AleksandraJ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Co u Czauderka? Jak się JEgo sprawy miewają? Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Jutro sądny dzień dla niego :) Ab Agnieszka już dziękuje:loveu: Ola trzymaj tą kase dla niego, trzeba sie rozliczyć z transportu :) Quote
AleksandraJ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Kase do transportu na dolozenie trzymam :D czekam na wytyczne co i jak :P Quote
jusstyna85 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Yana 10 zł MAŁGORZATA SZTEIN MILER 50 zł SZCZYGIEŁ MARIA 30 zł 90 zł wypłaty: 70 zł karma saldo końcowe + 20 zł Marta potwierdź,kiedy pieniądze wpłyną za karme... Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A wiec maly spal cala droge obudzil sie na chwile na malym postoju wyciagnelam go z auta zeby sie wysikal ale niebyl wstanie utrzymac sie na nogach taki uspokojony:lol: Wiec musialam wziac go na rece i wsadzic do bagaznika spowrotem. http://img217.imageshack.us/img217/752/bild074vh3.jpg Nastepnym razem obudzil sie jak wyskakiwalysmy z auta na dworcu itrzeci raz juz w domu. Quote
jusstyna85 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A wiec maly spal cala droge obudzil sie na chwile na malym postoju wyciagnelam go z auta zeby sie wysikal ale niebyl wstanie utrzymac sie na nogach taki uspokojony:lol: Wiec musialam wziac go na rece i wsadzic do bagaznika spowrotem. http://img217.imageshack.us/img217/752/bild074vh3.jpg Nastepnym razem obudzil sie jak wyskakiwalysmy z auta na dworcu itrzeci raz juz w domu. A jak zachował sie w DT? opowiadaj,bo od Ani nie mogłam nic wydusić..:) benzyna wyszła 170 zł...widze, że 100 zł zostało wyłożone z rodzkich pieniędzy,więc musimy Agnieszce zwrócić 70 zł tylko... Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 W do domu zaioslam go tez na rekach ledwo stal na nogach ale jak zobaczyl klatke z jakimis zwierzaczkami natychniast zyl i probowal sie do nich dostac:lol: Dziewczyny przesympatyczne. Wiecej bedziesz musiala sie dowiedziec od Ani bo wrocilam do auta bo zostaly tam wszystkie dokumenty i sprzety a Ania podpisywala z dziewczynami umowe wiec miala chwilke zeby porozmawiac. Quote
jusstyna85 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ab-agnieszka napisał(a):W do domu zaioslam go tez na rekach ledwo stal na nogach ale jak zobaczyl klatke z jakimis zwierzaczkami natychniast zyl i probowal sie do nich dostac:lol: Dziewczyny przesympatyczne. Wiecej bedziesz musiala sie dowiedziec od Ani bo wrocilam do auta bo zostaly tam wszystkie dokumenty i sprzety a Ania podpisywala z dziewczynami umowe wiec miala chwilke zeby porozmawiac. Oj...mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku...tylko nie kolejny problematyczny pies...:( Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Bedzie dobrze to z ciekawosci:evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No i przechwyt karmy się udał:evil_lol: Ja niestety byłam na zajęciach z etologii - kolokwium zaliczeniowe.. A Martynę będę miała na oku - jest w porządku. Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 NaamahsChild napisał(a):No i przechwyt karmy się udał:evil_lol: Ja niestety byłam na zajęciach z etologii - kolokwium zaliczeniowe.. A Martynę będę miała na oku - jest w porządku. Wypytaj ją jak tam pierwsza noc,co pisać w ogłoszeniach itd... Marta dzięki za wszystko i oczywiscie Agnieszka też wielkie dzięki Quote
AleksandraJ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ile brakuje? ab-agnieszka podaj mi na PM konto to przeleje... Quote
jusstyna85 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 AleksandraJ napisał(a):ile brakuje? ab-agnieszka podaj mi na PM konto to przeleje... ja przelałabym jej 20 zł,mogłabyś 50 zł? sprawa transportu byłaby już na czysto... Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ab Agnieszka podaj mi i Aleksandrze swoje konto Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Czauderek ma się dobrze, troszkę biegunkował. W nocy dziewczęta nie spały, bo rzucał się jak oszalały na gryzonie w mieszkaniu, na drugi dzień troszkę kulał, ale minęło. Za 2 -3 tygodnie idziemy na kontrolne RTG, do Bieżyńskiego najlepiej, i zobaczymy co i jak. Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 NaamahsChild napisał(a):Czauderek ma się dobrze, troszkę biegunkował. W nocy dziewczęta nie spały, bo rzucał się jak oszalały na gryzonie w mieszkaniu, na drugi dzień troszkę kulał, ale minęło. Za 2 -3 tygodnie idziemy na kontrolne RTG, do Bieżyńskiego najlepiej, i zobaczymy co i jak. A jak z kaszlem?wszystkie psiaki ,które poszły na DT lub do hotelu mają kaszel,zapalenie krtani,taka pora roku... Załatwisz zdj? przydałby sie opis charakteru do ogłoszeń i najlepiej na kogoś namiary... Quote
NaamahsChild Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Napisałam SMS jak będę coś wiedzieć - dam znać. Postaram się załatwić fotki Czauderka.. Kaszel.. skąd ja to znam. Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 A ja mam zdjęcia od Marty:loveu: Quote
AleksandraJ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jusstyna85 napisał(a):A ja mam zdjęcia od Marty:loveu: iiiiiii?????? wstaw! wstaw! :loveu: Quote
NaamahsChild Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jusstyna85 napisał(a):A ja mam zdjęcia od Marty:loveu: A Wy nie:eviltong: Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Nie mogłam wątku odnaleźć,jakieś fatum chyba.... Quote
Recommended Posts