Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A wiec maly spal cala droge obudzil sie na chwile na malym postoju wyciagnelam go z auta zeby sie wysikal ale niebyl wstanie utrzymac sie na nogach taki uspokojony:lol:
Wiec musialam wziac go na rece i wsadzic do bagaznika spowrotem.
http://img217.imageshack.us/img217/752/bild074vh3.jpg

Nastepnym razem obudzil sie jak wyskakiwalysmy z auta na dworcu itrzeci raz juz w domu.

A jak zachował sie w DT? opowiadaj,bo od Ani nie mogłam nic wydusić..:)

benzyna wyszła 170 zł...widze, że 100 zł zostało wyłożone z rodzkich pieniędzy,więc musimy Agnieszce zwrócić 70 zł tylko...

Posted

W do domu zaioslam go tez na rekach ledwo stal na nogach ale jak zobaczyl klatke z jakimis zwierzaczkami natychniast zyl i probowal sie do nich dostac:lol:
Dziewczyny przesympatyczne.
Wiecej bedziesz musiala sie dowiedziec od Ani bo wrocilam do auta bo zostaly tam wszystkie dokumenty i sprzety a Ania podpisywala z dziewczynami umowe wiec miala chwilke zeby porozmawiac.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
W do domu zaioslam go tez na rekach ledwo stal na nogach ale jak zobaczyl klatke z jakimis zwierzaczkami natychniast zyl i probowal sie do nich dostac:lol:
Dziewczyny przesympatyczne.
Wiecej bedziesz musiala sie dowiedziec od Ani bo wrocilam do auta bo zostaly tam wszystkie dokumenty i sprzety a Ania podpisywala z dziewczynami umowe wiec miala chwilke zeby porozmawiac.

Oj...mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku...tylko nie kolejny problematyczny pies...:(

Posted

NaamahsChild napisał(a):
No i przechwyt karmy się udał:evil_lol:
Ja niestety byłam na zajęciach z etologii - kolokwium zaliczeniowe..
A Martynę będę miała na oku - jest w porządku.

Wypytaj ją jak tam pierwsza noc,co pisać w ogłoszeniach itd...

Marta dzięki za wszystko i oczywiscie Agnieszka też wielkie dzięki

Posted

Czauderek ma się dobrze, troszkę biegunkował. W nocy dziewczęta nie spały, bo rzucał się jak oszalały na gryzonie w mieszkaniu, na drugi dzień troszkę kulał, ale minęło.
Za 2 -3 tygodnie idziemy na kontrolne RTG, do Bieżyńskiego najlepiej, i zobaczymy co i jak.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Czauderek ma się dobrze, troszkę biegunkował. W nocy dziewczęta nie spały, bo rzucał się jak oszalały na gryzonie w mieszkaniu, na drugi dzień troszkę kulał, ale minęło.
Za 2 -3 tygodnie idziemy na kontrolne RTG, do Bieżyńskiego najlepiej, i zobaczymy co i jak.

A jak z kaszlem?wszystkie psiaki ,które poszły na DT lub do hotelu mają kaszel,zapalenie krtani,taka pora roku...
Załatwisz zdj? przydałby sie opis charakteru do ogłoszeń i najlepiej na kogoś namiary...