Ziutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 paros napisał(a):Coś Ziutka od poniedziałku w bojowym nastroju ;) Bo Ziutka od tamtego tygodnia walczy z grypą a że jej się lepiej zrobiło dzisiaj to postanowiła sobie pokrzyczeć :evil_lol: Quote
wisela1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Ziutka']Niezwłocznie domagam się zdjęć Ledzika - Śledzika :mad: :mad: :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :eviltong: Ale wrzasnęła.... Aż podskoczyłam na fotelu..... Przyznaję że w SŁUSZNEJ sprawie. Mnie też grypsko wzięło na tortury to fotki Leduni lepsze by były od Gripexu... Quote
enia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 evita też od wczoraj leży z jakimś paskudztwem w łóżku:razz: wirus czy co........na foty musimy poczekać ;) Quote
Folen Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wedrowka-serca-gdy-zabraknie-wlasnego-czlowieka-130220/ A ja zapraszam przy okazji do siebie... Zdrowia Evita! Quote
Ziutka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 enia napisał(a):evita też od wczoraj leży z jakimś paskudztwem w łóżku:razz: wirus czy co........na foty musimy poczekać ;) No to współczuje....to okropne cholerstwo jest...i niech szybko wraca do zdrowia :loveu: Quote
evita. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Witamy- wszystkie ciocie :lol: Jakies paskudztwo mnie ostatnio zmogło- stąd to nasze milczenie ;) Paskudny Ledek jest zachwycony moją chorobą :evil_lol:- siedzę w domu, poleguję w łóżku, a ona wniebowzięta przewala się cały dzień na swoim fotelu :lol:. Może wkrótce cykniemy jakies nowe fotki ;) Quote
wisela1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To suuuper :multi: :loveu: :lol: Ja dzisiaj spuściłam nogi z wyrka.... Tyle ze mnie nie dane było poleżeć samotnie. Ja sie wygrzewałam w towarzystwie pięciu futer. Wszystkie baaardzo chciały mamunie pocieszac.... Dobrze że kanapa z tych większych... A tak naprawdę wykorzystać że mam wolne ręce i można się załapać na jakieś gałskanko:diabloti: Quote
Folen Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Evita kiedyś prosiła o fotę Indii, oto ona, w duecie z B: Quote
evita. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dzisiaj Ledek postanowił osobiście asystować mi w chorowaniu- w efekcie czego spędził więcej czasu w łóżku ode mnie :evil_lol:. Oto dowody: P.S. Rzeczywiście India ma podobną minkę do Zgredzi ;) i wygląda na baaardzo malootką na tle Brooksia :p Quote
enia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ten wątek powinien mieć inny tytuł: spod Tesco do łóżka- błyskawiczna kariera Ledy:eviltong: nie widzę sprzeciwu ide drukować umowę adopcyjną, kto jedzie ze mną na podpisanie? toć na gębę nic tu sie nie oddaje:evil_lol: Quote
evita. Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 enia napisał(a):ten wątek powinien mieć inny tytuł: spod Tesco do łóżka- błyskawiczna kariera Ledy:eviltong: nie widzę sprzeciwu ide drukować umowę adopcyjną, kto jedzie ze mną na podpisanie? toć na gębę nic tu sie nie oddaje:evil_lol: To tak do razu podpisywanie umowy ? :evil_lol: A wizyta przedadopcyjna itp ? :eviltong: Quote
Folen Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja mogę Enia wybrać się z Tobą, odrazu walniemy ostrą kontrolę :evil_lol: Quote
wisela1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 enia napisał(a): spod Tesco do łóżka- błyskawiczna kariera Ledy:eviltong: I to jest TO !:evil_lol: Quote
enia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Droga Ledo:loveu: szykuj dooopcię:loveu:będzie kuj kuj:loveu: zakończyłam swój książkowy bazarek i bedziesz mogła gryźć legalnie ludzi, wścieklizna ci niestraszna:evil_lol: Quote
evita. Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='enia']Droga Ledo:loveu: szykuj dooopcię:loveu:będzie kuj kuj:loveu: zakończyłam swój książkowy bazarek i bedziesz mogła gryźć legalnie ludzi, wścieklizna ci niestraszna:evil_lol: Dzięki Ci cioteczko serdecznie :loveu::loveu::loveu:. Jak tylko znajdziemy chwilkę czasu obiecujemy wybrać się na małe kuj kuj ;). A tymczasem sen z powiek spędza nam malutki Kostuś. Spójrzcie cioteczki jaki z niego bidulek :shake:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-polamane-zebra-postrzelony-srutem-maly-kostus-minsk-maz-prosze-o-dt-130691/ Nie mam pomysłu jak mu pomóc :niewiem: :shake: Quote
