkę DT uwzględniam w swoim budżecie;) Na Francę też wysłałam i chciałam tylko zapytać czy potrzebne są wpłaty stałe, czy też na razie jest ok? Tylko tak mogę pomóc, bo moje dwa psiory o sunię by się nieźle pokłóciły.. Franca jest na DT...na razie nie są potrzebne pieniążki,bo Franca wylądowała u Jaagi,zamaist u jej sąsiadki...a może Jagno coś sie zmieniło? na Francę przyszło bodajże 50 zł...ale mogę sie mylić...wiem, że ta suma została przekazana na DT dla Pinczera u sąsiadki Jaagi i wyszło na czysto... Quote
sonikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jusstyna85 napisał(a):na Francę przyszło bodajże 50 zł...ale mogę sie mylić...wiem, że ta suma została przekazana na DT dla Pinczera u sąsiadki Jaagi i wyszło na czysto... To dobrze, że pieniądze się przydały. Tam moich było 30 zł (ale nie podałam na przelewie nicka, tylko napisalam "dla suni Francy" czy coś takiego ;)). Śledzę wątek, jak będzie potrzebna jakaś pomoc w moich możliwościach, to jestem :lol: Franula przepięknie wygląda na fotelu, jak dobrze, że już nie marznie. Quote
Jaaga Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Franka jest u mnie, bo goni koty, więc nie może mieszkać u mojej sąsiadki. Na konto wpłynęło 50 zł. Pieniądze, które wpłynęły jeszcze na Gerdę przeznaczam na płatne ogłoszenia. Bez nich psy siedzą na Dt miesiącami. Franka nie ma problemów z pęcherzem, bo robi zawsze jednocześnie i kupkę i siusiu. Tylko, że robi je od. 5 razy na dobę. Nie widzę jej za często przy jedzeniu, wiec nie wiem, skąd to wypróżnianie się na raty :roll:. Najgorsze jest to, ze nie daje zupełnie znać, że cos sie jej chce. Po prostu kuca i sie załatwia :cool1:. Quote
Recommended Posts