Blackberry Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jejku taki miś się z niej teraz zrobił. Kochana!! :) Quote
polciuaa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zapraszam!:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/gitara-klasyczna-3-4-na-zwierzaki-pod-opieka-missieek-do-30-08-a-144835/#post12834847 Quote
zerduszko Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Widziałam niunie w metrze - dało coś? Na co zbieracie i ile brakuje? Quote
malawaszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 zerduszko napisał(a):Widziałam niunie w metrze - dało coś? Na co zbieracie i ile brakuje? kurcze chyba nie bo missieek by mi powiedziała :placz: Quote
masienka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kochana sunieczka szuka domku najlepszego na swiecie:loveu: Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Smoczuś już niedługo będziesz miała szansę Quote
polciuaa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 malawaszka napisał(a):Smoczuś już niedługo będziesz miała szansę coś się szykuje? Quote
zerduszko Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 dogomanka_ napisał(a):coś się szykuje? A bo to Ci powie, tajnaik malawaszkowy :shake: Nie, człowiek znosi jaja, martwi się, to się rozchorowac można. Quote
Ulka18 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Smoczus ma byc ogloszona w Moim Psie. Trzeba trzymac kciuki, zeby znalazla dobry dom :kciuki: Quote
malawaszka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 zerduszko napisał(a):A bo to Ci powie, tajnaik malawaszkowy :shake: Nie, człowiek znosi jaja, martwi się, to się rozchorowac można. :lol::lol::lol: o ogłoszeniu mówiłam - niestety tylko, ale oby było skuteczne :kciuki: Quote
polciuaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 a to o ogłoszeniu to słyszałam,ale nie wiedziałam,że to o to teraz chodzi.:razz: Quote
zerduszko Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 O ogłoszeniu mówiłas, ale jak sie pytam ile brakuje tytuowych "parę zł" i czy na to ogłoszenie, to mnie juz olałas :stop: Narzucac się nie będę :nono: Kciuki trzymam :kciuki: :-) Quote
malawaszka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 zerduszko napisał(a):O ogłoszeniu mówiłas, ale jak sie pytam ile brakuje tytuowych "parę zł" i czy na to ogłoszenie, to mnie juz olałas :stop: Narzucac się nie będę :nono: Kciuki trzymam :kciuki: :-) ojezujezu obrazalska :obrazic: nie zauważylam bo norrmalnie tyle wpisów na wątku przybyło, że się pogubiłam :lol: na ogłoszonko już uzbierane pieniązki, a jak masz za dużo to możesz wspomóc Smoczusia jakimiś witaminkami na stawy czy cóś :loveu: Quote
zerduszko Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 malawaszka napisał(a):ojezujezu obrazalska :obrazic: nie zauważylam bo norrmalnie tyle wpisów na wątku przybyło, że się pogubiłam :lol: na ogłoszonko już uzbierane pieniązki, a jak masz za dużo to możesz wspomóc Smoczusia jakimiś witaminkami na stawy czy cóś :loveu: Ja jestem fochata, nie obrażalska :eviltong: Pieniążków nie mam za duzo, bo w sobotę ani 1 nie trafiłam :angryy: Ale co Ty mi sugerujesz, jak ja sie na witaminkach nie znam - a moze jednak chodziło Ci o kaske na takowe? :p Quote
zerduszko Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Odezwę sie w tej sprawie niebawem ;) Napisz tylko ile takie coś kosztuje. Quote
malawaszka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 trzeba poszukać - dla niej najlepsze coś na stawy - najtańsze chyba dolfos ma tablety Quote
masienka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 pokaz sie na pierwszej stronie kochana :loveu: Quote
masienka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 pomalutku sobie zawedrujemy na pierwsza Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 miałyśmy conieco kłopotów z daniem ogłoszenia ale mam nadzieję, ze będzie ok i ukaże się w paźdzerniku :kciuki: i że będzie skuteczne :kciuki: Quote
Blackberry Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Smok do góry, jako gwiazda mojej sygnatury! (matko co za rym :lol:, a prawdę mówiąc współgwiazda razem z Kasztanką) Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek po ukazaniu się ogłoszenia! :) Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 ojjj bardzo by się przydał dom dla Smoka!!!! lalunia słabo chodzi, ale mimo tego dokazywała z sunią która ma cieczkę - wzajemne gwałty :lol: a Smok po sterylce jest no i kobieta... ;) Quote
missieek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Blackberry napisał(a):Smok do góry, jako gwiazda mojej sygnatury! (matko co za rym :lol:, a prawdę mówiąc współgwiazda razem z Kasztanką) Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek po ukazaniu się ogłoszenia! :) piekny banerek!! dziekuje Quote
Recommended Posts