Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem rozczarowana .Umówiłam się z panią ok12,30 pani nie przyjechała ,Zadzwoniłam do niej i dopiero wtedy powiedziała mi ze nie może.....

DZisiaj Madzia dostała dużą porcję miłości,nawet wyszła na wybieg na troszkę

Posted

Na początku się przedstawię,należę razem z Funią i Tolą do Emir i jestem wolontariuszką w schronisku , od dłuższego czasu śledzę wszystkie wątki.
Mogę zabrać Madzię do siebie na DT,ale czekam na informację z kliniki z Lublina,w której jest szczenie zabrane przez nas ze schroniska,bo zobowiązałam się,że wezmę kruszynkę na DT,ale prawdopodobnie ktoś z Lublina ma zabrać ją do siebie.Musimy więc uzbroić się w cierpliwość i wierzyć,że wszystko dobrze się ułoży,chociaż czasem samej brak mi tej wiary i cierpliwości.

Posted

w razie jakby ten ktorys tymczas czy dom nie wypalil moze przyjechac do mnie, tyle ze to daleko, wiec pewnie ostatecznosc.
Tez mam nadzieje na szybki domek chocby tymczasowy dla niej, jak najszybszy.

Posted

Dobre wieści jutro zaraz po wolontariacie zabieram Madzie na DT do siebie,podobno ta noc ma być mroźna,aby psinki mocno nie marzły.Jak będziemy już w domu to dam znać.

Posted

[quote name='malagos']Bardzo sie cieszę, ze juz niedługo bedzie bezpieczna.
A ta mała, wielkosci "3 świnek morskich"? ....[/quote]

malagos ja jestem co piątek na wolontariacie ,ale jeśli mi się uda zrobię jej zdjęcie jutro ,ona jest dla ciebie porzeznaczona :evil_lol:jeszcze takiego psiego wynalazku nie widziałam do kieszeni się zmieści.Boję sie bo ostatnio była osowiała jakaś........

Posted

Aha ! chodzi ci o tą z pierwszych postów tego wątku??? jeśli tak to ta beżowa .jest wesoła miła i przy okazji jest największą dręczycielką naszej Madzi:cool1: