Ambra Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 co za poczciwa kochana mordka! widać jej madrosc w oczach:loveu: i ta łapka na łapkę:loveu: Dziewczyny brava za detrminację, że nie poddałyscie się w łapaniu suni! godne nasladowania!;) 3mam kciuki zeby wszystko dobrze poszło! Quote
Ziutka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 łooo materdej...ależ Ona jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
hankag Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 z tego co widac na fotkach ...królewna przeniosla sie na pokoje ;) Quote
enia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Nie dość,że na pokojach to jeszcze błyszcząca i jakaś grubawa sie zrobiła......:lol: evita co z tym mailem przechodnim? szukamy domu czy.........:p Quote
wisela1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='evita.'][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/5573/82991351hw7.jpg[/IMG][/URL] A to obiecana fotka misek ;). Są bardzo praktyczne, bo antypoślizgowe. Niestety królewna nie zechciała zapozować w trakcie posiłku ;) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/3504/12782484uy8.jpg[/IMG][/URL] Lecimy teraz na ostatnie sioo i idziemy spać ;). Dobranoc :sleeping:[/QUOTE] A co? Za kilka chruoek :crazyeye: Szanująca się modelka czeka na LEPSZY kontrakt..... Quote
asiamm Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 pięęęknaa jest z tym długim pyszczydłem :loveu: Quote
evita. Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='enia']Nie dość,że na pokojach to jeszcze błyszcząca i jakaś grubawa sie zrobiła......:lol: evita co z tym mailem przechodnim? szukamy domu czy.........:p[/quote] No tak, królewna powoli przenosi się na pokoje :p i już coraz mniej czasu spędza w swoim- jak to nazwała Enia- karcerku :evil_lol:. Pytanie o maila przechodniego i szukanie domku jest dla mnie-hmmm jakby to ująć- bardzo trudne, żeby nie powiedzieć krępujące :evil_lol:. Powiem tak. Ledunia póki co- jesli nic nadzwyczajnego się nie wydarzy- może u mnie tymczasować. Kocham ją szalenie. Zresztą mając z nią kontakt trudno się nie zakochać. Jest niesamowita. Nigdy nie miałam psa z ulicy i zawsze czytałam i słuchałam opowieści innych osób jak kochają takie przygarnięte, odrzucone psy. Teraz to wszystko przezywam w realu. Te spojrzenia prosto w oczy, ta bezgraniczna ufność itp. Zresztą co mam Wam ciotki opowiadać. Same najlepiej wiecie jak to jest. Nie szukałam jej jeszcze domu bo czekamy na sterylkę. Jeśli oddam ją to tylko do super domku, z kanapą itp., gdzie będzie kochana i traktowana jak ksiezniczka. Tylko taka opcja wchodzi w grę. Jakbyście ciocie miały takie kandydatury na oku to pamiętajcie o nas :lol:. Niedawno wpadłam na chwilę do Ledusi. Cieszyła się jak szalona. Wariowała troszkę na śniegu po czym jak na prawdziwą królewnę przystało pojadła kaszaneczki :evil_lol:, która jak się okazało uwielbia i chyba następnym razem jak będę ją namawiała do pozowania to wykorzystam tę jej słabość, bo chrupki to jednak za mała zachęta ;) Pozdrowienia i merdy dla wszystkich Ciotek od Ledusi :loveu::bluepaw: Quote
evita. Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Ciocie- mamy prośbę. Przygotowujemy sie już do jutrzejszej sterylki. Chcę uszyć Ledusi kubraczek pooperacyjny- tylko dokładnie nie wiem jak to wygląda. Macie może jakieś fotki albo linki na ten temat? No i prosimy o wszystkie sterylkowe porady itp., bo my niedoświadczone :oops: Z góry wielkie dzięki :loveu: Quote
wisela1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='evita.']Ciocie- mamy prośbę. Przygotowujemy sie już do jutrzejszej sterylki. Chcę uszyć Ledusi kubraczek pooperacyjny- tylko dokładnie nie wiem jak to wygląda. Macie może jakieś fotki albo linki na ten temat? No i prosimy o wszystkie sterylkowe porady itp., bo my niedoświadczone :oops: Z góry wielkie dzięki :loveu:[/QUOTE] Chyba szkoda zachodu z tym szyciem... Lepiej ten czas spędzić na głaskaniu Leduni.... Moje suczydła nocą i tak wychodziły z kaftaników.... To na krótki czas. Podkoszulek długości Leduni, jeśli okaze sie Ledunia kombinatorką i będzie się dobierać od dołu ciachnąć dziurki na tylne nóżki. Nad ogonkiem dopasować "elegancką draperią" do ledusiowej zgrabnej figurki :loveu: To zależy od stopnia zużycia i rozmiaru podkoszulka, ale można tez ubrać dziewczynkę odwrotnie - przez dekolt przełożyć ogonek;) Będziemy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs: WSZYSCY !!!! Tyle nas aż... Quote
Folen Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 My też trzymamy kciuki - wszystkie 6psów i 5 kotów, będzie dobrze! Ale nie ukrywam, że stres przed kastracją Brooksa też był...potem prawie dwie noce nieprzespane i 2 tygodnie spacerów na smyczy, rękę do ziemi miałam :loveu: Enia, biedne te Twoje rybki...ale dziś już cieplej (-6) za to śniegiem sypie i "zamiata"... Quote
