ab-agnieszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Allegro tez sie skonczylo jutro wystawie nowe Quote
NaamahsChild Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mam ludzi, którzy szukają zrównoważonego, młodego psa, który powinien lubić dzieci, ale być czujnym psem (mieszkają na wsi, chcą by będąc na podwórzu szczekał na obcych) - tak się określili. Będę z nimi jeszcze konkretnie rozmawiać, ale, jak myślicie, pokazać im Czauderka? Quote
Onaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 I co z Czauderkiem ? Dalej w schronisku czy już znalazł domek ? Quote
Pianka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='NaamahsChild']Mam ludzi, którzy szukają zrównoważonego, młodego psa, który powinien lubić dzieci, ale być czujnym psem (mieszkają na wsi, chcą by będąc na podwórzu szczekał na obcych) - tak się określili. Będę z nimi jeszcze konkretnie rozmawiać, ale, jak myślicie, pokazać im Czauderka?[/quote] Moze zapytaj Marty, jak u niej reagował na obcych? Ja z obserwacji schroniskowych stwierdzam, że nie będzie raczej szczekał na obych. Quote
Pianka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ogłoszenie było. Były 3 telefony, niestety nic konkretnego:shake: Quote
Onaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Pianka napisał(a):Ogłoszenie było. Były 3 telefony, niestety nic konkretnego:shake: Szkoda :(. Quote
kaa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dogo07 napisał(a):Szkoda :(. Przepraszam za nieobecność (mam problemy zdrowotne). Przede wszystkim bardzo dziękuję za to ogłoszenie w DP. Pomimo że nie zaowocowało domem przynajmiej były jakieś telefony. Pierwsza pani była bardzo chętna tylko problem był taki że miała 13 kotów różnej wielkości w tym 5 maleńkich, czauder raczej by polował na te maleństwa więc nie było sensu ryzykować. On do małych zwierzat nie jest nastawiony neutralnie. Druga pani myślała że on jest rasowy. A trzecia powiedziała że się zastanowi i chyba zastanawia się do dziś:roll:. Mam pytanie czy to ogłoszenie było płatne? Może warto by było go powtórzyć? Jeśli było płatne to mogę zasponsorować. Postaram się odnowić mu ogłoszenia w tym tygodniu. Quote
Onaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Jaki on jest słodki :). I dlaczego nikt go nie chce. A allegro ma i inne ogłoszenia ? Pewnie ma i nic :(. Quote
jotpeg Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ogloszenia w DP nie sa platne, tylko grzecznosciowe, poniewaz redakcja umieszcza je na stronach redakcyjnych, a nie ogloszeniowo-reklamowych. musi minac troche czasu od poprzedniego ogloszenia, bo chetnych jest wielu. za to zobaczylam malego w i-necie (nowa rubryka ogloszeniowa DP), bedzie tam az do skutku, tyle ze co dzien przybywa ogloszen (najnowsze ida na poczatek): Dziennik Polski: Bardzo brakuje mu człowieka, który będzie się o niego troszczył ładnie wygląda Czauder! Quote
kaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Dogo07']Jaki on jest słodki :). I dlaczego nikt go nie chce. A allegro ma i inne ogłoszenia ? Pewnie ma i nic :(. Ja na dogo wróciłam niespełna tydzień temu po długiej chorobie i już nadrabiam zaległości , ogłoszenia Czauderka część pierwsza ;) Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenie nr 1735 - ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu - Wielorasowe ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu*, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" - Ruda Śląska - Zwierzęta Ogłoszenia Kupię Sprzedam Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! / Mieszaniec / Ruda Śląska - ogłoszenia na psy.elk.pl Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu!. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ca�a Polska Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! :: (S003859) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Quote
kaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 I druga część ogłoszeń ;) Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" : K.Sadkiewicz : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Czauder to średni- mniejszy grzeczny, s / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu Ruda Śląska - Adin.pl Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu! / Psy > Pozostałe - Ruda Śląska Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t ruda śląska / czauder czeka na miejsce w twoim sercu! ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" ojej.pl na adopcjach ogr. czeka na akceptacje. Czy mógł by mu ktoś zrobić Allegro ja nie mam konta,:oops: jak uzupełnię komórkę wyróżnie mu alegratkę. Quote
tamb Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wyślę go do DP za jakieś dwa tygodnie. Jest kolejka ale może za drugim razem się uda.;) Quote
kaa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 tamb napisał(a):Wyślę go do DP za jakieś dwa tygodnie. Jest kolejka ale może za drugim razem się uda.;) Serdeczne dzięki :multi:. Quote
kaa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Czauderek jest jakiś markotny w schronisku, trochę schudł , ma trochę wejść w ogłoszeniach, ale na razie nikt się nim poważnie nie zainteresował :roll:. - alegratka 35 -guntree 31 - kupie psa 34 -rozgłos 541 - aukcjezwierząt 284 . Czy mógł by mu ktoś zrobić Allegro? :roll: . Alegratkę ma wyróżnioną. Quote
kaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Miałam spóźniony telefon od Pani z ogłoszenia w DP ,jeśli będzie mogła to przyjedzie w weekend zobaczyć Czaudera. Oby tak było.;) Quote
Onaa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 kaa napisał(a):Miałam spóźniony telefon od Pani z ogłoszenia w DP ,jeśli będzie mogła to przyjedzie w weekend zobaczyć Czaudera. Oby tak było.;) I to chyba mocno spóźniony. Ale byle by był udany. Quote
ab-agnieszka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja niestety nie moge zrobic allegro bo mam zablokowane konto.:shake: Quote
kaa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Niestety, :shake: Czauderek nadal czeka, pani już nie zadzwoniła :roll: Quote
kaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Czy Czauder ukazał się kolejny raz w gazecie? Wczoraj dzwoniła pani która go chciała adoptować ,ale tak właściwie to chciała większego psa ,sama nie wiedziała jakiego, szczeniaki miała pooddawała do schroniska i teraz prosiła żeby jej Czaudera przywieść.:angryy: Quote
tamb Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Czy numer: 505-843-542 jest aktualny do ogłoszeń? Quote
tamb Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Skopiowałam z ogłoszenia i grubo się napisało.:oops: Pytam o ten numer bo chcę Czauderka wysłać do Dziennika Polskiego na początek przyszłego tygodnia. Quote
Recommended Posts