ewatr Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Teraz odwiedzanie ich w boksie wyglada mniej wiecej nastepujaco ... zostaje cżłowiek przyparty do sciany - bo psy ze szczescia oba staja na łapach - i zalizywany najlepiej po twarzy ... Nie wiem czy kazdy lubi takie ekstremalne powitania :eviltong::eviltong: ale to dwa zywioły i oboje lubia ludzi no to jak im tu odmowic ?:cool3: Quote
ewatr Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 agata51 napisał(a): Miłość kwitnie? Kwitłaby :evil_lol: gdyby nie to ze nastepna dziewczyna Ramolka poszła do domu ... Quote
Paulina_mickey Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Bo Ramzesek przynosi dziewczynkom szczęście :multi: Tylko kto jemu to szczęście przyniesie :-( Quote
agata51 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ja żadnej dziewczynie źle nie życzę, ale to niesprawiedliwe! Ramolku, może w doborze dziewczyn zacznij się kierować rozsądkiem nie sercem. Quote
ewatr Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 agata51 napisał(a):Ja żadnej dziewczynie źle nie życzę, ale to niesprawiedliwe! Tez tak mysle ! A Rami wczoraj dostał totalnej głupawki na moj widok :eviltong: wiem ze mnie w sobote nie było ale nie wiedziałam ze on juz tak sie stesknił :loveu: moje słoneczko - zniosło mi wszytskie kije z wybiegu i szmate nawet jakas znalazł i tez przytargał :evil_lol: w akcie determinacji nawet kamyk mi przytachał ..bylebym tylko miała sie czym bawic i za szybko sobie nie poszła :lol: Tu na filmikach juz nieco wyciszony i z Mustangiem czyli swoja nowa dziewczyna : YouTube - Obraz 012 Quote
Ulka18 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ewatr napisał(a): moje słoneczko - zniosło mi wszytskie kije z wybiegu i szmate nawet jakas znalazł i tez przytargał :evil_lol: w akcie determinacji nawet kamyk mi przytachał ..bylebym tylko miała sie czym bawic i za szybko sobie nie poszła :lol: Ewatr masz prawdziwego wielbiciela i psiego kumpla, ktory nawet zabawkami sie podzieli. Niesamowity z niego onek, piekny sie zrobil jak rasowiec z papierami. Cudne uszyska :loveu: Quote
Reno2001 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Kurczę, dlaczego tak trudno o dom dla niego? Ludzie oczekują, ze 2 letni pies powinien byc idealny. Ale na to przecież nigdy gwaracji nie ma :shake:. Quote
ewatr Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Reno2001 napisał(a):Kurczę, dlaczego tak trudno o dom dla niego? Ludzie oczekują, ze 2 letni pies powinien byc idealny. Ale na to przecież nigdy gwaracji nie ma :shake:. Było juz dwa potencjalne domy przeszli przez sito pytan i odpowiedzi ;) przyjechali i generalnie to wygladało w 1 przypadku tak , ze Pani była zaskoczona ze on nie wita jej radosnie tak jak mnie i ze jest troche skołowany calym zamieszaniem i zrezygnowali z Ramcia . Drugi dom przyjechał po Ramzeska a wział Carinke ta sunie colaczkowata co z nim siedziała w boksie ... nie ma chopak szczescia i tyle :-( Ramzesek nie jest przutulakiem na 1 randce - jest troche wycofany i potrzebuje odrobine czasu zeby zaufac i sie nie bac .No musi poznac czlowieka to wtedy jest rozluzniony i chce glaskania i kontaktu ale trudno czasem ludziom z zewnatrz to zrozumiec ze to wszytsko sa psy po przejsciach i kazdy z nich reaguje troche inaczej ... Quote
ewatr Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Ulka18 napisał(a):Ewatr masz prawdziwego wielbiciela i psiego kumpla, ktory nawet zabawkami sie podzieli. Niesamowity z niego onek, piekny sie zrobil jak rasowiec z papierami. Cudne uszyska :loveu: Jest piekny i bardzo grzeczny a nawet uległy ..wszystkie baby :eviltong: mu na głowe wchodza a on sie cieszy :loveu: Co do wielbiciela to powiem Ci , ze zauwazam ze jak sie z psem jest w chorobie i potem w rekonwalescencji to one sie wyjatkowo przywiazuja do cżlowieka rodzi sie dosc specyficzna wiez i zaufanie - obustronne zreszta :p Quote
Chikinchan Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ewatr napisał(a):Jest piekny i bardzo grzeczny a nawet uległy ..wszystkie baby :eviltong: mu na głowe wchodza a on sie cieszy :loveu: Pantoflarz! :eviltong:;):lol: Quote
agata51 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ramku, ty przestań się oglądać za babami, ty za domkiem się rozglądaj! Quote
ewatr Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Chikinchan napisał(a):Pantoflarz! :eviltong:;):lol: Troche tak :evil_lol: ale przynajmniej nie ma wtedy zadnych konfliktów jak dokładnie wiadomo kto rzadzi w boksie :eviltong: Quote
Mike i Morgan Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Taki fajny i nikt go nie chce:shake: Ramzesku do góry :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dobranoc, Ramku. Może jutro domek przyjdzie po ciebie. Quote
Mike i Morgan Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ramzesku i co pytał się ktoś może o ciebie??:loveu: Quote
egradska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 nikt nie pyta:-( a Ramuś taki fajny i tyle już czeka Quote
ewatr Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='egradska']nikt nie pyta:-( a Ramuś taki fajny i tyle już czeka mysle ze on czeka na ten specjany dom .... a narazie rozrabia w schronisku :eviltong: ostatnio to nawet juz kawe pił w wolontariuszami bo kazali nam go socjalizowac z obcymi ludzmi bo sie obcych boi - no to siedział z ludzmi prawie dwie godziny i był bardzo grzeczny - no moze troche ruchliwy ;) ale grzeczny Quote
agata51 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Cudny, kochany pies! No tak, na specjalny dom trzeba troszkę czasem poczekać. Warto. Quote
Mike i Morgan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Lepiej poczekać niż żeby potem ktoś go wziął bo mu się znudził :angryy: Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Jeszcze będziesz we własnym ogrodzie szalał, zobaczysz! Quote
Recommended Posts