Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Chciała bym odnowić mu ogłoszenia na kogo mam podawać kontakt, mogę prosić o jakiś nr. tel ;) . I co tam u niego słychać ?

Posted

najnowsze wieści

"Super!No to tak:jesli chodzi o ludzi to jest wielkim pieszczochem i naprawe nie sprawia klopotow.nie gryzie mebli ani zadnych przedmiotow.Nie marudzi i nie ma problemow z zostawianiem go samego w domu. nie żebrze nie skamle i praktycznie nie szczeka.uwilbia dziewczynki, czasem boi sie niektorych panow;)natomiast jesli chodzi o inne psy to bywaja problemy-jest raczej dominantem i ma sklonnosci do bujek,nie trawi tez kotow i gryzoni takze lepiej zeby nie bylo w okolicy innych zwierzat,no ale mysle ze jesli bedzie taka potrzeba to da sie go jakos przystosowac;)aha i niezbyt dobrze chodzi na smyczy ale jest juz duzo lepiej niz na poczatku bo wygladalo to tak ze latal w kolo mnie i sie podduszal obroza;)to by bylo na tyle.Podsumowujac jest naprawde bezproblemowy, wdzeczny, uroczy i kocha wszystkich ludzi co czasem jest problemem bo konicznie chce sie ze wszystkimi witac,nawet z tymi ktorzy nie maja na to ochoty;)"

Posted

Naamash a jak ta jego łapka mniej utyka niż jak trafił do Wrocławia? Wiem że to trzeba czasu żeby doszła do siebie , ale chciała bym wiedzieć czy jest jakaś poprawa. Uściski dla Czaudera i tych co się nim opiekują :loveu:

Posted

Ciotki kochane!
Ogłaszam alarm!
Martynie, u której obecnie przebywa Czauder, zostało wymówione mieszkanie. Ma czas do końca marca, by się wyprowadzić - tak samo Czauder..
To oznacza, że za jakieś 8 dni nie ma gdzie pójść!
Musimy coś wymyśleć..
Co robimy?

Posted

NaamahsChild przepraszam, że nie odp. na smsa, ale niestety nie mam obecnie kasy na tel.

No sytuacja nieciekawa.:shake: Nie mam najmniejszego pomysłu co zrobić. Jedyne wyjście to chyba zorganizować transport do Rudy Śląskiej i niestety Czauder musiałby wrócić do schroniska, co prawdopodobnie byłoby dla niego tragedią. Czy ktoś wcześniej szukał mu domu u robił jakieś ogłoszenia? On juz tak długo jest na tymczasie i nic się nie znalazło? Co powiedziała na to Justyna85?
Jeszcze jedno rozwiązanie jest takie, że gdzieś w pobliżu znajdzie się inny Dt.

Posted

Ogłoszenia ja mu robiłam ma 21 wszystkie aktualne, ja nie wiem co z allegro, bo nie mam konta i nie wystawiam tam psów . Nie dał by rady ktoś na miejscu przejąć Czaudera ? Bo w ostateczności musiał by wrócić do schroniska , szkoda tylko że wcześniej nie było informacji że jest problem:-( , bo co my wymyślimy w 8 dni?:roll: