Jump to content
Dogomania

Wychudzony,zmarznięty,kochany czarny kundelek znaleziony na ulicy! MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Jestem mega chora ale jakoś udało mi się dotrzec dzisiaj do weta bo czas się liczy. Psiak został zaszczepiony na wszystko,nie podobało mu się za bardzo ale jakoś przeżył. Za to wizyta u weta jako taka mu się podobała,wszystkie wetki w klinice wyprzytulał:evil_lol:
Nasz psiak to gentelmen:loveu: Jak gdzieś wchodzimy/wychodzimy to idzie przodem i chce drzwi otwierać. Czasem,jeśli klamka nie jest za ciężka, udaje mu się:lol:
[/LEFT]

Posted

W sprawie pieska dzwoniła fajna pani,może coś z tego wyjdzie.

Tego pieska z galerii nie znam,pamiętam tylko że jak przyjechał to był bardzo wystraszony ale to normalne.

Jeszcze żyję,ale nie wiem jak długo:evil_lol:

Posted

Musisz żyć baaaardzo dłuuuuuugo!, bo dobrych ludzi jak na lekarstwo! Dbaj o siebie:mad:, nie masz wyjścia:evil_lol:.Zdrówka!!!!Trzymajmy kciuki za fajną pańcię dla psiunia!

Posted

Jeszcze mamy wstępnie kastracje umówioną na sobotę. Mam nadzieje,że się uda bo ta pani chciałaby już wykastrowanego psa bo boi się świeżych ran i szwów. Opowiadała mi jak przezywała sterylizacje swojej kotki.
Właśnie,zapomniałam napisać,że to dom z kotem. Także psisko będzie miało futrzastą koleżankę. On bardzo lubi koty.

Posted

truskawa144 napisał(a):

Tego pieska z galerii nie znam,pamiętam tylko że jak przyjechał to był bardzo wystraszony ale to normalne.

Pytałam o tego pieska, bo wkleiłam Go w dziale Przygarnę psa i mag602 się Nim zainteresowała, ma kogoś, kto szuka małego, spokojnego pieska

A coś więcej o tej śliczności? Czy to tez piesek "naręczny"? Jak dogaduje się z innymi psami? Czy dużo szczeka?

Posted

Fiziu to jest mały pies i raczej naręczny. W schronisku wszystkie szczekają,to nic nie znaczy. W domu może albo szczekać tyle samo albo wcale.
O charakterze nic nie powiem więcej bo nie wiem.

Zachary nie martw się,jeśli rodzinka okaże się tak fajna jak przez telefon to będą go wręcz wielbić:evil_lol::loveu:

Posted

Psisko już od jakiegoś czasu w domu.
Niestety nie jest za wesoło bo już u wetki nie wiadomo kiedy sobie rozwalił szew i był szyty 2 raz. A teraz mimo kołnierza też cały czas kombinuje i muszę go pilnować. Jest jeszcze oszołomiony i nie wie co jest grane,śpi sobie pod fotelem,chyba tam się czuje bezpiecznie.

W każdym razie pies zrobiony kompleksowo:evil_lol: Książeczkę ma pełną wpisów.

Posted

A dobrze się miewa:evil_lol: Przestał się już interesować szwami,mimo kołnierza wcześniej próbował się do nich dobrać ale na szczęście mu się znudziło.
Teraz tylko czekamy na jakiś fajny domek:loveu: