Blackberry Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nie ma za co :) Nie mogę pomóc finansowo to przynajmniej powklejam tą sygnaturę gdzie się da w moich profilach. Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 czy już jest październikowy MP? ktoś cos wie? widział? ma? zeskanuje nam i wklei? :modla: Quote
polciuaa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 MP jest już na pewno,ale ja jeszcze nie mam.:roll: Quote
Therion Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Smoczyca jest słodka, ostatnio chyba sie zakochała w jednej psiej kolezance. Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 hahah tez widziałeś amory? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 kurde - dręczył mnie niepokój i postanowiłam się dowiedzieć czy nam się udało zamieścić to ogłoszenie no i się nie udało :placz: bo wysłałysmy to 4.09 to był piątek po południu no i okaząło się, że w zw z tym, że 5 wrzesień to sobota to ogłoszenia zamknęli w piątek rano :shock: i nasze ogłoszenie ukaze się w nast numerze, a oprócz tego mają je w ramach rekompensaty zamieścić na www Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/porc-filizanki-saga-o-ludziach-lodu-encykl-zdrowia-na-psy-u-missieek-do-25-09-a-146815/#post12991323 Quote
Aleksandra Bytom Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 a ja oglądałam ostatnio ten wątek w kwietniu i myślałam że psiak szybko znajdzie domek bo taka piękna Quote
malawaszka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 zerduszko napisał(a):Ech kobieto malawaszkowa :mad: aaaa :splat: :oops: na smierć zapomniałam... Aleksandra - ona piękna, ale stara... a ludzie nie kochają starych psów :( Quote
zerduszko Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No napisz mi - gdzie i ile w przybliżeniu choć :eviltong: Ty to mnie wcale nie lubisz, nawet kasy nie chcesz :placz: Quote
malawaszka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 już się dowiaduję - już nie zapomnę, ale muszę sie dowiedzieć co ona dostawała Quote
zerduszko Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):już się dowiaduję - już nie zapomnę, ale muszę sie dowiedzieć co ona dostawałaTo sie dowiedz jeszcze co na sklerozę dobre :eviltong: Dostaniesz na swięta ode mnie :p Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 :hmmmm: co to ja miałam..... :diabloti: już wiem, ze Smoczek ma jeszcze witaminki na stawy - może ktoś by się dorzucił do karmy senior dla Smoka? jej by się przydało karmę niskokaloryczną kupić bo naprawdę niedługo przestanie się ruszać :shake: Quote
zerduszko Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a): :diabloti: już wiem, ze Smoczek ma jeszcze witaminki na stawy - może ktoś by się dorzucił do karmy senior dla Smoka? jej by się przydało karmę niskokaloryczną kupić bo naprawdę niedługo przestanie się ruszać :shake: No to dajcie KOMUŚ :eviltong: nr konta, to się ktoś dorzuci. Ino musze mieć wszystkie dane do przelewu. Może ktoś jeszcze?? Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Therion napisał(a):Smoczusia wyglada troche jak seredelek. trochę... jak mega gigantyczny serdel :placz: Quote
zerduszko Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 A jaką karmę chcecie kupić?? Mi ktoś polecił Boscha, podobno ma najmniej % tłuszczu z wszystkich karm, na pewno z tych tańszych. Ja kupiłam i testuję na razie, daję trochę więcej niż Acany i suka ładnie trzyma linię, a ruchu ma trochu mniej niż latem. Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 nie wiem jaką - missieek będzie kupowała, tylko ze Smokiem jest też taki problem, ze jej apetyt jest :hmmmm: smoczy i wyżera innym psom :mad: Quote
zerduszko Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Misiek ma wesoło :p Ciężko to ogarnąć :eviltong: Trochu grosza poszło. Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 noo wesoło.... aż za wesoło :shake: Quote
Recommended Posts