Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamb napisał(a):
Będę Czauderka wysyłać w sobotę. Zdjęcie bardzo się przyda.

Bardzo bym prosiła żeby do gazety zmienić mu wzrost na średni mniejszy lub po prostu średni, bo mały to on nie jest :shake: , waży ok. 13-14 kg .

Posted

Pewnie że by się nadawał;) , jak będzie jutro pogoda to zrobimy mu kilka zdjęć z moim małym, z kotami będzie gorzej, już raz miał test na koty nie bardzo ich toleruje , przy okazji powtórzymy.

• 2 weeks later...
Posted

jusstyna85 napisał(a):
Czy ktoś mu robi jakieś ogłoszenia? jeśli tak,to gdzie?

Tak ma dwa posty ogłoszeń, (188, 190) , niektóre dziś aktualizowałam, resztę odnowie po niedzieli, (bo już miesiąc minął, odkąd go ogłaszałam), nie ma tylko Allegro, Alegratkę ma przy odnawianiu wyróżnię.

Posted

kaa napisał(a):
Tak ma dwa posty ogłoszeń, (188, 190) , niektóre dziś aktualizowałam, resztę odnowie po niedzieli, (bo już miesiąc minął, odkąd go ogłaszałam), nie ma tylko Allegro, Alegratkę ma przy odnawianiu wyróżnię.

Właśnie poprosiłam Pianke o wystawienie,będzie wyróżnione

Posted

Pozwoliłam sobie skopiować tekst,bo jest dobry...

myśle, że zdj nr 1 do miniaturki.

tytuł: DOMOWY PIESZCZOCH -pies młody szuka domu

CZAUDEREK

KOCHANY PIESEK...
Czauder to średni, 3letni grzeczny, szorstkowłosy psiak, któremu życie nie szczędziło ciosów.

W grudniu został przywieziony do schroniska, po wypadku komunikacyjnym.
Przez pewien czas piesek przebywał w domu tymczasowym, niestety ze względu na problemy swojej opiekunki musiał powrócić do schroniska, co było dla niego niezwykle przykre.

Czauderek jest naprawdę uroczym, wdzięcznym, pogodnym pieskiem i kocha wszystkich ludzi, jest wielkim pieszczochem , spragnionym kontaktu z człowiekiem , jest psem nie kłopotliwym , nie niszczy żadnych przedmiotów , nie sprawia kłopotów pozostawiony sam w domu

Jedyną wadą jest zazdrość o inne psy, dlatego powinien być jedynym psem w domu.

Czauder przebywa na wybiegu z młodymi psiakami ,z którymi się zgadza, jego łapa zrehabilitowała się całkowicie, nie pozostał ślad po dawnym urazie.

To pies który bardzo potrzebuje stabilizacji, nie pozwólmy aby jego życie było wieczną tułaczką. Czy ktoś pokocha go i odmieni jego los, aby już nigdy nie został sam, skazany na cierpienie i wieczną włóczęgę?

kontakt

Kontakt. [email protected] tel. 505-843-542