Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Teraz odwiedzanie ich w boksie wyglada mniej wiecej nastepujaco ...

zostaje cżłowiek przyparty do sciany - bo psy ze szczescia oba staja na łapach - i zalizywany najlepiej po twarzy ...

Nie wiem czy kazdy lubi takie ekstremalne powitania :eviltong::eviltong: ale to dwa zywioły i oboje lubia ludzi no to jak im tu odmowic ?:cool3:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Ja żadnej dziewczynie źle nie życzę, ale to niesprawiedliwe!

Tez tak mysle !

A Rami wczoraj dostał totalnej głupawki na moj widok :eviltong: wiem ze mnie w sobote nie było ale nie wiedziałam ze on juz tak sie stesknił :loveu: moje słoneczko - zniosło mi wszytskie kije z wybiegu i szmate nawet jakas znalazł i tez przytargał :evil_lol: w akcie determinacji nawet kamyk mi przytachał ..bylebym tylko miała sie czym bawic i za szybko sobie nie poszła :lol:

Tu na filmikach juz nieco wyciszony i z Mustangiem czyli swoja nowa dziewczyna :

YouTube - Obraz 012

Posted

ewatr napisał(a):

moje słoneczko - zniosło mi wszytskie kije z wybiegu i szmate nawet jakas znalazł i tez przytargał :evil_lol: w akcie determinacji nawet kamyk mi przytachał ..bylebym tylko miała sie czym bawic i za szybko sobie nie poszła :lol:

Ewatr masz prawdziwego wielbiciela i psiego kumpla, ktory nawet zabawkami sie podzieli. Niesamowity z niego onek, piekny sie zrobil jak rasowiec z papierami. Cudne uszyska :loveu:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Kurczę, dlaczego tak trudno o dom dla niego? Ludzie oczekują, ze 2 letni pies powinien byc idealny. Ale na to przecież nigdy gwaracji nie ma :shake:.

Było juz dwa potencjalne domy przeszli przez sito pytan i odpowiedzi ;) przyjechali i generalnie to wygladało w 1 przypadku tak , ze Pani była zaskoczona ze on nie wita jej radosnie tak jak mnie i ze jest troche skołowany calym zamieszaniem i zrezygnowali z Ramcia .

Drugi dom przyjechał po Ramzeska a wział Carinke ta sunie colaczkowata co z nim siedziała w boksie ... nie ma chopak szczescia i tyle :-(

Ramzesek nie jest przutulakiem na 1 randce - jest troche wycofany i potrzebuje odrobine czasu zeby zaufac i sie nie bac .No musi poznac czlowieka to wtedy jest rozluzniony i chce glaskania i kontaktu ale trudno czasem ludziom z zewnatrz to zrozumiec ze to wszytsko sa psy po przejsciach i kazdy z nich reaguje troche inaczej ...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewatr masz prawdziwego wielbiciela i psiego kumpla, ktory nawet zabawkami sie podzieli. Niesamowity z niego onek, piekny sie zrobil jak rasowiec z papierami. Cudne uszyska :loveu:

Jest piekny i bardzo grzeczny a nawet uległy ..wszystkie baby :eviltong: mu na głowe wchodza a on sie cieszy :loveu:

Co do wielbiciela to powiem Ci , ze zauwazam ze jak sie z psem jest w chorobie i potem w rekonwalescencji to one sie wyjatkowo przywiazuja do cżlowieka rodzi sie dosc specyficzna wiez i zaufanie - obustronne zreszta :p

Posted

Chikinchan napisał(a):
Pantoflarz! :eviltong:;):lol:

Troche tak :evil_lol: ale przynajmniej nie ma wtedy zadnych konfliktów jak dokładnie wiadomo kto rzadzi w boksie :eviltong:

Posted

[quote name='egradska']nikt
nie
pyta:-( a Ramuś taki fajny i tyle już czeka

mysle ze on czeka na ten specjany dom ....
a narazie rozrabia w schronisku :eviltong:
ostatnio to nawet juz kawe pił w wolontariuszami bo kazali nam go socjalizowac z obcymi ludzmi bo sie obcych boi - no to siedział z ludzmi prawie dwie godziny i był bardzo grzeczny - no moze troche ruchliwy ;) ale grzeczny