Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde - dręczył mnie niepokój i postanowiłam się dowiedzieć czy nam się udało zamieścić to ogłoszenie no i się nie udało :placz: bo wysłałysmy to 4.09 to był piątek po południu no i okaząło się, że w zw z tym, że 5 wrzesień to sobota to ogłoszenia zamknęli w piątek rano :shock: i nasze ogłoszenie ukaze się w nast numerze, a oprócz tego mają je w ramach rekompensaty zamieścić na www

Posted

malawaszka napisał(a):
już się dowiaduję - już nie zapomnę, ale muszę sie dowiedzieć co ona dostawała
To sie dowiedz jeszcze co na sklerozę dobre :eviltong: Dostaniesz na swięta ode mnie :p

Posted

:hmmmm: co to ja miałam.....

:diabloti: już wiem, ze Smoczek ma jeszcze witaminki na stawy - może ktoś by się dorzucił do karmy senior dla Smoka? jej by się przydało karmę niskokaloryczną kupić bo naprawdę niedługo przestanie się ruszać :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):

:diabloti: już wiem, ze Smoczek ma jeszcze witaminki na stawy - może ktoś by się dorzucił do karmy senior dla Smoka? jej by się przydało karmę niskokaloryczną kupić bo naprawdę niedługo przestanie się ruszać :shake:

No to dajcie KOMUŚ :eviltong: nr konta, to się ktoś dorzuci. Ino musze mieć wszystkie dane do przelewu.

Może ktoś jeszcze??

Posted

A jaką karmę chcecie kupić?? Mi ktoś polecił Boscha, podobno ma najmniej % tłuszczu z wszystkich karm, na pewno z tych tańszych. Ja kupiłam i testuję na razie, daję trochę więcej niż Acany i suka ładnie trzyma linię, a ruchu ma trochu mniej niż latem.