Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBH']Tak z ciekawości... :cool3:
Co to za interesująca rasa psa?:evil_lol:
[SIZE=-2]128[/SIZE][SIZE=-2]143[/SIZE][SIZE=-2]Monika Nymburska[/SIZE][SIZE=-2]kghbl,kj[/SIZE][SIZE=-2]lkbhůl[/SIZE][SIZE=-2]Poland[/SIZE][SIZE=-2]L1[/SIZE]

[SIZE=-2]hcv mj,@j,hv.[/SIZE][/quote]

też to zauważyłam i już wywaliłam :diabloti:

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam pytanie co to za rasa "Camden Dog"??
[SIZE=1]nie jest to omyłkowy przydomek?? od cattle doga??[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
Pozdrawiam CHI

Posted

[quote name='CHI']A ja mam pytanie co to za rasa "Camden Dog"??
[SIZE=1]nie jest to omyłkowy przydomek?? od cattle doga??[/SIZE]

Pozdrawiam CHI[/quote]

Tak zgadłaś , sprawdziłam te psy, Camden Dog to przydomek hodowlany w rasie cattle dog.

Posted

[quote name='ujk']totalny laik pyta....czy w biegach par , jak dobrze doczytalam tak zwane zerówki nie moga startowac???[/quote]

Tak
pary i drużyny są tylko dla psów z kategorii A1, A2, A3

Posted

Posluchajcie mamy juz 200 psow zgloszonych! Serdeczna prosba do wszystkich, ktorzy maja jakies znajomosci wsrod agilitowcow na swiecie - wyslijcie im prosze linka do strony, moze zdecyduja sie przyjechac!

Posted

[quote name='Zielsko']Posluchajcie mamy juz 200 psow zgloszonych! Serdeczna prosba do wszystkich, ktorzy maja jakies znajomosci wsrod agilitowcow na swiecie - wyslijcie im prosze linka do strony, moze zdecyduja sie przyjechac![/quote]
Ja juz dawno wyslalam, w koncu pary szukam......:roll:

Posted

[quote name='Zielsko']Posluchajcie mamy juz 200 psow zgloszonych! Serdeczna prosba do wszystkich, ktorzy maja jakies znajomosci wsrod agilitowcow na swiecie - wyslijcie im prosze linka do strony, moze zdecyduja sie przyjechac![/quote]

Z nadbałtyckich są zgłoszenia z Litwy i Łotwy, brakuje z Estonii[SIZE=1]. Tam biegają "moje" norwich terriery[/SIZE][SIZE=3]. [SIZE=2]Więc jakby im podesłać coś typu folder/afisz/ulotka/zaproszenie, ale od klubu organizującego zawody... kto wie...[/SIZE][/SIZE]

A-KOER AGILITY KLUBI [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
TAKO TRADE KOERTE KLUBI [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
EESTI KOERASPORDILIIT [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]