evita. Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Wiodę sobie takie nudne życie ;): Pozdrawiam wszystkie ciocie :iloveyou: Leda :bluepaw: P.S. Drogie ciocie w wolnej chwili zajrzyjcie proszę do mojego psiego kolegi z Mińska. http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-polamane-zebra-postrzelony-srutem-maly-kostus-minsk-maz-prosze-o-dt-130691/ Jeżdziłam do niego specjalnie żeby nauczyć go różnych rzeczy- np. jak się robi sioo na spacerku itp. Podobno zaczął dzięki mnie powoli wsio kumać ;) chociaż cały czas jest kupką strachu i nieszczęscia. Kostuś jest naprawdę biedny. Słyszałam jak mówili, że został postrzelony i ma połamane żebra.Moja ciocia powiedziała, że to sama skóra i kości i ja wyglądam przy nim jak upasiony cielaczek :oops:. Mimo swoich cierpień jest bardzo miły i przyjacielski. Lizał mnie nawet po pyszczku ;). Bardzo bym chciała, żeby po tym co przeszedł szybko wyzdrowiał i znalazł super domek. Quote
enia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Całusy dla Ledy terapeutki:multi: ps.Leda tylko Maxa nie zabieraj do Kostka........;) na terapię. Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='evita.'] Pozdrawiam wszystkie ciocie :iloveyou: [/quote] I My pozdrawiamy Ledzika - Śledzika...i całujemy w ten przepiękny nochalek :loveu: Quote
wanda szostek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Proszę jak się tej Ledzie poszczęściło. Miała farta. Quote
enia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='wanda szostek']Proszę jak się tej Ledzie poszczęściło. Miała farta.[/QUOTE] żebyś wiedziała,że miała:lol: tylko zmienia kanapy i pokoje;) a jak jej ładnie na tym czerwonym kocyku:loveu: evita -tytuł chyba nieaktualny:p Quote
evita. Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 No to jaki proponujecie tytuł cioteczki ? ;) Aaaa- mam dla Was zagadkę :p Dlaczego rano należy ścielić łóżko ? :p No więc należy ścielić łożko bo: 1. Mozna później znaleźć kawałek wędzonego ucha pod poduszką 2. Można później odkryć kość czyszczącą zęby "zakopaną" pod kołdrą 3. Można później natknąć się na kawałek kaszanki między materacem a prześcieradłem 4. Można później "poczęstować się" psimi ciasteczkami ukrytymi na czarną godzinę pomiędzy poduchami kanapy :evil_lol:. I dlatego drogie ciocie należy rano ścielić łóżko :p A tak w ogóle to pozdrówka od Ledki "zakopywaczki skarbów" :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='evita.']No to jaki proponujecie tytuł cioteczki ? ;) Mi się bardzo podobała propozycja cioci Eni " spod Tesco do łóżka - czyli błyskawiczna kariera Ledy " :evil_lol: naprawdę dobry tytuł :loveu: Quote
enia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evita.']No to jaki proponujecie tytuł cioteczki ? ;) Aaaa- mam dla Was zagadkę :p Dlaczego rano należy ścielić łóżko ? :p No więc należy ścielić łożko bo: 1. Mozna później znaleźć kawałek wędzonego ucha pod poduszką 2. Można później odkryć kość czyszczącą zęby "zakopaną" pod kołdrą 3. Można później natknąć się na kawałek kaszanki między materacem a prześcieradłem 4. Można później "poczęstować się" psimi ciasteczkami ukrytymi na czarną godzinę pomiędzy poduchami kanapy :evil_lol:. I dlatego drogie ciocie należy rano ścielić łóżko :p A tak w ogóle to pozdrówka od Ledki "zakopywaczki skarbów" :evil_lol:[/quote] czyli głodna nie chodzisz spać:evil_lol: zmieniaj tytuł ciotka, bo my musimy:beerchug::cunao::drink1: Quote
evita. Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='enia']czyli głodna nie chodzisz spać:evil_lol: [/quote] No Ledek dba o mnie żebym zawsze miała jakąś przegryzkę pod ręką :evil_lol:. A w ogóle Zgredek może już na legalu używac swoich ząbków, bo dziś byłyśmy na szczepieniu przeciwko wściekliźnie ;) Sponsorem była ciocia Enia, która wystawiała na ten cel bazarek :multi:. Jeszcze raz dziękujemy :loveu: Quote
wisela1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 evita. napisał(a):No Ledek dba o mnie żebym zawsze miała jakąś przegryzkę pod ręką :evil_lol:. A w ogóle Zgredek może już na legalu używac swoich ząbków, bo dziś byłyśmy na szczepieniu przeciwko wściekliźnie ;) Sponsorem była ciocia Enia, która wystawiała na ten cel bazarek :multi:. Jeszcze raz dziękujemy :loveu: Leduś, masz zapewne "na oku" jakiegoś dwunoga na którym możesz poćwiczyć zgryz.... Quote
Recommended Posts