marta23t Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 niesamowity:crazyeye: śliczności... no dziewczyny tyle chętnych na białaskę było to teraz proszę o domki dla tego ślicznotka:loveu: Quote
PapryczkaChili Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ja się wstrzymuję z decyzjami, bo dostałam info od hodowcy, że byc może będzie miał szczeniaczka... jeśli tak to będę miała drugiego pieska, więc na razie czekam jak to dalej będzie... ale info o yorkogrzywaczy ;) rozesłałam znajomym, mam nadzieję, że szybko uda się znaleźć domek :multi: Quote
dorota w-l Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Maupa4 napisał(a):A kac jeżeli chodzi o bulwkę to z jakiego powodu - jeżeli mogę zapytac ? Mam doła , że nie umiem może załatwiać niektórych spraw . To nie dlatego , że bulwka ma źle - wiem , że ma cudownie i koleżanka , która chciała wtedy przygarnąć bulwkę zadzwoniła wczoraj zafascynowana filmikiem z białaską w roli gł. , który jest na jej wątku . Mam gigantycznego doła - takiego jak nigdy nie miałam :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: W piątek byłam z moją corsiną u weta , miała rutynowy zabieg w związku z grudkowym zapaleniem trzeciej powieki ale przy okazji wet obejrzał też nochalek , który dziwnie się paprał od kilku dni (oczywiście zrobił wymaz) ale podejrzewa pęcherzyce lub toczeń . W pierwszym przypadku rokowania są złe a jako zakończenie prób leczenia zawsze widnieje słowo "eutanazja" :crazyeye::placz:. Italka ma teraz siedem miesięcy ................ Quote
wanda szostek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Gdzie ta metamorfoza tego rudzielca? Nie mogę się doczekać. Quote
marta23t Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Dorotka trzymaj się ciepło:shake: bardzo mi przykro z powodu Twojej psinki ale trzymam kciuki, żeby było dobrze. do mojej wetki chodzi babka z psem, któremu babrze się nosek / zakażenie jakąś bakterią-nie wiem dokładnie czym/-piesek już jest leczony 2 rok i mimo, że nie da się wyleczyć to żyje i ma się dobrze:oops: a ja wierzę że Twoja sunia będzie zdrowiuteńka-zobaczysz; młody i silny organizm zrobi swoje. wyrzutów sumienia nie masz co mieć robisz bardzo dużo. wręcz powinnaś być z siebie dumna. Quote
lothia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='wanda szostek']Gdzie ta metamorfoza tego rudzielca? Nie mogę się doczekać. hahaha ten pod spodem na czerwonym tle to rudzielec po kąpieli i wycięciu kołtunków:loveu: gdyby był ogolony to morduchna typowo grzywaczowa moim zdaniem tu dla porównania wzrostu http://img174.imageshack.us/img174/936/dsc1151th5.jpg http://img211.imageshack.us/img211/1971/dsc1182em7.jpg więcej nie offuje,zapraszam do jego wątku Dorotko trzymam kciuki ,będzie dobrze,w końcu to Nowy-Lepszy Rok Quote
Recommended Posts