Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła do mnie Pani o Parysa... widziała na allegro jego ogłoszenie :multi: Na dniach jedzie go obejrzeć... Właśnie uśpiła swoją rotfeilerkę. zobaczyła parysa :) i jej się strasznie spodobał, ma dom z ogrodem i nie straszne jej kontrole przed i po adopcyjne ;)
trzymajcie kciukasy ;)

Posted

Asior napisał(a):
noooo.... agaga, jesteś aniołem krakowskich astków :loveu:

a dopiero się rozkręcam:cool3::evil_lol:

ale nie zapeszajmy ciesząc się przedwcześnie!

Posted

To trzymam kciuki za mojego ulubieńca! :multi:

Śliczny jest to co się dziwicie że dzwonią! :loveu:

A tak serio to allegro naprawdę dobre jest dużo ludzi zagląda u nas sunia amstaffka ma tylko dwa ogłoszenia na allegro i alegratce i cały czas prawie dostaje smsy i telefony, ale niestety po nią nikt się jeszcze nie zjawił.. ;(
Mam nadzieje że Parysek szczęście ma i że pierwszy telefon o niego będzie dla niego ostatnim tym właśnie właściwym, tym kochającym.

Posted

dostałam maila w sprawie parysa z allegro-państwo chcą psa odwiedzić i poznać...odpisałam zeby zadzwonili pod ten numer co jest podany w aukcji(asior, chyba twój)ciekawe czy się umówią na spotkanie.

Posted

Miałam dwa konkretne telefony o parysa.... poinformowałam ludzi o musowej kontroli przed i po adopcyjnej... nie przeszkadzało im to.. Powiedziałam, zę p[ies jest do oglądnięcia na rybnej... ( btw chyba wzięli go na kastrację bo go nie ma boksie)...
Pan się pytał ile kosztuje adopcja, powiedziałam, ze to wolny datek ;)
Mam nadzieje, ze choć jedna z tych osób podjedzie na rybną i się w nim zakocha :)

Posted

Asior napisał(a):
słuchajcie.. szaleństwo.. miałam już z 8 telefonów o Parysa...
:crazyeye:
Mam też Panią, która stwierdziła,m zę jeśli z tym jej się nie uda, to ona wyraża chęć adopcji amstafka jakiegoś samca, najlepiej do 2 lat zeby miał, i zeby tolerował dzieci ( ma dziecko 5-cio letnie). Miała Pani do tej pory amstafa którego uratowała ze wsi bo mieli go zabic siekierą z za to, ze jest nieagresywny :crazyeye::mad:
Miała go kilka lat, ale skutkiem życia na wsi i niedożywienia miał bardzo wyniszczony organizm, i na koniec dostał raka :(
Macie jakiegoś młodziaka na "składzie" ?? :cool3:

ja mam ja mam :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/

Posted

słuchajcie.. szaleństwo.. miałam już z 8 telefonów o Parysa...
:crazyeye:
Mam też Panią, która stwierdziła,m zę jeśli z tym jej się nie uda, to ona wyraża chęć adopcji amstafka jakiegoś samca, najlepiej do 2 lat zeby miał, i zeby tolerował dzieci ( ma dziecko 5-cio letnie). Miała Pani do tej pory amstafa którego uratowała ze wsi bo mieli go zabic siekierą z za to, ze jest nieagresywny :crazyeye::mad:
Miała go kilka lat, ale skutkiem życia na wsi i niedożywienia miał bardzo wyniszczony organizm, i na koniec dostał raka :(
Macie jakiegoś młodziaka na "składzie" ?? :cool3:

Posted

Dodała: psy do adopcji pitbull amstaff
Data dodania: 14.12.2008 16:47
Opis: Togo jest pieknym, ok. 2 letnim mieszancem amstaffa. W schronisku jest od marca. Tragicznie znosi zamkniecie w klatce, biega w kolko jest bardzo chudy. To bardzo lagodny pies o niespozytym zapasie energii. Uwielbia zabawe, patyki i dluuugie spacerki. Nie wykazuje agresji ani do ludzi ani do innych psow. Togo obecnie przebywa w Olsztynskim schronisku. Kontakt w sprawie adopcji: 502291635 e-mail [email protected]

Posted

Dodała: psy do adopcji pitbull amstaff
Data dodania: 04.12.2008 17:22
Opis: DOMU SZUKA 6-7 MIESIECZNY BUSTER, PIESEK W TYPIE AMSTAFFA, PRZESLICZNY, PEGOWANY, BARDZO TOWARZYSKI, ŻYWY , REZOLUTNY I WESOŁY. UWELABIA ZABAWY I HARCE. SZUKAMY ODPOWIEDZIALNEGO, KONSEKWENTNEGO OPIEKUNA, KTÓRY ZNA WYMAGANIA RASY I BĘDZIE UMIAŁ POPROWADZIC PSA W NALEŻYTY SPOSÓB.

Email: [email protected]

tel.784 048 148

i jeszcze taki:ok.roczny

i jeszcze jeden-UWIELBIA DZIECI!!!:
mix amstaffa -wulkan pozytywnej energii w schronie (522416622) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

HEHE, wyszło ze same pręgusy:evil_lol:

Posted

a teraz powiedz, dlaczego z parysem miałoby jej się nie udać...
i co z resztą telefonów?
umawialiście się jakoś konkretnie?
jakas wizyta przed adopcyjna wchodzi w gre?

Posted

z parysem mogło by jej się nie udać, bo jest nim duze zainteresowanie...
Ale mam złą wiadomość.. babka jest "lewa"

oto co napisały dziewczyny na krakowskim wątku...:

BARDZO WAZNE UWAGA!!!!!!!!
dostalam od basiagk:
sa ludzie z Tarnowa którzy mają chrapkę na szczeniaka bullka z krakowskiego schronu a to są prawdopodobnie ludzie od walk i rozmnażania, szukają amstaffów i rottków itp. Miałam nieprzyjemnośc być u nich na wizycie przedadopcyjnej. Ludzie młodzi, prawdopodobnie dzwini dziewczyna Andżelika koncówka numeru..... 225.

dziewczyny przekażcie wszystkim dziewczynom które wystawiają amstafy....
na pw podam nr tej laski jak by ktoś chciał...
Trzeba przed nią ostrzec inne dziewczyny.... bo strach ze wpadnie jej w ręce amstaf jakiś ....

Posted

basiagk napisał(a):
Witam. Po opisie Asior na pw, wiem że to dokładnie ci sami ludzie. Nawet słowo "uspać" sie powtarza, historyjka o uratowaniu psa przed śmiercią też.

q...a!!!:angryy::angryy::angryy:
to nie proponuj jej żadnego psiaka...to zresztą oczywiste...ale najgorsze, że ona jak bedzie chciała to pójdzie do schroniska i i tak psa dostanie:angryy:

Posted

Oni są bardzo zdeterminowani, muszę mieć na tym dobry interes:angryy:. Rolę odgrywają wyśmienicie ale jak na mój gust są troszke mało wykształceni (z całym szacunkiem dla innych) i to ich zgubiło. Jak ktoś troszkę myśli to doda 2 do 2.