jusstyna85 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Nie chcą wejść pozostałe zdj http://images29.fotosik.pl/321/9819a2e2c6273df5med.jpg Quote
Basia i Barni Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 faaajny ten czarny potworek :razz: Quote
Yana Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 śliczny pychol :loveu: i jaki zadowolony :lol: Quote
NaamahsChild Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Mówiłam, że będzie mu u nich dobrze:razz: Quote
jusstyna85 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Aż za dobrze :) Czy już wiadomo jakiego domu dla niego szukamy? Quote
kaa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Chciała bym odnowić mu ogłoszenia na kogo mam podawać kontakt, mogę prosić o jakiś nr. tel ;) . I co tam u niego słychać ? Quote
jusstyna85 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 najnowsze wieści "Super!No to tak:jesli chodzi o ludzi to jest wielkim pieszczochem i naprawe nie sprawia klopotow.nie gryzie mebli ani zadnych przedmiotow.Nie marudzi i nie ma problemow z zostawianiem go samego w domu. nie żebrze nie skamle i praktycznie nie szczeka.uwilbia dziewczynki, czasem boi sie niektorych panow;)natomiast jesli chodzi o inne psy to bywaja problemy-jest raczej dominantem i ma sklonnosci do bujek,nie trawi tez kotow i gryzoni takze lepiej zeby nie bylo w okolicy innych zwierzat,no ale mysle ze jesli bedzie taka potrzeba to da sie go jakos przystosowac;)aha i niezbyt dobrze chodzi na smyczy ale jest juz duzo lepiej niz na poczatku bo wygladalo to tak ze latal w kolo mnie i sie podduszal obroza;)to by bylo na tyle.Podsumowujac jest naprawde bezproblemowy, wdzeczny, uroczy i kocha wszystkich ludzi co czasem jest problemem bo konicznie chce sie ze wszystkimi witac,nawet z tymi ktorzy nie maja na to ochoty;)" Quote
kaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Czauderku, to obiecane ogłoszenia , takiego grzecznego psa to na pewno ktoś szybko pokocha :loveu: Ogłoszenia Najpewniej.pl - Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Wielorasowe ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu*, Wrocław, Społeczność, zwierzaki, dolnyśląsk ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" - Wrocław - Zwierzęta Ogłoszenia Kupię Sprzedam Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Ogłoszenie nr 746 - ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Dolnośląskie - Petsy Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu!. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Wroc�aw ,,Czauder Czeka Na Miejsce W Twoim Sercu&Quot; - szczegóły ogłoszenia Czauder,czeka na miejsce w Twoim sercu! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Jest jeszcze do akceptacji na adopcje.org i ojej Quote
NaamahsChild Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To cud miód, tak grzeczny chłopak:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jak milo czytac ze Czauderek taki grzeczny. Trzymam kciuki za domek. Pewnie szybko sie znajdzie jak ma tyle super ciotek wokol siebie:loveu: Quote
kaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Naamash a jak ta jego łapka mniej utyka niż jak trafił do Wrocławia? Wiem że to trzeba czasu żeby doszła do siebie , ale chciała bym wiedzieć czy jest jakaś poprawa. Uściski dla Czaudera i tych co się nim opiekują :loveu: Quote
kaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Czauderku kolejny prezent ;) ,,Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu" - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław http://4lapy.pl/przegladaj-927.html Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Czauder czeka na miejsce w Twoim sercu Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mały,grzeczny, 2 letni,szorstkowłosy C / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa ,Czauder czeka na miejsce w sercu" : K.Sadkiewicz : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
kaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dzwonil ktoś w sprawie Czaudera ? Na ogłoszeniach miał sporo wejść , być może z powodu regionu. Quote
ab-agnieszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jeszcze chwilka i beda dzwonic za chlopakiem.:loveu: Quote
NaamahsChild Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ciotki kochane! Ogłaszam alarm! Martynie, u której obecnie przebywa Czauder, zostało wymówione mieszkanie. Ma czas do końca marca, by się wyprowadzić - tak samo Czauder.. To oznacza, że za jakieś 8 dni nie ma gdzie pójść! Musimy coś wymyśleć.. Co robimy? Quote
Asta17 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 NaamahsChild przepraszam, że nie odp. na smsa, ale niestety nie mam obecnie kasy na tel. No sytuacja nieciekawa.:shake: Nie mam najmniejszego pomysłu co zrobić. Jedyne wyjście to chyba zorganizować transport do Rudy Śląskiej i niestety Czauder musiałby wrócić do schroniska, co prawdopodobnie byłoby dla niego tragedią. Czy ktoś wcześniej szukał mu domu u robił jakieś ogłoszenia? On juz tak długo jest na tymczasie i nic się nie znalazło? Co powiedziała na to Justyna85? Jeszcze jedno rozwiązanie jest takie, że gdzieś w pobliżu znajdzie się inny Dt. Quote
NaamahsChild Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Z tego co wiem, to Justyna85 mu robiła.. Musimy się sprężyć.. porozmawiamy wieczorem, jak wrócę z zajęć.. Myślmy! Quote
Asta17 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ok. Napisałam też do Pianki, żeby coś wymyśliła. Quote
kaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ogłoszenia ja mu robiłam ma 21 wszystkie aktualne, ja nie wiem co z allegro, bo nie mam konta i nie wystawiam tam psów . Nie dał by rady ktoś na miejscu przejąć Czaudera ? Bo w ostateczności musiał by wrócić do schroniska , szkoda tylko że wcześniej nie było informacji że jest problem:-( , bo co my wymyślimy w 8 dni?:roll: Quote
NaamahsChild Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja też dowiedziałam się niedawno - jak i Martyna:-( Quote
kaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A macie jakiś pomysł jak to rozwiązać? W najgorszym razie tak jak pisałam musiał by wrócić do nas :-( Quote
NaamahsChild Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Pomysłów brak.. ech, liczę, że wspólnie coś wymyślimy.. Quote
Recommended Posts