truskawa144 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [LEFT]Jestem mega chora ale jakoś udało mi się dotrzec dzisiaj do weta bo czas się liczy. Psiak został zaszczepiony na wszystko,nie podobało mu się za bardzo ale jakoś przeżył. Za to wizyta u weta jako taka mu się podobała,wszystkie wetki w klinice wyprzytulał:evil_lol: Nasz psiak to gentelmen:loveu: Jak gdzieś wchodzimy/wychodzimy to idzie przodem i chce drzwi otwierać. Czasem,jeśli klamka nie jest za ciężka, udaje mu się:lol: [/LEFT] Quote
fizia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 No prosze, nie dość, że anioł to jeszcze z manierami :) Quote
fizia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 PIES IDEALNY! Młody,kochany, zdrowy,zaszczepiony! - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
fizia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 PIES IDEALNY! M�ody,kochany, zdrowy,zaszczepiony! Quote
fizia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Do góry ślicznoto!!! Ps. Truskawa - wybacz, że tak tutaj - ale czy wiesz coś może o tym piesku Galeria== Quote
truskawa144 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 W sprawie pieska dzwoniła fajna pani,może coś z tego wyjdzie. Tego pieska z galerii nie znam,pamiętam tylko że jak przyjechał to był bardzo wystraszony ale to normalne. Jeszcze żyję,ale nie wiem jak długo:evil_lol: Quote
zachary Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Musisz żyć baaaardzo dłuuuuuugo!, bo dobrych ludzi jak na lekarstwo! Dbaj o siebie:mad:, nie masz wyjścia:evil_lol:.Zdrówka!!!!Trzymajmy kciuki za fajną pańcię dla psiunia! Quote
truskawa144 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jeszcze mamy wstępnie kastracje umówioną na sobotę. Mam nadzieje,że się uda bo ta pani chciałaby już wykastrowanego psa bo boi się świeżych ran i szwów. Opowiadała mi jak przezywała sterylizacje swojej kotki. Właśnie,zapomniałam napisać,że to dom z kotem. Także psisko będzie miało futrzastą koleżankę. On bardzo lubi koty. Quote
fizia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Oj tak, trzymamy ksiuki za fajny Domek - najlepszy z najlepszych!:thumbs: A Ty się Truskawa nie wygłupiaj, tylko zdrowiej jak najszybciej!!!:calus: Quote
zachary Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No to psiaku, Truskawa musi Cię .......aj, jaj:evil_lol:, a potem będziesz miał domek, chociaż nie wiem, czy ta pani pokocha Ciebie tak jak truskaweczka:evil_lol:. Quote
fizia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 truskawa144 napisał(a): Tego pieska z galerii nie znam,pamiętam tylko że jak przyjechał to był bardzo wystraszony ale to normalne. Pytałam o tego pieska, bo wkleiłam Go w dziale Przygarnę psa i mag602 się Nim zainteresowała, ma kogoś, kto szuka małego, spokojnego pieska A coś więcej o tej śliczności? Czy to tez piesek "naręczny"? Jak dogaduje się z innymi psami? Czy dużo szczeka? Quote
truskawa144 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Fiziu to jest mały pies i raczej naręczny. W schronisku wszystkie szczekają,to nic nie znaczy. W domu może albo szczekać tyle samo albo wcale. O charakterze nic nie powiem więcej bo nie wiem. Zachary nie martw się,jeśli rodzinka okaże się tak fajna jak przez telefon to będą go wręcz wielbić:evil_lol::loveu: Quote
zachary Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To trzymamy kciuki za tę wielbiącą rodzinkę, bo na zdjęciach i Twoich relacjach, to on cudowny jest, a więc musi trafić do cudownej rodzinki:loveu: Quote
truskawa144 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Kastracja jutro o 8.30 rano (:roll:) On oczywiście nie przypuszcza nawet co go czeka:evil_lol: Trzymajcie kciuki! Quote
truskawa144 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Pewnie tak:evil_lol: Czekam właśnie na telefon od wetki kiedy mam go odebrać. Quote
truskawa144 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Psisko już od jakiegoś czasu w domu. Niestety nie jest za wesoło bo już u wetki nie wiadomo kiedy sobie rozwalił szew i był szyty 2 raz. A teraz mimo kołnierza też cały czas kombinuje i muszę go pilnować. Jest jeszcze oszołomiony i nie wie co jest grane,śpi sobie pod fotelem,chyba tam się czuje bezpiecznie. W każdym razie pies zrobiony kompleksowo:evil_lol: Książeczkę ma pełną wpisów. Quote
zachary Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Truskaweczko, pomiziaj Czarnulka od ciotki zachary, niech poczuje się lepiej po tych męczarniach u weta. Quote
truskawa144 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 A dobrze się miewa:evil_lol: Przestał się już interesować szwami,mimo kołnierza wcześniej próbował się do nich dobrać ale na szczęście mu się znudziło. Teraz tylko czekamy na jakiś fajny domek:loveu: Quote
Recommended Posts