Erazm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dwie dziewczynki po terierku walijskim i maleńkiej matce, podobno tez rasowej( ups, w typie rasy:eviltong:) Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 A tu z maluchami po innych suniach czyli Pixi i Dixi w towarzystwie Jendzuni( imię robocze) i Śpiącego Misia( nie mylić ze spiącą królewną Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Pod Warszawą, u p. Joli, taka super babaka- kolekcjonerka;), która jednak ratuje, a potem chętnie wyadoptowywuje Quote
beka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To maleństwo z pierwszego zdjęcia jest przepiekne :) Quote
rita60 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jakie sliczne malizny szorstkie,mam nadzieje,ze szybko znajda domki. Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dwie szorstkowlose panienki to rodzenstwo, dwa pozostale szczeniaczki to pojedyncze sztuki po innych matkach Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Rozpychac sie maluchy bo was w tym tlumie kurduple nie widac Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 rita60 napisał(a):Jakie sliczne malizny szorstkie,mam nadzieje,ze szybko znajda domki. Ja taż mam taką nadzieję. Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Erazm napisał(a):Dwie szorstkowlose panienki to rodzenstwo, dwa pozostale szczeniaczki to pojedyncze sztuki po innych matkach Pixi i Dixi - do góry! Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 beka napisał(a):To maleństwo z pierwszego zdjęcia jest przepiekne :) Nie dość, że przepiękne - to ma uroczy charakter! Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Zrobie im allegro, nikt jeszcze nie pisal sie na ogloszenia na innych portalach wiec pewnie bede sukcesywnie w miare dysponowania czasem robic inne Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Maluchy szukają domów. Kto zajmie się ich ogłaszaniem? Quote
PapryczkaChili Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 o mamuniu, jakie puci puci sceniorki :loveu: a to zdjęcie, gdzie leżą sobie w kojcu razem - obłędne :loveu: trzymam kciuki za szybkie znalezienie domków, takich najlepszych!!!! Quote
Sylwia K Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ale słodziaki!! Myślę, ze szybko domek znajdą! Trzymam kciuki za nie! Quote
rita60 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Slicznosci szorstkie czekaja na kochajace domki.........nie zwlekajcie,bo przegapicie najlepsze dni takich dzieciakow. Quote
beka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Erazm napisał(a):Maluchy do góry Pokazujemy się Quote
Recommended Posts