Jump to content
Dogomania

Wychudzony,zmarznięty,kochany czarny kundelek znaleziony na ulicy! MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie najpierw sobie pomyślałam, jak Go tam zobaczyłam, że bez sensu, bo inny pies miałby szansę, ale teraz wygląda na to, że dobrze się stało...

Posted

fizia napisał(a):

A do Krakowa byłaby szansa, żeby Panie dojechały?

Nie bardzo bo tylko jedna z nich ma prawo jazdy i to krótko i się boi. Ale jakaś koleżanka tej pani będzie w przyszłym tyg. w Częstochowie prawdopodobnie więc wtedy mogła by go zabrać.

Dobrze się stało bo właśnie w metrze został wypatrzony.

Posted

Gdyby cos było nie tak z Paniami z Wadowic, to pojawiła się jeszcze taka możliwość - oto mail, który dostałam:

Witam.
Czy piesek z ogłoszenia (CZĘSTOCHOWA - ZNALEZIONY kochany czarny kundelek : fizia : Znalezione : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl) znalazł już domek? Pisałm sms-a w jego sprawie ale nikt nie odp. a telefon mi się rozaładował. Załanczam kilka zdjęć naszej suczki, która jest bardzo podobna do tego pieska ( z wyglądu oraz charakteru) . Uratowaliśmy jej życie (była oblana ropą naftową, miała powypalane wąsy, obok szyji nie miała ani kszty włosa, znaleźliśmy ją w poniemieckim bunkrze, w którym stała po "kolana" w wodzie ważyła ok 4-5 kg, była skrajnie wycieńczona...) Teraz ma się wyśmienicie. Chcielibyśmy się dowiedzieć czegoś jeszcze o tym psiaczku z ogłoszenia oraz jeżeli można to poprosić jeszcze o kilka zdjęć.
P.s Jak odbyłby się transport do Mikołowa?

Z poważaniem. Dziękujemy. Czekamy na odpowiedź.

Posted

Na 100% nie bo wiadomo jak to bywa. Ale jedna z pań ma w tym tygodniu przyjechać do Częstochowy żeby go poznać i jeśli wszystko będzie ok to piesek pojedzie z nią. Jak na razie wysłałam jej kilka zdjęć i odpisała że jest przepiękny i że zaiskrzyło:loveu:

Fiziu tamta osoba pisała smsa ale ja na smsmy nie odpowiadam. Jeśli ktoś podchodzi do tematu poważnie to powinien zadzwonić.
Poza tym dostaje dużo smsów,gdybym miała na każdy odpowiadać to bym chyba zbankrutowała.

Posted

No tak, masz rację z tymi smsami.

O tyle mi się "spodobali", że wysłali te zdjęcia, sunia wygląda za zadowoloną z życia :)

Trzymam kciuki w takim razie za spotkanie! Oby to było TO :loveu:

Posted

Nie no ja nie twierdzę,że nie są fajni bo może i są. I pewnie nie jedni co piszą smsy też są fajni. Po prostu smsy nie wydają mi się poważne a czasem są jeszcze tak napisane,że ręce opadają. Ze wszystkich smsów które mam w telefonie "schroniskowym" mogłabym tu takie kwiatki powypisywać ze szok.
Nawet się zdarzają pogróżki albo wyzwiska:evil_lol:

Posted

fizia napisał(a):
No to ładnie:mad: Powinnaś mieć ochronę:evil_lol:

Ludzie się chyba nudzą, a co najlepsze nie wiedzą nawet gdzie piszą. Bo nie jest to kierowane osobiście do mnie tylko ogólnie. Smsy w stylu "jesteście *** bo zajmujecie się zwierzętami,biednymi dziećmi się zająć a nie...".
Mam takich kilka w telefonie,specjalnie sobie zostawiłam:razz:

Zachary - Dzięki,może tym razem to będzie TO! Chciałabym żeby psiak był już w swoim własnym domu:loveu:

Posted

Niestety. Panie maja problem z transportem,miał jakiś pan z nimi jechać ale spadł śnieg i pan stwierdził,że nie pojedzie.
Może jeszcze w przyszłym tygodniu uda im się namówić sąsiada.

Posted

Panie są bardzo zdecydowane,już ustaliły z sąsiadem,że przyjadą w tym tyg. tyko jeszcze nie wiadomo kiedy bo one by chciały jak najwcześniej ale najpierw muszą sprawdzić czy dostaną urlopy na jeden dzień.