fizia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A ta pani się rozmyśliła? Miałam wczoraj chyba o Niego jakieś pytanie - ale mało zachęcające... czy jest jeszcze czarny piesek z krawacikiem który lubi jezdzic autem ?? Quote
truskawa144 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Nie wiem czy się rozmyśliła,miała zadzwonić dziś lub jutro więc czekam na wiadomość od niej. Takie maile jak dostałaś to nic nowego,do mnie tez takie przychodzą:roll: Widać nie każdy zna jakiekolwiek zasady pisania listów. Quote
fizia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Fakt, że czasem jak już ktoś coś napisze, to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać Hmm może pani zadzwoni jutro. Taki fajny psiak - Dom musi być naprawdę super Quote
lizka121 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Fajny domek poszukiwany - dla fajnego psa zatem podnoszę, gdyż domki są na pierwszej stronie! Quote
fizia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 I jak tam? Czekacie na przyjazd potencjalnej rodzinki czy nic z tego? Quote
truskawa144 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Nawet dużo telefonów jest w jego sprawie,w końcu pies full wypas:evil_lol: Ale jeszcze nic konkretnego się wykluło z tego. Mam nadzieje,że już niedługo psisko pojedzie do swojego domu. Quote
fizia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Też się wcale nie dziwię, że dzownią :loveu: Dla psa full wypas to i do full wypas musi być :) Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 I co słychać u tej ślicznoty? Potrzebne jeszcze ogłoszenia? Quote
truskawa144 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Nadal jest u mnie. To już strasznie długo trwa:roll: Quote
fizia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nikt z tych zainetersowanych się nie zdecydował? Kurcze faktycznie bardzo długo... To odnowię ogłoszenia Quote
truskawa144 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 fizia napisał(a):Nikt z tych zainetersowanych się nie zdecydował? Nikt. Wystawiłam go ponownie na allegro,może tym razem. Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Odnowiłam dzisiaj tutaj http://krakow.gumtree.pl/f-Spo-eczno-zwierzaki-W0QQCatIdZ9034 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=37077 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1804195_pies_idealny_mlody_kochany_zaszczepiony.html http://zwierzaki.cafeanimal.pl/PIES-IDEALNY!-Mlody-kochany-zaszczepiony-wykastrowany!,13898 Zrobiłam też takie karteczki ze zdjęciami i opisem, neiwielkie w formie ulotek - położę w sobotę u weterynarza (zrobiłam też Kapselkowi) i gdzie tylko będzie można. Już nawet moja mama chodzi z taką karteczką i pokazuje znajomym, ale niestety poza zachwytami nikt nic nie deklaruje... Quote
truskawa144 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Dzięki jednemu z Twoich ogłoszeń mam zainteresowany dom w Krakowie:loveu: Może tym razem... Jak pies z kotem:evil_lol: Kot nie był zainteresowany bo to kot podwórkowy który do mnie przychodzi generalnie się wyspać i najeść jak mu się przypomni gdzie mieszkam wiec do psów nie ma zbytnio zaufania. Kołnierz już zdjęty i psisko cieszy się swobodą ruchów. Quote
truskawa144 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Mamy dom:multi: W okolicach Krakowa. Fajna rodzinka,psisko się wybiega po ogrodzie ale oczywiście mieszkać będzie w domu. Kobitka bardzo sympatyczna. Teraz tylko trzeba znaleźć transport. Wrzuciłam już informacje na transportowy,może uda się znaleźć szybko bo rodzinka już się doczekać nie może:loveu: Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ooo to fantastycznie!!!:loveu::multi: Jakby nic się nie znalazło, to oczywiście razem z Kiarą moglibyśmy Go zabrać - ale to pewnie najwcześniej w następny weekend, nawet nie wiem czy wtedy Kiara będzie mogła Quote
zachary Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Truskaweczko, co za wieści:multi:.Cudownie, nareszcie, piesek będzie miał swoją rodzinkę:lol:. Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Napisałam jeszcze do Soemy, która pisała tak na wątku transportowym Mój znajomy w miarę regularnie jeździ z Krakowa do Łodzi, przez Częstochowę. Wraca też tą trasą.. Rozmawiałam z nim, czasem może zabrać coś małego i w klatce/transporterku najlepiej.(ma 2 swoje koty, czasem może kogoś zawozić) On pracuje, więc trzeba by się do niego dostosować co do przekazania/odbioru zwierzaka. Quote
lizka121 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bardzo, bardzo się cieszę :multi: jakoś tak lżej na duszy :lol:. Wszystkiego najlepszego w nowym domu !!! \jak tylko do niego dojedzie ;)\ Quote
fizia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A dokąd szukasz transportu? Domek jest z okolic Krakowa Quote
fizia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Znajomy Soemy będzie jechał z Czestochowy do Krakowa w poniedziałek rano. Truskawa - wysłałam Ci na gg maila do Niego Quote
truskawa144 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Nieaktualne,dostałam od pani wiadomość,że sobie wszystko przemyśleli i stwierdzili,że jest za duży,że gdyby był 15 cm mniejszy to by pasował:roll: Odezwały się dzisiaj 2 panie z Wadowic,bardzo zainteresowane. Może się uda tym razem. Tylko znowu kwestia transportu. Quote
fizia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No coś Ty....:shake: Takie cudny, idealny pies - 15 cm to przecież żaden problem eghhh A do Krakowa byłaby szansa, żeby Panie dojechały? Quote
Recommended Posts