Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja się wstrzymuję z decyzjami, bo dostałam info od hodowcy, że byc może będzie miał szczeniaczka... jeśli tak to będę miała drugiego pieska, więc na razie czekam jak to dalej będzie... ale info o yorkogrzywaczy ;) rozesłałam znajomym, mam nadzieję, że szybko uda się znaleźć domek :multi:

Posted

Maupa4 napisał(a):
A kac jeżeli chodzi o bulwkę to z jakiego powodu - jeżeli mogę zapytac ?

Mam doła , że nie umiem może załatwiać niektórych spraw . To nie dlatego , że bulwka ma źle - wiem , że ma cudownie i koleżanka , która chciała wtedy przygarnąć bulwkę zadzwoniła wczoraj zafascynowana filmikiem z białaską w roli gł. , który jest na jej wątku .
Mam gigantycznego doła - takiego jak nigdy nie miałam :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: W piątek byłam z moją corsiną u weta , miała rutynowy zabieg w związku z grudkowym zapaleniem trzeciej powieki ale przy okazji wet obejrzał też nochalek , który dziwnie się paprał od kilku dni (oczywiście zrobił wymaz) ale podejrzewa pęcherzyce lub toczeń . W pierwszym przypadku rokowania są złe a jako zakończenie prób leczenia zawsze widnieje słowo "eutanazja" :crazyeye::placz:.
Italka ma teraz siedem miesięcy ................

Posted

Dorotka trzymaj się ciepło:shake: bardzo mi przykro z powodu Twojej psinki ale trzymam kciuki, żeby było dobrze. do mojej wetki chodzi babka z psem, któremu babrze się nosek / zakażenie jakąś bakterią-nie wiem dokładnie czym/-piesek już jest leczony 2 rok i mimo, że nie da się wyleczyć to żyje i ma się dobrze:oops: a ja wierzę że Twoja sunia będzie zdrowiuteńka-zobaczysz; młody i silny organizm zrobi swoje.
wyrzutów sumienia nie masz co mieć robisz bardzo dużo. wręcz powinnaś być z siebie dumna.

Posted

[quote name='wanda szostek']Gdzie ta metamorfoza tego rudzielca? Nie mogę się doczekać.

hahaha ten pod spodem na czerwonym tle to rudzielec po kąpieli i wycięciu kołtunków:loveu:
gdyby był ogolony to morduchna typowo grzywaczowa moim zdaniem
tu dla porównania wzrostu
http://img174.imageshack.us/img174/936/dsc1151th5.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/1971/dsc1182em7.jpg
więcej nie offuje,zapraszam do jego wątku

Dorotko trzymam kciuki ,będzie dobrze,w końcu to Nowy-Lepszy Rok