kaa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie ma sprawy możesz podawać mój numer , serdeczne dzięki. :lol: Quote
Onaa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A może jakieś inne, wyraźne zdjęcie ? Czauderek jest taki ładny, nie wiem czy na tych jego zdjęciach to widać. Quote
tamb Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Będę Czauderka wysyłać w sobotę. Zdjęcie bardzo się przyda. Quote
kaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 tamb napisał(a):Będę Czauderka wysyłać w sobotę. Zdjęcie bardzo się przyda. Bardzo bym prosiła żeby do gazety zmienić mu wzrost na średni mniejszy lub po prostu średni, bo mały to on nie jest :shake: , waży ok. 13-14 kg . Quote
Onaa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 On jest naprawdę cudny :loveu:. A czy on lubi dzieci, koty, było to jakoś sprawdzane ? Może nadawałby się jako pies rodzinny :). Quote
kaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pewnie że by się nadawał;) , jak będzie jutro pogoda to zrobimy mu kilka zdjęć z moim małym, z kotami będzie gorzej, już raz miał test na koty nie bardzo ich toleruje , przy okazji powtórzymy. Quote
Onaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To może to, że Czauderek lubi dzieci by podać w ogłoszeniu. Może akurat ktoś będzie szukał pieska dla swojej rodziny :). Quote
kaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czauderek będzie niebawem w Dzienniku Polskim, ogromne dzięki. :loveu: Quote
Onaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Żeby tylko ktoś się nim zauroczył i zabrał do swojego domu :). Quote
tamb Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Czauderek jest dzisiaj w Dzienniku Polskim.:thumbs: Quote
kaa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No Czauderku, :thumbs:, teraz musi się udać, będe informować na bieżąco. Serdeczne dzięki. Quote
jusstyna85 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Czy ktoś mu robi jakieś ogłoszenia? jeśli tak,to gdzie? Quote
kaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 jusstyna85 napisał(a):Czy ktoś mu robi jakieś ogłoszenia? jeśli tak,to gdzie? Tak ma dwa posty ogłoszeń, (188, 190) , niektóre dziś aktualizowałam, resztę odnowie po niedzieli, (bo już miesiąc minął, odkąd go ogłaszałam), nie ma tylko Allegro, Alegratkę ma przy odnawianiu wyróżnię. Quote
jusstyna85 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 kaa napisał(a):Tak ma dwa posty ogłoszeń, (188, 190) , niektóre dziś aktualizowałam, resztę odnowie po niedzieli, (bo już miesiąc minął, odkąd go ogłaszałam), nie ma tylko Allegro, Alegratkę ma przy odnawianiu wyróżnię. Właśnie poprosiłam Pianke o wystawienie,będzie wyróżnione Quote
jusstyna85 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Pozwoliłam sobie skopiować tekst,bo jest dobry... myśle, że zdj nr 1 do miniaturki. tytuł: DOMOWY PIESZCZOCH -pies młody szuka domu CZAUDEREK KOCHANY PIESEK... Czauder to średni, 3letni grzeczny, szorstkowłosy psiak, któremu życie nie szczędziło ciosów. W grudniu został przywieziony do schroniska, po wypadku komunikacyjnym. Przez pewien czas piesek przebywał w domu tymczasowym, niestety ze względu na problemy swojej opiekunki musiał powrócić do schroniska, co było dla niego niezwykle przykre. Czauderek jest naprawdę uroczym, wdzięcznym, pogodnym pieskiem i kocha wszystkich ludzi, jest wielkim pieszczochem , spragnionym kontaktu z człowiekiem , jest psem nie kłopotliwym , nie niszczy żadnych przedmiotów , nie sprawia kłopotów pozostawiony sam w domu Jedyną wadą jest zazdrość o inne psy, dlatego powinien być jedynym psem w domu. Czauder przebywa na wybiegu z młodymi psiakami ,z którymi się zgadza, jego łapa zrehabilitowała się całkowicie, nie pozostał ślad po dawnym urazie. To pies który bardzo potrzebuje stabilizacji, nie pozwólmy aby jego życie było wieczną tułaczką. Czy ktoś pokocha go i odmieni jego los, aby już nigdy nie został sam, skazany na cierpienie i wieczną włóczęgę? kontakt Kontakt. [email protected] tel. 505-843-542 Quote
tamb Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Czyli z Dziennika Polskiego, nikt sensowny nie zadzwonił.:-( Quote
Onaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Biedny Czauderek, nikt go nie chce a to taki słodki psiak. Coś ludzie nie chcą takich drobnych czarnych psiaczków :shake:. Quote
Recommended Posts