enia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='evita.']Ciocie- mamy prośbę. Przygotowujemy sie już do jutrzejszej sterylki. Chcę uszyć Ledusi kubraczek pooperacyjny- tylko dokładnie nie wiem jak to wygląda. Macie może jakieś fotki albo linki na ten temat? No i prosimy o wszystkie sterylkowe porady itp., bo my niedoświadczone :oops: Z góry wielkie dzięki :loveu:[/QUOTE] no ja robiłam z kuchennych ściereczek- 4 dziurki na łapki i dwie pary troczków na pleckach... ale Leda za duża na ściereczkę, to może podkoszulek? i jakoś na doopce zawiązać troczkami, chodzi o wylizywanie brzucha, znaczy ma nie wylizywać;) ale trzeba tak związać żeby sioo i reszte mogła swobodnie zrobić. Quote
paros Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Simona po sterylce w kubraczku :lol: [IMG]http://images24.fotosik.pl/303/9302ae13e47fbedbmed.jpg[/IMG] Quote
enia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 zima, zima, pada, zawieruchy, mam dla Was książki do poduchy:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/grzesiuk-chmielewska-joe-alex-inni-na-sterylke-dla-ledy-do-15-01-a-128731/[/URL] zapraszam serdecznie;) Quote
evita. Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Serdeczne dzięki za wszystkie wskazówki i porady. Nieudolnie wykombinowałam jakieś 2 wersje kubraczkowe- z podkoszulki i kawałka materiału z troczkami. Zobaczymy co zda egzamin ;). Ledusia już po porządnej kolacyjce (bo jutro do 15.00 pościmy ;)). Idziemy spać, bo jutro czeka nas nerwowy dzionek, no przynajmniej mnie czeka, bo nieświadoma niczego Ledka własnie słodko zasypia na swoim posłanku :lol:. Dobrej nocy wszystkim :sleep: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/3674/544lz6.jpg[/IMG][/URL] [quote name='enia']zima, zima, pada, zawieruchy, mam dla Was książki do poduchy:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/grzesiuk-chmielewska-joe-alex-inni-na-sterylke-dla-ledy-do-15-01-a-128731/[/URL] zapraszam serdecznie;)[/quote] Wielkie dzięki za bazarek cioteczko :loveu:. Na Ciebie zawsze można liczyć :buzi: Quote
enia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ty sie tak nie denerwuj, bo suni udzieli sie Twój nastrój:eviltong: przecież to Rybon robi sterylke, a mówiłaś, że jest chirurgiem....... spokojnie......;) Quote
hankag Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 nie denerwuj sie ...( co ja gadam sama dzwonilam do Asiafl caly czas zeby miala reke na pulsie bo to było w Jej zaprzyjaznionej przychodni :evil_lol: )...ale Rybon to Swój Człowiek wiec bądz spokojna . Nela po dwóch dniach była juz chetna do biegania . Trzeba tylko pilnowac pierwsze dni zeby nie wskakiwała na kanapy i fotele ...i zeby nie wylizywała , ale jak bedzie kubraczek to spoko , Ja kupilam kołnierz ale oddalam nowy do Józefowa ...bo Nela za zadne skarby nie chciała w nim chodzić , wiec była wciągnieta w moją opaske na glowe zakopiańską , która rozkładala sie jak tuba ..wyglądala niczym baleronik ...na dworek ściągalysmy bo bysmy sie nie opedziły od pytań co sie temu pieskowi stało :evil_lol: lub czy wszyscy poza mną w domu zdrowi . Koszulka dobre rozwiązanie....a model z troczkami ...toć to juz model wybiegowy :lol: nie powstydzilaby sie wystapic w nim niejedna modelka ;) Quote
evita. Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='enia']Ty sie tak nie denerwuj, bo suni udzieli sie Twój nastrój:eviltong: [/quote] Chyba wszystkim udziela się mój nastrój ;) Muszę się ogarnąć ;) Hankag- ja też kiedyś jako dziecko miałam taką zakopiańską opaskę :p Pomijając fakt, że ślad po niej już dawno zaginął, Ledzia jako nabierająca kształtów psia kobitka ;) by się w nią chyba nie zmieściła ;). Ruszamy o 14.30 :roll: Quote
hankag Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 no to trzymamy kciuki ....Evita ogarnij sie ..zebys kurde mol z nerwów nie pomyliła , która z Was ma zostać ;) Quote
mycha101 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 i ja się dołączam do kciuków i nie ma się co martwić, musi być dobrze i tyle, a suczynka piękna i jak zwykle te oczy... Quote
wisela1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='evita.']Chyba wszystkim udziela się mój nastrój ;) Muszę się ogarnąć ;) Hankag- ja też kiedyś jako dziecko miałam taką zakopiańską opaskę :p Pomijając fakt, że ślad po niej już dawno zaginął, Ledzia jako nabierająca kształtów psia kobitka ;) by się w nią chyba nie zmieściła ;). Ruszamy o 14.30 :roll:[/QUOTE] Już ściskamy... Quote
Ziutka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='wisela1']Już ściskamy...[/quote] I ja ściskam :cool3: Quote
evita. Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Przed chwilą wróciłyśmy. Wsio OK póki co ;). Zaraz napiszę co i jak. Powiem tylko, że Ledusia była niesamowicie dzielna :loveu:To ja robię takie malutkie uffffff ;) i wracam za pół godzinki. Quote
wisela1 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='evita.']To ja robię takie malutkie uffffff ;) [/QUOTE] My też...... Quote
paros Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='evita.']Przed chwilą wróciłyśmy. Wsio OK póki co ;). Zaraz napiszę co i jak. Powiem tylko, że Ledusia była niesamowicie dzielna :loveu:To ja robię takie malutkie uffffff ;) i wracam za pół godzinki.[/QUOTE] Ojej, ale długie te pół godzinki :cool3: Quote
Recommended Posts