Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm...no więc dalej mało rozgarnieta wilczyca(ja:lol: ) biore sie za ten pierwszy post...mysle że bede wiedziec jak i co...a le troche potrwa sorki...:oops: porozsyłam tez co nieco, nowych zadań niegdy dość haha

Posted

O, widzę, że na wątku praca wrze :p super :D ja zaczynam dalej rozsyłać zaproszenia, bo do nieszczęsnego Z jeszcze nie skończyłam :p wpadłam na genialny pomysł jak szybciej to rozsyłać :p kopiuję sobie listę użytkowników z danej strony do wrda i potem tylko daję wyślij nową wiadomość i wpisuje sobie z tej skopiowanej listy żeby nie wchodzić na profil każdego i zaznaczać - wyślij prywatną wiadomość, mądra jestem, co nie? :eviltong: pewnie nic nowego nie odkryłam :eviltong:

wilczek007, super zmieniony post na pierwszej stronie :D teraz od razu wiadomo co trzeba robić :D :cool2:

Posted

Lara, a czy moderator lub admin ma taka mozliwosc zeby wszystkim wyslac zaproszenie jednym sumptem? Slyszalam od kogos, ze podobno cos takiego bylo juz robione.
Ja nadal na A ale nie poddaje sie:evil_lol: tylko strasznie dlugo trzeba czekac pomiedzy wyslaniem jednej i kolejnej pw. Ostatnio mialam 434 sekundy do odczekania:shake:

Posted

Właśnie tego nie wiem dusje :shake: ale już są efekty, jak narazie to już 12 cegiełek wykupionych, i to widzę ludzie z dogo, na A :D no najgorsze jest to czekanie między wysłaniem....ja często w tym czasie coś innego robię, np. się uczę :P

Posted

wilczek007 napisał(a):
Dzieki dzieki jestescie kochane:loveu: ja biore sie za literkę w.

To zapisz wilczku w pierwszym poście :eviltong: ale o tym już chyba pamiętasz :p kolejne 3 cegiełki kupione :multi:

Posted

wilczek007 napisał(a):
napisałam napisałam, dzieki za pomoc w nauce :lol:

Nie ma sprawy :lol: ja uczę Ciebie, mnie uczą inni :lol: na dogo są kolejne stopnie wtajemniczenia :cool3:

Jakbyś czegoś nie wiedziała odnośnie wklejania zdjęć to pisz :)

Posted

agniecha82x napisał(a):
co za biedaczka :-(
poprosze PW z nr konta, przesle choc maly grosik dla sunieczki.

Dziękujemy :loveu: nr konta już wysłałam :)

Dziewczyny, podaję jeden z moich numerów konta, bo w mbanku mam ich kilka, w tym jeden na wpłaty z dogo :) ok?